2011 gelin adayları buyrun sohbete

Kayınvalidem bana 100 lira verdi geçen hafta.
Kafana göre beğendiğin şeyleri al diye.
Ama hiç bişey beğenemedim hala :78:
Bişey arayınca bulamıyon zaten

Ben iyiki almışım diyorum, çünkü bayram üzeri çarşıya çıkmak ve bişeyler bulmak çok zor...
Zaten Ümraniye çok kalabalıktır, insanlar bedava dağıtılıyo gibi sıraya giriyorlar kasada...
Eteği çok aradım renklerini uydurmak için çok uğraştım ama tamamladım sonunda, ağlayacaktım neredeyse...

Kızlar nişanlılarınız veya ailesi bayramlık aldımı?
Almadılarsa siz alıcakmısınız?
Ne alıcaksınız veya ne aldınız bayramlık?

Kayınvalidem bana 100 lira verdi geçen hafta.
Kafana göre beğendiğin şeyleri al diye.
Ama hiç bişey beğenemedim hala :78:
Bişey arayınca bulamıyon zaten

bizde kayınvalidemle çıktık aldık canım
kayınpederim çok almak istemiş :)))
siyah bi etek ve üstüne kırmızı mini hırka aldım
ayakkabı da almak istedi aldırmadım
çünkü nişanda aldık zaten bi bir sürü ayakkabım var boşuna masraf
bende nişanlıma hırka alıcam bitane güzel havalarda giymesi için bide pantolon alıcaz pazar günü o hiç istemiyo ama ben almak istiyorum

günaydın kızlar nasılsınz.. dn nişanlım bni işten almya geldi gecede bzde kaldı sabah babamla erkenden işleri vardı çıktılar..

Ben geçen bayrama nişanlıma bişi almadım.
Bu bayram almak istiyorum güzel bişi bulursam =)
Bende bitane spor bi etek beğendim.
Hiç bişi bulamazsam onu alıcam napim

Bende nişanlıma süveter aldım, kayınvalide eltilerime ve görümceme baharat takımı aldım...

muhabbete dalıyorum kızlar kusuruma bakmayın ama ...
benim nişanlımda yalvardı ben alıyım sana diye aldırmadım calısıyorum kendım alcam dedim.. utangaclıkmı cekingenlik mi desem ben alısveris yapamıyorum bir türlü nişanlımla yahu..
nişan alışverişinde de bana alınan kıyafeti utana sıkıla giymiştim karşısında.. Allahım ben neden böyleyim ..
geçen pazarda kız nişanlısına herşeyi aldırıyor cocukta şakasına iliğimi kurttun diyip gülüştüler tabi bizde güldük ..içimden de gecirdim ben nie iligini kurutmuyom benımkının diye..
sorun var bende
bende kendıme mavi cici bir bluz aldım kurdeleli ,deniz mavisi paşmina ,mavi kolye alıverdim işte.. ama bizimki sinopa gitcek kımın icin süslenceksem

Nişanlım aldı ramazan bayramında pantolan blüz
bendegittim defacto dan alıyorum genelikle istemedi çokta israr etmedim bayrama giderlen çamaşır çorap havlu koydum bohça gibi onu götürdüm..
Bu bayramda gömlek veya pantolan alırım sanırım parfüm felan
bakalım bu bayram icraat olacakmı almazlarsada kendmde alamıyacağım taksitleim var kurbana biraz babama para vermem gerek ....

Zenginin hali başka oluyo işte cimcime :79:

Ne zengini canımcım bee, çam sakızı çoban armağanı pahalı bişey değiller zaten...
Nişanlım annenlere hediye alıcam dedi, bende onun ailesine almayı düşündüm...
Süveteride onun gönderdiği parayla aldım zaten, ama haberi yok

Canım neden çekiniyorsunki o senin eşin olacak...
Valla ne yalan söyliyim ben hiç çekinmiyorum, çünkü o ne yapıyorsa yeri geliyor ben daha fazlasını yapıyorum...
Benimkide arkadaşların "İstanbul'a gidince benimki elime cebime attırmıyor" diyormuş

Genelde erkekler sevmez öle alışverişi filan.
Benimki sağolsun geliyo ama çok gezdirirsem sıkılıyor.
Bende önceden kendim bakıyom beğendiğim yerlere götürüyom
Giyiniyom okey verirse alıyoz =) Zevkine güveniyom.
Benim çok hoşuma gidiyo
Nişanlımında çok hoşuna gidiyo giyinip giyinip çıkıyom karşısına nasıl diye
Nişan alışverişinde ohooo nekadar gezmiştik omu olsun bumu olsun diye

Bizim bir tanıdıkta gelinine bir koç almış, boynunada bir bilezik ve süslemişler.
Yanında birde kıyafet almış yani toplam 1000 lira harcamış.
Annemde diyoki senin koçun nerde :))

Canım sen bunları yazınca banada fikir oldu.
Kayınvalideye ne yapsam diye düşünüyodum
İç çamaşırı havlu filan alim.
Süslim verim =)

vereliniortak simile =))
Bulamadım o simgeyi

Ayy kabin maceralarımız aklıma geldi :))
Kafasını kabine sokup nasıl olduğunu inceliyordu bebişim, bende fırsattan istifade hemde onu tava getirmek için yanağına bir öpücük konduruveriyordum.
İşe yarıyor

esroooo banada almazsan ayıp olur valla :90:

Alırım bebişim, istediğin baharatlık olsun

Kayınvalideme kozmetik şeyleri alıyorum duş jeli felan parfüm onları beğeniyor diğer türlü pek zevklerimiz uymuyor ben sadeliği seviyorum o gösterişi üstüne bişeyler alsam beğenmez giymez üzülürüm bende .....

Benimkide hadi hadi giyinmedinmi aç bakim diyodu
Daha giyinmedim bekle diyodum
Olsun aç :92: :76:
Avcunu yala sen
Tabiki bunları sessiz konuşuyoduk Duysalar sapık zannederler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…