2011 gelin adayları buyrun sohbete

benim içinde uzun 1 senedir nişanlıyım..aralıkta askere gidecek inşallah dersleri verirse..bi dahaki yazı bekliyecegiz. anlayacagın 2 sen nişanlı kalcam:1no2:

hayırlısı olsun canım ben daha 1 aylık bile nişanlı değilim 4 haziranda nişanlandım zemuszemus

inşallah 2010 gelini olursun bir süpriz olurda aklinialirimsmile

anammmm benden kurtulmak için neler düşünüyor yok kuzum benden kaçamazsın 1 yıl boyunca çenemi çekeceksin olumunekankayizsmile

:bbo: :bbo: akannehir akannehir akannehir

hım anladım canım sen kaç senedir nişanlısın..biz askerliği bekliyoruz...siin bekleme sebebiniz ne canım..

ben 1 aydır falan nişanlıyım canım. mayıs 21 de nişanım oldu.
bizim bekleme sebebimiz maddiyat. biz bir buçuk sene falanda söz nişan yapmadan konuştuk.
nişanlımın borçları vardı baya yüklü. onları kapatmaya çalışıyor.
az kaldı allahın izniyle biticek. borçsuz evlenelim diyoruz inşallah.

hahahaha. yok canım ya. ben senin için istiyorum. bana kalsa hepimiz 2011 de evlenelim
yine nişanlar gibi peşpeşe olsun

hayırlısı olsun tatlikis. seninki askerde olduğu içindi dimi o tarih.

saol canım evet ancak o tarihte evleniriz diye düşünüyorum ekimde geliyor ee iş bulucak söz sonrada nişan 1 sene nişanlı kalırız ancak evi dayamam döşeme felan derken 2012 olur zaten yazın düşünüyorum düğünüde

inş.zaaman gelir buraya istemeye geliorlar diye yazarım :Saruboceq:

inşallah burcum..
hem bu süre içinde birbirinizi daha iyi tanırsınız
siz geldikten hemen sonra söz düşünüyor musunuz

hoşbulbum pandomimcim
oo siz daha taze nişanlılarsınızaklinialirimsmile

evet =)) ben speedy ece peş peşe oldu =)

inşallah. geriye bakınca zaman çok çabuk geçiyo aslında. bende öle diyodum ama hepsi bitti geçti. keşke yeni gelselerdi istemeye =)) çok heycanlı oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…