- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #2.601
ben inanmıyorum 2011 gelini olduğuma çok uzun daha çok zaman var .. :)
günaydın bende 2011 geliniyim kızlar..
ben inanmıyorum 2011 gelini olduğuma çok uzun daha çok zaman var .. :)
benim içinde uzun 1 senedir nişanlıyım..aralıkta askere gidecek inşallah dersleri verirse..bi dahaki yazı bekliyecegiz. anlayacagın 2 sen nişanlı kalcam:1no2:
ammanya kırıkkalimisin?
bende kırıkkaleliyim
yok canım kırıkkaleli degilim öyle yazdıgına bakma..yerimseniben
yerimseniben peki.
bende zaten çok bilmiyorum. köken oralı benimde yerimseniben
benim içinde uzun 1 senedir nişanlıyım..aralıkta askere gidecek inşallah dersleri verirse..bi dahaki yazı bekliyecegiz. anlayacagın 2 sen nişanlı kalcam:1no2:
inşallah 2010 gelini olursun bir süpriz olurda aklinialirimsmile
hayırlısı olsun canım ben daha 1 aylık bile nişanlı değilim 4 haziranda nişanlandım zemuszemus
anammmm benden kurtulmak için neler düşünüyor yok kuzum benden kaçamazsın 1 yıl boyunca çenemi çekeceksin olumunekankayizsmile
:bbo: :bbo: akannehir akannehir akannehir
hım anladım canım sen kaç senedir nişanlısın..biz askerliği bekliyoruz...siin bekleme sebebiniz ne canım..
hayırlısı olsun canım ben daha 1 aylık bile nişanlı değilim 4 haziranda nişanlandım zemuszemus
anammmm benden kurtulmak için neler düşünüyor yok kuzum benden kaçamazsın 1 yıl boyunca çenemi çekeceksin olumunekankayizsmile
benim fikrimce 2012 die düşünüyorum bakalım
günaydın 2011 in en güzel gelinleribayanssulusmile
hayırlısı olsun tatlikis. seninki askerde olduğu içindi dimi o tarih.
saol canım evet ancak o tarihte evleniriz diye düşünüyorum ekimde geliyor ee iş bulucak söz sonrada nişan 1 sene nişanlı kalırız ancak evi dayamam döşeme felan derken 2012 olur zaten yazın düşünüyorum düğünüde
inş.zaaman gelir buraya istemeye geliorlar diye yazarım :Saruboceq:
hoşbulbum pandomimcim
oo siz daha taze nişanlılarsınızaklinialirimsmile
saol canım evet ancak o tarihte evleniriz diye düşünüyorum ekimde geliyor ee iş bulucak söz sonrada nişan 1 sene nişanlı kalırız ancak evi dayamam döşeme felan derken 2012 olur zaten yazın düşünüyorum düğünüde
inş.zaaman gelir buraya istemeye geliorlar diye yazarım :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?