- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #27.541
muhabbete dalıyorum kızlar kusuruma bakmayın ama ...
benim nişanlımda yalvardı ben alıyım sana diye aldırmadım calısıyorum kendım alcam dedim.. utangaclıkmı cekingenlik mi desem ben alısveris yapamıyorum bir türlü nişanlımla yahu..
nişan alışverişinde de bana alınan kıyafeti utana sıkıla giymiştim karşısında.. Allahım ben neden böyleyim ..
geçen pazarda kız nişanlısına herşeyi aldırıyor cocukta şakasına iliğimi kurttun diyip gülüştüler tabi bizde güldük ..içimden de gecirdim ben nie iligini kurutmuyom benımkının diye..
sorun var bende
bende kendıme mavi cici bir bluz aldım kurdeleli ,deniz mavisi paşmina ,mavi kolye alıverdim işte.. ama bizimki sinopa gitcek kımın icin süslenceksem
Kayınvalideme kozmetik şeyleri alıyorum duş jeli felan parfüm onları beğeniyor diğer türlü pek zevklerimiz uymuyor ben sadeliği seviyorum o gösterişi üstüne bişeyler alsam beğenmez giymez üzülürüm bende .....
Benimkide hadi hadi giyinmedinmi aç bakim diyodu
Daha giyinmedim bekle diyodum
Olsun aç :92: :76:
Avcunu yala sen
Tabiki bunları sessiz konuşuyoduk Duysalar sapık zannederler
Kayınvalideme kozmetik şeyleri alıyorum duş jeli felan parfüm onları beğeniyor diğer türlü pek zevklerimiz uymuyor ben sadeliği seviyorum o gösterişi üstüne bişeyler alsam beğenmez giymez üzülürüm bende .....
Bunlar hoş şeyler senelerdir evin kolanyasından çikolatasına kadar ben alırım ama bu evimde geçireceğim alacağım son çikolata ve son kolonya((((((((((((((((
Bunlar hoş şeyler senelerdir evin kolanyasından çikolatasına kadar ben alırım ama bu evimde geçireceğim alacağım son çikolata ve son kolonya((((((((((((((((
Senin kayınvalide de pek süslüymüş canımcım...
Millette yanlış anlayacak kıss "aç aç" falan, bu lafı nereye çeksen oraya gider
sende bendensinha bunları yapıp iyi mi oluyoruz aslaa zamanı geldi mi anlayacaksın sende.
Millette yanlış anlayacak kıss "aç aç" falan, bu lafı nereye çeksen oraya gider
sağol canım iyiyim şükür sen nasılsın
Yasemincim senin yaptığın nişan bohçaları nerde varmı albümünde
kesinlikle öyle canım şu ana kadar cevremde hep gördüm isteyen daha degerli oluyor.. hoş gene degerliyizde daha da deger katmak icin istemek lazım.. eltimimi örnek alsam ne etsem
ayyyy bide adama süpriz yapıp açarmıssın:78:üst dekolteden birşeyler adam orda geberir valla....
Sorma esracım ya dün görsen saçlarımı topladım tepeden suratımda bem beyaz hastayım :)
ruh gibi çay servisi meyve servisi bitti topaldım en son diyor kızım otursana sende yorgunsun
bende yıyım cok sukru teskkr ederım canımm.. ksra bakma yenı gordum ayzdıgını hayatımm..
:S yok hayatım nısanımdan bıkac foto eklıycem ama nısan bogcamın fotosunuu cekmek hıc aklıma gelmedıı ama harıkayydıı kradeseecım bogcalarımın ustunu kırmızı jıletın kagıdıyla ortmuslerdı ustunede kırmızı kurdele bı hostuu yanıı.. :)
Bu arada günaydınn canlarımmmmmmmmm:92:
Bu konu birazda karşıdakilere göre değişir bana kalırsa.
İyi niyetini suistimal etmeyecek insanlar olursa zaten sana gereken değeri vereceklerdir.
Mesela Aylin'in kayınvalidesini takdir ediyorum bu konuda, o istemese bile kadın elinden geleni yapmaya çalışıyor...
maşallah ya :97:Biz nişanlımla iki arkadaş gibiyiz bazende
gideriz alışverişe o bir taraftan ben bir taraftan maviyi severim bağırır alışveriş merkezinde deniz hayatım bu nasıl boyda uzun zorlanmıyorum da kalabalıkta görmeye .)))
kabin sırası bile bekliyor benim için giyerim bakar inceler bekle der gider bir kaçtane daha bulur bunlarıda giy :)) alem ya
çekinmiyorum hiç bazen bana harçlık bile verir otobüs kartımı doldurur para hesabı yapmayız hiç :)
geçen doktora gittim acile gece iğne yaptılar kalçamdan üflüyor acımasın diye
haha sitede reklam cıkıyor ya gogus buyutucu reklamı onun gibi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?