2011 gelin adayları buyrun sohbete

hosgeldin denizcim,
eltelektüel takiliyoruz...hepimiz yazi okuyoruz =)))) buyur sende oku bakeeeem

bu ara ben BALIK yerinde koptum TAZE MI BUNLAR ay yarabbim ne insanlar var yarabbimmmm =)))

bu gerçekmi yaa, demek yeni askerden gelmiş biriyle evlenmemek lazım...

patatesimmmmmm yaaaa hep uzak kaliyorsunnnnn =(((

kokuyormuyum neee

ya kizlar size kolay gelsin simdiden yaa allaha sükür ben calismiyorum son 4 gündür sabah 8 aksam 9 a kadar full cektim ya =(

yoruldummmmmmmmmmmm

Seneye bu zamanlar nerde olucaz acaba?
Her doğum günümde sorarım bu soruyu kendime, acaba bir sonraki doğum günümü görebilecekmiyim...

yooooooook artik!!! kiz ölüm korkusuyla yasanir mi hiiic, hayatin tadi cikmaz ki....

ben ne ölcem ne hastalanicam =))) bu kafayla bir million sene yasayip simdiden hayalini kurarim =)))

kizlaaar bu tahta kafa beni delirticek yaa =)))) daha yeni yolla cikmis.......süslü raziye bey efendi berbere gitmis, arabasini yikamisss ohooooo

ben eve gidiyom kizlar.....evden alsin gelmesi bir bucuk saati bulcak ne de olsa........
hepinizi öpüyorummmmmmmmmm

muaaaa

Son düzenleme:
selam kızlar..

tanyel komik gerçekler süpermiş gerçekten..

bu arada bende yarın çalışıyorum malesef:84:

yooooooook artik!!! kiz ölüm korkusuyla yasanir mi hiiic, hayatin tadi cikmaz ki....

ben ne ölcem ne hastalanicam =))) bu kafayla bir million sene yasayip simdiden hayalini kurarim =)))

ne alakası var tabi ölüm korkusuyla yaşamıyorum, ama bu gerçekte kafamın bir kenarında var tabiki...
Hayalde kurarım, planda yaparım ama illede olacak diye hayallere kapılmam, olumsuzluklarıda düşünürüm yani...

seneye bu zamanlar ana kucağında olmayacağımız gerçek...

O aklıma geldi zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…