- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #27.241
Beyaz eşya (çamaşır bulaşık ankastre set) ve yemek takım tencere teflon çatal bıçak kahvaltı çay seti uyku seti günlük yemek takım ve çatallar çay takımı toplam 4700
yani çok saçma ama merak ediyorlardır.
Ben saklamak istiyorum küçük bir parçada olsa eşimin bilmesi yeter
yok kız senin sorun için demedim derin diye
genel anlamda bu konu derin bi konu yani onu dimek istedim
yaa bi taraftan gelsin istiyorum bi taraftan korkuyomuyum ne anlamadım
ama bi an önce gelsin istiyorum gene de
sevdiceğimle bundan sonra ömür boyu bilrikte olucamızı düşündükçe zaman hiç geçmiyo sanki yaa
Kızlar çeyiz için şimdiye kadar ortalama nekadar harcadınız?
Daha nekadar harcıyacaksınız? Mobilyalar hariç.
evet bencede saçma eşimizin görmesi yeterli yani
anladım canım.evet şu an o kadar zor geçiyorki son 5ay... artık onunla olduğum bi evde yaşamak istiyorum
her ay ödeye ödeye 2 senede toplam 4500 tl taksit ödedim ve bitirdim en sonda 250 tl tutarında bir şey aldım onun taksidini ödüyorum şimdi.
sizin kesin gününüz belli mi aslıcım
ne zaman olucak
bizimde yaklaşık bi 6 ayımız falan var herhalde ama daha kesin gün belli değil
2 Nisan 2011 tatlım. Salonu tutmadık ama ocak başında kontratı dolacak kiracımızın evimizi boşaltıcak bizde o çıkar çıkmaz yerimizi ayırıcaz günümüzü alıcaz.
Saklıyorum ven fişleri maliyeti merak ediyorum ve kendi başıma ne kadar başarmışım bunuda merak ediyorum bu yüzden hesapladım defterim var.)))
kradese;16141972]4700tl nin 3190 peşin 1500 tl si taksit
Peşin olması maliyeti baya düşürüyor kanımca...
2 Nisan 2011 tatlım. Salonu tutmadık ama ocak başında kontratı dolacak kiracımızın evimizi boşaltıcak bizde o çıkar çıkmaz yerimizi ayırıcaz günümüzü alıcaz.
anladım
bizimde nisan sonu falan gibi olucak herhalde
aynı ayda evlenicez galiba yani
kızlar ben yemeğe çıkıyorum
görüşürüz afiyet olsun hepinizi
hiç aklıma gelmemişti öyle bişey
peşin parayıda bi toplayabilsek tatlımmmm
inş. inş. aslıcımmm
2 hafta önce istanbul avcılar yolu üzerinde haramidere e5 te torium avm açıldı.
electro world ün büyük bir mağazası aynı zamanda.
çok büyük kampanyaları vardı.
aşkımla gittik beyendik.
şimdiden aldı bulaşık makinesi ve çamaşır makinesini.
ariston hotpoint bulaşık makinesi gri renk 7 programlı çokta hoş görünümü modeli kullanışı iç dizaynı... 950 TL den 500 TL ye düşmüştü.Onu aldık.
Bide Samsung çamaşır makinesi.Dijital ekranlı makine beyaz kapağı gri.7 kg 1000 devir oda 900 TL den 600 TL ye düşmüştü.
Toplam 1100 TL tuttu ikisi.750 TL indirm oldu yani düşünün 1850 TL normalde 2si.
Aldık şimdi geçen haftada teslim ettiler görümcemin evinde kolileriyle duruyor.
Evimizi kuracağımız zaman servislerini çağıracağız gelip montajını edecekler garantiside o zaman başlayacak.
Benim mutfağım çok küçük o yüzden hem fırın hem bulaşık mak ayrı ayrı koyamıycam
Dolayısıyla bütün beyaz eşyaları aşkım aldı
Bende mini fırın aldım önceden mikrodalgada almıştım bide set üstü ocak aldım 3ünüde gri aldığımdan dolayı bulaşık makineside gri aldı aşkım sağolsun.
Buzdolabını daha sonra bakıcaz çünkü depoda bekletmek istemiyoruz sonuçta hangi ortamlarda nerelerde bekletiyorlar kimbilir gözümüzün önünde dursun istiyoruz onuda düğüne 1-2 ay kala alıcaz gri renk istiyorum dolabımıda.çamaşır makinem beyaz bi tek.banyo dolaplarım beyaz olacağı için beyaz oldum onuda.gerçi onunda kapağı gri :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?