- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #27.561
:)) bittikten sonramı diyor :))
acaba benim kayınvalide ne der, doğru dürüst bir araya gelemedik hiç kadınla....
Bu konu birazda karşıdakilere göre değişir bana kalırsa.
İyi niyetini suistimal etmeyecek insanlar olursa zaten sana gereken değeri vereceklerdir.
Mesela Aylin'in kayınvalidesini takdir ediyorum bu konuda, o istemese bile kadın elinden geleni yapmaya çalışıyor...
maşallah ya :97:
Allah bozmasın
Biz nişanlımla iki arkadaş gibiyiz bazende
gideriz alışverişe o bir taraftan ben bir taraftan maviyi severim bağırır alışveriş merkezinde deniz hayatım bu nasıl boyda uzun zorlanmıyorum da kalabalıkta görmeye .)))
kabin sırası bile bekliyor benim için giyerim bakar inceler bekle der gider bir kaçtane daha bulur bunlarıda giy :)) alem ya
çekinmiyorum hiç bazen bana harçlık bile verir otobüs kartımı doldurur para hesabı yapmayız hiç :)
geçen doktora gittim acile gece iğne yaptılar kalçamdan üflüyor acımasın diye
gideriz alışverişe o bir taraftan ben bir taraftan maviyi severim bağırır alışveriş merkezinde deniz hayatım bu nasıl boyda uzun zorlanmıyorum da kalabalıkta görmeye .)))
kabin sırası bile bekliyor benim için giyerim bakar inceler bekle der gider bir kaçtane daha bulur bunlarıda giy :)) alem ya
çekinmiyorum hiç bazen bana harçlık bile verir otobüs kartımı doldurur para hesabı yapmayız hiç :)
babam bu konularda çok hassas başka zaman olsa çayımı kendi getiri ama kayınpeder kayanaya saygı çok önemli onlarda herşeyi ilk onlara yap diyor bende çekiniyorum anemelerin yannıda
kesinlikle otutup çay içemem onu getir bunu getir kaç aydır değişmedi hep öyle gözüm bardakalrında tabaklarında böyle gördük biz böyle yetiştik genç kız olmak böyle
Bu konu birazda karşıdakilere göre değişir bana kalırsa.
İyi niyetini suistimal etmeyecek insanlar olursa zaten sana gereken değeri vereceklerdir.
Mesela Aylin'in kayınvalidesini takdir ediyorum bu konuda, o istemese bile kadın elinden geleni yapmaya çalışıyor...
bizde çoğu şeyde öyleyiz taaa oradan tembihler bisküvini çantana koy çorabını giy.bımden alacağım porselenlerin planını yaparken adam dokuz doğurdu alabildin mi alabildin mi :98:
Günaydın Yaso
gösterdiniz mi kızlar ceyizlerinizi?
her aldıgımı hevesle gösteriyorum ben ya ,cok hosuma gidiyor görmesi kullancagımız seleri.. ben alırım diyor ama incik cincik seler bana ait hem de zevkli..
ceyiz işi meşakkatli ama cok tatlı bir ugrasmış,6 ay sonra öyle bir telaşta olmucak
Biz o kadar değiliz yaa, aldığım şeylerden pek bahsetmem ona, ama gelince sana çeyizlerimi göstercem diyorum o da tamam diyor :))
Nişan elbisem kabarıktı kına içinde düz bişey bakayım diyorum ama kabarıkta boy kısa gösteriyor insanı :))
siz ne düşündüzün kızlar kınada elbise oalrak
bende anlatırım aldıklarımı hatta mail yapar gönderirim bakar güzel günlerde kullan der.:76: Artık alma diyede ekler.
Nişan elbisem kabarıktı kına içinde düz bişey bakayım diyorum ama kabarıkta boy kısa gösteriyor insanı :))
vay teknolojik sizi
bende anlatırım aldıklarımı hatta mail yapar gönderirim bakar güzel günlerde kullan der.:76: artık alma diyede ekler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?