2011 gelin adayları buyrun sohbete

iyiyim canımmm hastayım bugün evdeyim annem de misafir gelcekmiş yazık kadın yorulmasın die evi süpürdüm sildim benim bacım da oturuo müge anlıyı izlio sinirlenmiorum artık :))

iyiyim canımmm hastayım bugün evdeyim annem de misafir gelcekmiş yazık kadın yorulmasın die evi süpürdüm sildim benim bacım da oturuo müge anlıyı izlio sinirlenmiorum artık :))

müge anlıda yapıyor işini millet sevmiyor ama
şimdi evde olmak vardı ah ah annemle baş başa verip mutfağa gireriz canımız ne istiyorsa koyarız açarız tv bakarız ohhh

kradese iyi dinlen canımcım, iş güç yapmamaya çalış...

ay esracım ağzındal bal damlıyor .)) da gel görkü insanlık bazen yok oluyor kaç gündür perişan gibi geliyorum doktorlara gidiyorum kaç ta gelirsin diyorlar git dinlen yok
öksüüyotum aan bize bulaşmasın böyle diyen biri izin verirmi canım

pek yapmıyorum işte buradayım gördüğünüz gibi insana saygı emeğe saygı bana saygı duymuyorlar anlamıyorlar
alıyor babayı şimdi iş miş yok onlara

İnsanlar malesef hep kendi çıkarları peşinde...
O konularda çok şükür patronum çok iyidir, karnım ağırıyo desem eve git der...

isteme çiçeğim gerçekti hale saklıyorum ben gerçi bütün aldığı çiçekleri saklıyorum poşete koydum

söz nişan çiçeği yapay dı

Benimkide gerçekti kurudu, şimdi resimlerle avunuyorum (
Nişan çiçeğimde kırmızı gül ama o yapay...

Kızlar çat kapı misafir geldi çayın yanında ne veriyorsunuz en çok

Biz ay başında alışveriş yapıyoruz, ben tatlı malzemesi falanda alırım.
Hanımellerin kurabiyesini falan bulundururuz, birde albeninin yuvarlak çikolataları çıkmış ondan alıyorum.
Akşam olursa mısır patlatıyorum.
1 kaç saat önce haber verdiyseler, en basitinden bir tavuk göğsü yetiyor...

Saniye merhaba nasılsın

idare eder denizcim

pekte iyi sayılmam , kötü bir gün geçiriyorum ve bi an önce bitsin istiyorum

nişanlımla aramız limoni..

iş yerinde arkadaşla tartıştım. üst üste sinir bozucu şeyler oluyor bu gün yani anlayacağın

sen nasılsın canım?

bende iyiyim biraz daha.
Hayır olsun canım akşam olur gün geçer şimdi morelsizsin ya ondan
sinirlerin bozulmuş işte bizler böyleyiz bişeye kızalım sinirlenelim o günümüz bitmez başkalarından çıkartırız
sabırlı olmak gerek inşallah düzelir bazende alttan almak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…