- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #27.261
aslı bnmde nişanlım bu kampanyayı duymş ama bttkten snra nasıl üzüldü keşke bzde yakalayablseydk.. güle güle kullan canm
Aslı'cım kampanya bittimi?
Katalok linkini atma şansın varmı canım?
Sağol canım benim.Yine var şu an kampanyaları 500e aldım ben bulaşık makinemi şimdide 150 tane stok adeti yapmışlar belki bitmiştir bilmiyorum ama 600 yapmışlar şu an fiyatını ama normalde 950 tl fiyatı.isterseniz bi bakın bi ara gidip.
bizim baktığımız açılış kampanyasıydı
27 ekim çarşamba günü açıldı orası 31 ekim pazar gün bitimine kadar geçerliydi kampanya.
bizde 30 ekim cumartesi gittik aldık herşeyi.
çok kalabalıktı valla epeyde kampanya vardı.
şimdi yeni kataloğa baktım yine var uygun olan şeyler istersen bi bak nişanlın geldiğinde canım hem dolaşmış olursunuz ama gerçekten uygun
bizde kredi kartına NAKİT FİYATINA taksit yaptırdık 10 taksit 1100 tl tuttu ikisi
110 tl x 10 taksit şeklinde
hmm bakmak lazm ewt haklısın kataloğa nerden baktın cnm bnde bir bakayım
ayy hastayım ya fena grip oldum bide halsizlik var doğru dürüst yemek yiyemeden geldim yerime
geçmiş olsun canım bende on günüdr çekiyorum
franşit bronşit
ilaçlarım bitti geçmedi tekrar yazdı bişeyler bakalım bunlar nasıl yapcak
sanada cok gecmıs olsun cnm...
zor ya ufff
bende de çok halsizlik var, uyukluyurum, biraz önce uyumuşum hatta...
Kızlar çeyizle ilgili harcamalarla ilgili konuşmussunuz harcamalar bitmiyor ki ufak tefegi zaten çok tutuyor
Allah hepimizin yardımcısı olsun
çelik tencere takımı+çatal bıçak seti+tefal düdüklü+kettle+günlük yemek takımı+mikro dalga fırın =2.000 tl verdim hepsini aynı yerden aldım
kızlar size bi sey sorucam ben böyle ufak tefek esyalarımı alıyorum ve ailem yatak odası takımımı ve bulaşık makinemi alıcak onlardan bir beklentim yok annem dediki kızkardesine verirsin bazı seylerini kızkardesim de ne nişanlı ne de sözlü ben de dedimki hayır neden veriyim ki sonuçta ben bütün gün çalışıyorum o da çeyiz yapmak istiyorsa çalışsın,kazansın alsın o yüzden hiç motivasyonum yok Allah'tan bana yaptıklarını kurtardım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?