2011 gelin adayları buyrun sohbete

slm kızlar ben topige girmeyeli baya baya cogalmısız
yeni arkadaslar gördüm aramızda hosgelmişler
dügünler nezaman kızlar

hoşgeldiniiizzzz
didoss yaa seninle denk gelemiyoruz
sen gececi ben dündüzcü :90:

evet denk gelemedik yaa
gündüz ders çalışıyorum akşam buraya geliyorum:79:

Hoşbuldum canım
Nasılsın?
Misafirlerin geldi mi?

iyiyim nesrincim çok şükür
ders çalıştım bayağı
bunaldım sizlere bakayım dedim
öğlen geldiler canım
büyük oğulları burda ona gittiler
4-5 kere aradılar geldiklerinden beri
yarın uğrayacağız dediler

Bugün senin şekerliğinden aldım canım hemen sen geldin aklıma
Başucu sürahiside gördüm sonunda ama kalmamış
Haftaya gelir dediler inşallah gelir..

şekerliği beğendin mi nesrinciM:)))) ben bi ara açtım kapatamadım onun pembeside varmış bulunca lacağım ki şekerlik yeter. sürahinin renklerinden de var aklınd aolsun yeşil kırmızı sarı :81:

Size bir olay anlatayım
ablamın arkadaşı evli eşi askerde gelmesine bir kaç gün kala çok özlediğini kavuşmak istediğni felan söylemiş
kızda ogün izin almış uzun zamandır kocası yok nede olsa
ablamların oraya çamarşıcı felan geliyor satıyor kızlar olduğu için bu kızda kırmızı gecelik almış fantazi çok hoş tu neyse akşam olyor yemek yiyolar işte özlme varya kızda giyiyor geceliği
adam bir heyecanlanıyor eşini öyle görünce kalıp gibi kalıyor hiç bişey yapamamışlar düşün okadar heyecan yapmışki hastaneye götürmüşler kız da sinirlerin bozulmuş eşinin çalıştığı

şekerliği beğendin mi nesrinciM:)))) ben bi ara açtım kapatamadım onun pembeside varmış bulunca lacağım ki şekerlik yeter. sürahinin renklerinden de var aklınd aolsun yeşil kırmızı sarı :81:

renkleride mi var ben hiç bulamadım canım
satıldı dedi
alan cok olmuş
gelsin bakalım inşallah bulurum

Eşinin çlıştığı hastaneye götürmüşler tabi gelir gelmez millet anlamış ablama anlatmış işte böyle böyle ertes akşam giymemiş kız o kdar hazırlık yaptım diyor bekledim ne geldi başıma adam uzuan zamadır asker yani daha ateşli bekliyordu kızcağız galiba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…