2011 gelin adayları buyrun sohbete

kızlar aranızda en uzun nişannlı kalacak olan benim desenize.bizde 1 yıl konuştuk.nişanlanalıda 1 yıl dolacak temmuzda.aralıkta askerlik durumu var bakalım bütünlemeleri geçerse tabi..nişanlıyken beklemek farklı tabi..

askerliğini kısa dönem mi yapıcak?
sizin bellimi nerde oturacağınız falan?
hazırlıklar flan nasıl?

inşallah burcum..
hem bu süre içinde birbirinizi daha iyi tanırsınız
siz geldikten hemen sonra söz düşünüyor musunuz

evet canım daha ii tanırız bakalım kısmetse olur
yani izine geldiğinde kendi aramızda söz düşünüoduk ama gitmesine 2 gün kala ee ben çıkamınca evden kaldı artık döndüğümüzde yaparız dedi canım o zaman belkide aileler devreye girer daha rahat olur

pandomim kesinlikle o heyecan başkadır tabi:)

askerliğini kısa dönem mi yapıcak?
sizin bellimi nerde oturacağınız falan?
hazırlıklar flan nasıl?

evet canım işte okulu bu sene biterse kısa dönem 5 ay gidip gelecek inşallah..hazırlıklar ii gidiyor..mobilyaları aldık ödüyoruz. bende yavas yavas içime sine sine kampanyalardanda faydalanarak çeyizimi hazırlıyorum.zamana yayıyorum hem istediğim gibi hemde uygun alıyorum.hemde ugrasım oluyor..

pardon ben en uzun nişanlı kalıcam dedim de sende varmışsın tatlıkıs Allah sabır versin.:1hug:

amin canım benimkde askerde ekimde geiyor ancak hazırlanılır canım bide borçsuz evlenmek istiyorum sanırım nişanlın kısa dönem yapıcak askerliğini

allah kavuştursun. aldıklarınızı güle güle kullanırsınız inşallah.
bizim pek bi hazırlığımız yok henüz. zaten kayınvalidemle oturcam.
eşyalarıda değiştirmicez yeni diye. bi yatak odası bide ben çeyizimi alıcam işte. bakalım kısmet.

hım sanada allah sabır versin canım bazen insan bunalıyor..sıkıntılar yasayabiliyor sürenin uzamasıyla orantılı ama napalım..bekleyecegiz.

amin hepimize inşallah..
bizim bekleme nedenimiz nişanlım asker şuanda bitirsin gelsinde
hemen evlencez inşallahopuyorumnanaktan

evet canım..dogru tabi borç olur tabi 3-5 ama daha fazlası olmazsa daha iyi olur.hem askerlikte var..en güzeli canım hakkından hayırlısı..

kesinlikle yani rahat bir evlilik yaşamak için borçsuz evlenmek lazım amin canım umarım nişanlın sınavları verirde bir an önce askerliğini yapıp gelir tatlım

ii canım ne güzel cogu şeyin hazır desene..sanada güle güle oturmak nasip olsun inşallah.canım merak ettim k.validenle oturacak olmanın özel degilse sebebi nedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…