2011 gelin adayları buyrun sohbete

aslı bnmde nişanlım bu kampanyayı duymş ama bttkten snra nasıl üzüldü keşke bzde yakalayablseydk.. güle güle kullan canm

Sağol canım benim.Yine var şu an kampanyaları 500e aldım ben bulaşık makinemi şimdide 150 tane stok adeti yapmışlar belki bitmiştir bilmiyorum ama 600 yapmışlar şu an fiyatını ama normalde 950 tl fiyatı.isterseniz bi bakın bi ara gidip.

Aslı'cım kampanya bittimi?

bizim baktığımız açılış kampanyasıydı
27 ekim çarşamba günü açıldı orası 31 ekim pazar gün bitimine kadar geçerliydi kampanya.
bizde 30 ekim cumartesi gittik aldık herşeyi.
çok kalabalıktı valla epeyde kampanya vardı.
şimdi yeni kataloğa baktım yine var uygun olan şeyler istersen bi bak nişanlın geldiğinde canım hem dolaşmış olursunuz ama gerçekten uygun
bizde kredi kartına NAKİT FİYATINA taksit yaptırdık 10 taksit 1100 tl tuttu ikisi
110 tl x 10 taksit şeklinde

Son düzenleyen: Moderatör:
benim şu ana kadar harcadığım 4500 tl ve şu an taksidini ödediğim 250tl lik alışverişimin içindekiler (4750TL)

KARACA Porselen Yemek Takımı + Çatal Bıçak Kaşık Takımı + Tencere Takımı + Cezve Takımı + Çaydanlık

GÜRAL Porselen Günlük Yemek Takımı

KARACA Porselen Saplı Çatal Bıçak Takımı 2 Takım toplam 12kişilik olması için 2 takım aldım.Güral porselenin günlük kullanım için aldığım takımıma uyuyo.

PHILIPS Azur Serisi ÜTÜ

ARZUM Toz Torbalı/Toz Torbasız Kullanımlı Süpürge

ARZUM Ketıl

ARZUM Mikro Dalga Fırın

ARZUM Blender Seti 3lü Takım

MOULINEX Katı Meyve Sıkacağı

ARZUM Narenciye Sıkacağı

TAÇ Pamuk Saten Nevresim Takımı

TAÇ Yatak Örtüsü , süslü gelin yatağım için :))

LUXELL Mini Fırın Gri Siyah renkte ,

LUXELL Set Üstü Ocak Gri Siyah renkte ,

Çelik Ütü Masası ,

Çelik Çamaşır Askılığı ,

SCHEFER Çelik Çay Seti ( Çelik tepsisi , çay tabakları , kaşıkları , şekerliği v.s v.s)

TAÇ Yorgan 3 Adet

ARYILDIZ Kahvaltı için 2 kişilik minik çaydanlığım

Tahta Kepçelerim :))

Meyve Bıçaklarım renkli renkli :))

İğne iplik setim :))

* aklıma geldikçe eklerim şimdilik aklıma gelenler bunlar

Son düzenleyen: Moderatör:

hmm bakmak lazm ewt haklısın kataloğa nerden baktın cnm bnde bir bakayım

yemek yiyesim gelmiyo valla
dinlenemediğim için böyle oldum zaten
üzerimde öyle bir halsizlik varki
izin alabilsem bir dk durmam ama nerde..
gidemiyorum doktorada

Kızlar çeyizle ilgili harcamalarla ilgili konuşmussunuz harcamalar bitmiyor ki ufak tefegi zaten çok tutuyor

Allah hepimizin yardımcısı olsun

çelik tencere takımı+çatal bıçak seti+tefal düdüklü+kettle+günlük yemek takımı+mikro dalga fırın =2.000 tl verdim hepsini aynı yerden aldım

kızlar size bi sey sorucam ben böyle ufak tefek esyalarımı alıyorum ve ailem yatak odası takımımı ve bulaşık makinemi alıcak onlardan bir beklentim yok annem dediki kızkardesine verirsin bazı seylerini kızkardesim de ne nişanlı ne de sözlü ben de dedimki hayır neden veriyim ki sonuçta ben bütün gün çalışıyorum o da çeyiz yapmak istiyorsa çalışsın,kazansın alsın o yüzden hiç motivasyonum yok Allah'tan bana yaptıklarını kurtardım...

ailen neden böyle bişey dediki canım sen kendın kazanıp almısısn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…