2011 gelin adayları buyrun sohbete

tanyell çk tatlsın yaa :)) bzde 2 haftadr grşemiorz her hafta grşüodk yarın buluşucaz galiba ama tartıştık

SAĞOLLL TANYELCİMM
KIZ ERKEKLER KLUBÜ VAR ZATEN GİTSİN ORAYA ÜYE OLSUN

BENDE AYLİNCİM BENDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
KOCAMI İSTİYOM DİYE TUTTURURUMM :84: :84: :84: :84:

hadi yaa, adressi ne? hahah yollim bari oda orda sohbet etsin haha sizin kocisler orda olani varmi=??? merak ettim =)))

tanyell çk tatlsın yaa :)) bzde 2 haftadr grşemiorz her hafta grşüodk yarın buluşucaz galiba ama tartıştık

sagol canimmm yaa yaa isilim listesine bakiyom bakiyom, sen yoksun =))) kimsin sennnnn
ciiiik disari =))))) PP
ben tanyel memnun oldum...

canim siz niye tartisdiniz yaa?

uyyyyyyyyyyy nolduuuuuuuuuuuu
buluşur barışırsınız

caniskommm yaaa ben varya ben ucuyorum yaa cadilar bayrami gecti ama gecikmeli ucuyorum =)))

allah seni paylaştığına bak :)))))))))

yeeeeeee :78: :78: :78:

Yok kız benim kocişimin internetle arası iyi değil pek sevmez
evinde var ama oturmaz bile başına

hahahah bence süper birsey yaa....haha bunu yazan insani düsünüyorum yani bir gün tuvalete oturup bokuna bakip,
anam her gün ayri mi s**** diyip sonra bunun ansiklopedisini mi yazmis ya tövbe tövbe hahahah koptumm yaa

Tartışmalarda tuzu biberi demek lazım...

öyle cnm sonradan barışması çk keyfli oluo :))

sagol canimmm yaa yaa isilim listesine bakiyom bakiyom, sen yoksun =))) kimsin sennnnn
ciiiik disari =))))) PP
ben tanyel memnun oldum...

canim siz niye tartisdiniz yaa?

bnde betül tanyelcm bnde memnn oldum dn katıldm 2011 gelnlerine :))
öle hawadan sudan sebepler işte barışır gbiyiz şimdi balkalım msj atıo :)

bnde betül tanyelcm bnde memnn oldum dn katıldm 2011 gelnlerine :))
öle hawadan sudan sebepler işte barışır gbiyiz şimdi balkalım msj atıo :)

anladimmmmmmm,
ekledim senide canim listemizeeee

msj atsin tabii isi ne gönlünü alsin alsin tabiiii =) gelin hanimlari üzmemek lazimmmmm:92:

tanyel okudum ve gerçekten okuduktan sonra bütün bnları yazmak için her vc den sonra analizmi etmş diye düşünmeden edemdm

hahah yani degilmi cok ilginc yani bunu yazan insani ben sahsen bi tanismak isterdim nerden geldi anam aklina diye sormak isterdim yaaanee

--------------------------------------------------------------------------------

Askerden yeni dönen genç dünya evine girdi.gerdek gecesi eşine askerlik anılarını anlatmaya başladı.bir ara kendini kaptırdı yanında getirdiği el bombasını gösterdi.bak "bunu çekince patlıyo dedi" ve pimi çekmiş oldu.yeni evli çift öldü.
Edirne

haber mi bu???????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…