2011 gelin adayları buyrun sohbete

:)) bittikten sonramı diyor :))
acaba benim kayınvalide ne der, doğru dürüst bir araya gelemedik hiç kadınla....

babam bu konularda çok hassas başka zaman olsa çayımı kendi getiri ama kayınpeder kayanaya saygı çok önemli onlarda herşeyi ilk onlara yap diyor bende çekiniyorum anemelerin yannıda
kesinlikle otutup çay içemem onu getir bunu getir kaç aydır değişmedi hep öyle gözüm bardakalrında tabaklarında böyle gördük biz böyle yetiştik genç kız olmak böyle

evet canım karşıdakine de bağlı..insanlar çeşit çeşit.. Rabbim iyisiyle karşılaştırsın..
benım kayınvalidem uzakta ince fikirli mi bilmiyorum pek.. :26:

bizde çoğu şeyde öyleyiz taaa oradan tembihler bisküvini çantana koy çorabını giy.bımden alacağım porselenlerin planını yaparken adam dokuz doğurdu alabildin mi alabildin mi :98:

Ne güzel, benimkide hiç sıkılmadan gezer mağazaları...

Sizinkiler baya önem veriyormuş canım.
Benim sadece kayınvalide olduğu için daha rahat hareket ediyorum ama dayıları falan geldiğinde meyvelerine varana kadar özen gösteririz, annem çok önem verir sunuma...
Bir kere odada ayağımı uzatmış oturuyorum, kayınvalidemde diğer odada namaz kılıyor ama beni görüyordu, annemde kaş göz işareti yapıyor ayaklarını topla diye

evet canım aynen öyle valla umarım bundan sonra da böyle devam eder
çünkü kendi ailemden yana muzdaribim daha doğrusu babamdan yana
bari onlarla iyi olayım

bizde çoğu şeyde öyleyiz taaa oradan tembihler bisküvini çantana koy çorabını giy.bımden alacağım porselenlerin planını yaparken adam dokuz doğurdu alabildin mi alabildin mi :98:

Biz o kadar değiliz yaa, aldığım şeylerden pek bahsetmem ona, ama gelince sana çeyizlerimi göstercem diyorum o da tamam diyor :))

gösterdiniz mi kızlar ceyizlerinizi?
her aldıgımı hevesle gösteriyorum ben ya ,cok hosuma gidiyor görmesi kullancagımız seleri.. ben alırım diyor ama incik cincik seler bana ait hem de zevkli..
ceyiz işi meşakkatli ama cok tatlı bir ugrasmış,6 ay sonra öyle bir telaşta olmucak

Son düzenleme:

Günaydın aslımm nasılsınn..

Maşallahh sperr canmaynen bızde oyleyızz.. eksıgımı alır harslıgımı verır bazen ben verırım bız herseyı ortak aldıgımzı ıcın paramızı bırlestırıp, paranın lafı hıc olmuyorr cok sukrurr cnaım

[

Nişan elbisem kabarıktı kına içinde düz bişey bakayım diyorum ama kabarıkta boy kısa gösteriyor insanı :))
siz ne düşündüzün kızlar kınada elbise oalrak

bende anlatırım aldıklarımı hatta mail yapar gönderirim bakar güzel günlerde kullan der.:76: artık alma diyede ekler.

Biz o kadar değiliz yaa, aldığım şeylerden pek bahsetmem ona, ama gelince sana çeyizlerimi göstercem diyorum o da tamam diyor :))

Benimkide bana çeyiz aldırmıyor.
Para biriktiriyorum ya.
Bekle ocağa kadar ozaman hepsini bir beraber alırız diyor.
Parça parça yapma filan dedi.
Ozaman beğendiklerini alırız paranın yetmediklerini ben tamamlarım dedi.
İçine sinenleri alalım filan diyo.
Çok düşünceli ya
Bazen çok sevesim geliyo
Hafta sonu eminönüne gitti. Porselencileri gezdik.
Biliyosunuzdur ben bernardonun siyah beyaz takımına takmıştım ya.
600 liraya alıcaktım eminönünden takım.
Aldırmadı. Ocakta istediğini alalım üstünü ben tamamlim diye.
Yok olmaz dedim. Ben beğenmedim onu alıcaz filan dedi aldırmadı.

Nişan elbisem kabarıktı kına içinde düz bişey bakayım diyorum ama kabarıkta boy kısa gösteriyor insanı :))
siz ne düşündüzün kızlar kınada elbise oalrak

dENİZ bende nişanımda kabarık giymiştim.
Kınada düz bi abiyeyle uzun veya kısa etekli olanlardan tam karar vermedim ona ve
o kına kıyafetinden giyicem.

bende anlatırım aldıklarımı hatta mail yapar gönderirim bakar güzel günlerde kullan der.:76: artık alma diyede ekler.

anlamazlar ceyiz sevincini onlar yahu ..
kınada bende uzun bindallı giymeyi planlıyorum altın gorunumlu kemerli.. üzerine fes.. fesiimi özel yaptırmak istiyorum bir abim fikir vermişti saolsun üzerine ay yıldız işlettirmeyi planlıyorum..yaldızdan .. güzel olur mu ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…