- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #27.521
Kayınvalidem bana 100 lira verdi geçen hafta.
Kafana göre beğendiğin şeyleri al diye.
Ama hiç bişey beğenemedim hala :78:
Bişey arayınca bulamıyon zaten
Kızlar nişanlılarınız veya ailesi bayramlık aldımı?
Almadılarsa siz alıcakmısınız?
Ne alıcaksınız veya ne aldınız bayramlık?
Kayınvalidem bana 100 lira verdi geçen hafta.
Kafana göre beğendiğin şeyleri al diye.
Ama hiç bişey beğenemedim hala :78:
Bişey arayınca bulamıyon zaten
Kızlar nişanlılarınız veya ailesi bayramlık aldımı?
Almadılarsa siz alıcakmısınız?
Ne alıcaksınız veya ne aldınız bayramlık?[/QUOTE
bz daha bişey almadk geçen bayramda ailesi hatrlamamştı nişanlımla almştık bu bayramda o hala bişi demedi ailesi zaten söylemez bn kendm alıcam galiba.
bizde kayınvalidemle çıktık aldık canım
kayınpederim çok almak istemiş :)))
siyah bi etek ve üstüne kırmızı mini hırka aldım
ayakkabı da almak istedi aldırmadım
çünkü nişanda aldık zaten bi bir sürü ayakkabım var boşuna masraf
bende nişanlıma hırka alıcam bitane güzel havalarda giymesi için bide pantolon alıcaz pazar günü o hiç istemiyo ama ben almak istiyorum
bizde kayınvalidemle çıktık aldık canım
kayınpederim çok almak istemiş :)))
siyah bi etek ve üstüne kırmızı mini hırka aldım
ayakkabı da almak istedi aldırmadım
çünkü nişanda aldık zaten bi bir sürü ayakkabım var boşuna masraf
bende nişanlıma hırka alıcam bitane güzel havalarda giymesi için bide pantolon alıcaz pazar günü o hiç istemiyo ama ben almak istiyorum
Bende nişanlıma süveter aldım, kayınvalide eltilerime ve görümceme baharat takımı aldım...
Zenginin hali başka oluyo işte cimcime :79:
muhabbete dalıyorum kızlar kusuruma bakmayın ama ...
benim nişanlımda yalvardı ben alıyım sana diye aldırmadım calısıyorum kendım alcam dedim.. utangaclıkmı cekingenlik mi desem ben alısveris yapamıyorum bir türlü nişanlımla yahu..
nişan alışverişinde de bana alınan kıyafeti utana sıkıla giymiştim karşısında.. Allahım ben neden böyleyim ..
geçen pazarda kız nişanlısına herşeyi aldırıyor cocukta şakasına iliğimi kurttun diyip gülüştüler tabi bizde güldük ..içimden de gecirdim ben nie iligini kurutmuyom benımkının diye..
sorun var bende
bende kendıme mavi cici bir bluz aldım kurdeleli ,deniz mavisi paşmina ,mavi kolye alıverdim işte.. ama bizimki sinopa gitcek kımın icin süslenceksem
muhabbete dalıyorum kızlar kusuruma bakmayın ama ...
benim nişanlımda yalvardı ben alıyım sana diye aldırmadım calısıyorum kendım alcam dedim.. utangaclıkmı cekingenlik mi desem ben alısveris yapamıyorum bir türlü nişanlımla yahu..
nişan alışverişinde de bana alınan kıyafeti utana sıkıla giymiştim karşısında.. Allahım ben neden böyleyim ..
geçen pazarda kız nişanlısına herşeyi aldırıyor cocukta şakasına iliğimi kurttun diyip gülüştüler tabi bizde güldük ..içimden de gecirdim ben nie iligini kurutmuyom benımkının diye..
sorun var bende
bende kendıme mavi cici bir bluz aldım kurdeleli ,deniz mavisi paşmina ,mavi kolye alıverdim işte.. ama bizimki sinopa gitcek kımın icin süslenceksem
Bende nişanlıma süveter aldım, kayınvalide eltilerime ve görümceme baharat takımı aldım...
Nişanlım aldı ramazan bayramında pantolan blüz
bendegittim defacto dan alıyorum genelikle istemedi çokta israr etmedim bayrama giderlen çamaşır çorap havlu koydum bohça gibi onu götürdüm..
Bu bayramda gömlek veya pantolan alırım sanırım parfüm felan
bakalım bu bayram icraat olacakmı almazlarsada kendmde alamıyacağım taksitleim var kurbana biraz babama para vermem gerek ....
Ne zengini canımcım bee, çam sakızı çoban armağanı pahalı bişey değiller zaten...
Nişanlım annenlere hediye alıcam dedi, bende onun ailesine almayı düşündüm...
Süveteride onun gönderdiği parayla aldım zaten, ama haberi yok
Canım neden çekiniyorsunki o senin eşin olacak...
Valla ne yalan söyliyim ben hiç çekinmiyorum, çünkü o ne yapıyorsa yeri geliyor ben daha fazlasını yapıyorum...
Benimkide arkadaşların "İstanbul'a gidince benimki elime cebime attırmıyor" diyormuş
Bizim bir tanıdıkta gelinine bir koç almış, boynunada bir bilezik ve süslemişler.
Yanında birde kıyafet almış yani toplam 1000 lira harcamış.
Annemde diyoki senin koçun nerde :))
Genelde erkekler sevmez öle alışverişi filan.
Benimki sağolsun geliyo ama çok gezdirirsem sıkılıyor.
Bende önceden kendim bakıyom beğendiğim yerlere götürüyom
Giyiniyom okey verirse alıyoz =) Zevkine güveniyom.
Benim çok hoşuma gidiyo
Nişanlımında çok hoşuna gidiyo giyinip giyinip çıkıyom karşısına nasıl diye
Nişan alışverişinde ohooo nekadar gezmiştik omu olsun bumu olsun diye
esroooo banada almazsan ayıp olur valla :90:
Ahhh ahhh ne koçu ne bileziği.
Aman ALLAH huzur sağlık versinde onlar ikinci üçüncü sırada.
Ayy kabin maceralarımız aklıma geldi :))
Kafasını kabine sokup nasıl olduğunu inceliyordu bebişim, bende fırsattan istifade hemde onu tava getirmek için yanağına bir öpücük konduruveriyordum.
İşe yarıyor
Alırım bebişim, istediğin baharatlık olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?