- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #26.461
renkleride mi var ben hiç bulamadım canım
satıldı dedi
alan cok olmuş
gelsin bakalım inşallah bulurum
vardiya başı oluyorum o zaman ben :87:
size bir olay anlatayım
ablamın arkadaşı evli eşi askerde gelmesine bir kaç gün kala çok özlediğini kavuşmak istediğni felan söylemiş
kızda ogün izin almış uzun zamandır kocası yok nede olsa
ablamların oraya çamarşıcı felan geliyor satıyor kızlar olduğu için bu kızda kırmızı gecelik almış fantazi çok hoş tu neyse akşam olyor yemek yiyolar işte özlme varya kızda giyiyor geceliği
adam bir heyecanlanıyor eşini öyle görünce kalıp gibi kalıyor hiç bişey yapamamışlar düşün okadar heyecan yapmışki hastaneye götürmüşler kız da sinirlerin bozulmuş eşinin çalıştığı
eşinin çlıştığı hastaneye götürmüşler tabi gelir gelmez millet anlamış ablama anlatmış işte böyle böyle ertes akşam giymemiş kız o kdar hazırlık yaptım diyor bekledim ne geldi başıma adam uzuan zamadır asker yani daha ateşli bekliyordu kızcağız galiba...
Size bir olay anlatayım
ablamın arkadaşı evli eşi askerde gelmesine bir kaç gün kala çok özlediğini kavuşmak istediğni felan söylemiş
kızda ogün izin almış uzun zamandır kocası yok nede olsa
ablamların oraya çamarşıcı felan geliyor satıyor kızlar olduğu için bu kızda kırmızı gecelik almış fantazi çok hoş tu neyse akşam olyor yemek yiyolar işte özlme varya kızda giyiyor geceliği
adam bir heyecanlanıyor eşini öyle görünce kalıp gibi kalıyor hiç bişey yapamamışlar düşün okadar heyecan yapmışki hastaneye götürmüşler kız da sinirlerin bozulmuş eşinin çalıştığı
Eşinin çlıştığı hastaneye götürmüşler tabi gelir gelmez millet anlamış ablama anlatmış işte böyle böyle ertes akşam giymemiş kız o kdar hazırlık yaptım diyor bekledim ne geldi başıma adam uzuan zamadır asker yani daha ateşli bekliyordu kızcağız galiba...
evettttttt
albümündeki şekerliğinin mi renkleri varmış zuhalcim
çıkıyorum kızlar iyi tatilller çalışanlarla yarın sabah devam ederiz:))
hoşbldk pamuğumm bnm 19 haziran olacak kısmetse
aaa aynı günüz kısmetse benimde 19 haziranda olcak gerci daha tam kesinleşmedi
anaam adam nasıl heyecan yapmışki yav...
Kızlaar birazdan ayşe'yle görüşücem slmlarınızı iletirim...
çıkan arkadaşlara iyi akşamlarrrrr
iyi akşamlar iyi hafta sonları mesaisi bitenlere
yarın görüşürüz kızlar öpüyorumm
hayırlı akşamlar kızlar
ben yarın çalışıyorum
akşama inşallah görüşürüz burda olanlarla
olamayanlara iyi tatiller...
ne güzel mesaileriniz erken erken bitiyo. Ben 18.15 e kadar burdayım
anaam adam nasıl heyecan yapmışki yav...
Kızlaar birazdan ayşe'yle görüşücem slmlarınızı iletirim...
hmm şimdi yayınlanan lsteye baktımda evt pamuğum aynı günüz bzmde dün düğün salonu tutuldu inş. nkah tarihinide o gne alablrsek o gn olacak hayırlısyla bi glse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?