2011 gelin adayları buyrun sohbete

Bende duymuştum ama benim aklıma gelmezki o anda (
Arabadan bile dönüp bakarım yaa...

kızlar bişi sorcam
ilk gece için çarşaf beyaz oluyodu dimi?
bide bu çarşafı sonra napcaz birine göstermek zorundamıyız?
kocamız görse yeterlimi?
kaynana falan gösteremem ben utanırım ya
gerçi sanmıyorum onunda bakmak isteyeceğini ama

derin mevzulara dalmışsınız gene
yok artık yaa daha neler gerek yok bence göstermeye
bizimkilerde görmek istemez zaten ayırcada çok ayıp
çarşafın rengi konusunda bişey diyemiycem
bide düğünün ertesi günü kocanın ailesine el öpmeye gidiyomuş bazıları
ben gitmem diyorum nişanlıma o da ne işimiz var zaten diyo

ne bileyim aklıma geldi sordum öyle.bu tarz konular açılınca.biraz derin bi soru olduysa kusurumabakmayın kızlar.

ben saf gibi düğün gecesi otelede kalıp balayına geçeceğiz eee annenleri görmyecekmiyiz biz gidiyoruz diye dedim kafama patlattı birtane:)))

hehehehe enişte haklı canım temelli gitmiyosunuz ya dönüşte gider durursunuz annelere

yok kız senin sorun için demedim derin diye
genel anlamda bu konu derin bi konu yani onu dimek istedim
yaa bi taraftan gelsin istiyorum bi taraftan korkuyomuyum ne anlamadım
ama bi an önce gelsin istiyorum gene de
sevdiceğimle bundan sonra ömür boyu bilrikte olucamızı düşündükçe zaman hiç geçmiyo sanki yaa

yani çok saçma ama merak ediyorlardır.
Ben saklamak istiyorum küçük bir parçada olsa eşimin bilmesi yeter

Ben bugüne kadar 4,500 civarı harcamışım, tabi aklıma gelmeyen ufak tefeği saymadım.
Daha yatak odası ve bulaşık makinası haricinde 1000 liralık bir masrafım olacak (

Beyaz eşya (çamaşır bulaşık ankastre set) ve yemek takım tencere teflon çatal bıçak kahvaltı çay seti uyku seti günlük yemek takım ve çatallar çay takımı toplam 4700

Saklıyorum ven fişleri maliyeti merak ediyorum ve kendi başıma ne kadar başarmışım bunuda merak ediyorum bu yüzden hesapladım defterim var.)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…