2011 gelin adayları buyrun sohbete

sende bendensin ha bunları yapıp iyi mi oluyoruz aslaa zamanı geldi mi anlayacaksın sende.

Bunlar hoş şeyler senelerdir evin kolanyasından çikolatasına kadar ben alırım ama bu evimde geçireceğim alacağım son çikolata ve son kolonya ((((((((((((((((

Senin kayınvalide de pek süslüymüş canımcım...

Benimkide hadi hadi giyinmedinmi aç bakim diyodu
Daha giyinmedim bekle diyodum
Olsun aç :92: :76:
Avcunu yala sen
Tabiki bunları sessiz konuşuyoduk Duysalar sapık zannederler

Millette yanlış anlayacak kıss "aç aç" falan, bu lafı nereye çeksen oraya gider

Yenmem lazım sanırım bu duyguyu bakıyorum kendıme nesli tükenmiş kelaynaklar gibi kalmışım:90:
de factoda erkeklere göre cok güzel şeyler var pazar günü bende bizimkini götürsem miki ordan mı başlasam ne etsem .. o alışverişi seviyor bende seviyorum ama püff nasıl biriyim ben ya
valla özendim size bu konuda:97:

Bizimde zevklerimiz pek uymuyor sanırım
Bende kıyafet filan almıyorum.
Kayınvalidem çok zor beğenen birisi çünkü.
Ona göre şeler almam lazım zorlanıyorum o yüzden.

Bunlar hoş şeyler senelerdir evin kolanyasından çikolatasına kadar ben alırım ama bu evimde geçireceğim alacağım son çikolata ve son kolonya ((((((((((((((((

Ayy canım yaa, bunlar benimde aklıma geliyor, boğazımda düğüm oluyor (
Benim için çok zor olacak uzak çünkü, akşam benimki bayramlarda bensiz gidemezsinn diyor, onunda kubanda işleri yoğun oluyor, oysaki ben evimden ayrı bayram geçirmedimki hiç (

Sorma esracım ya dün görsen saçlarımı topladım tepeden suratımda bem beyaz hastayım :)
ruh gibi çay servisi meyve servisi bitti topaldım en son diyor kızım otursana sende yorgunsun

sağol canım iyiyim şükür sen nasılsın

bende yıyım cok sukru teskkr ederım canımm.. ksra bakma yenı gordum ayzdıgını hayatımm..

Yasemincim senin yaptığın nişan bohçaları nerde varmı albümünde

:S yok hayatım nısanımdan bıkac foto eklıycem ama nısan bogcamın fotosunuu cekmek hıc aklıma gelmedıı ama harıkayydıı kradeseecım bogcalarımın ustunu kırmızı jıletın kagıdıyla ortmuslerdı ustunede kırmızı kurdele bı hostuu yanıı.. :)

Bu arada günaydınn canlarımmmmmmmmm:92:

kesinlikle öyle canım şu ana kadar cevremde hep gördüm isteyen daha degerli oluyor.. hoş gene degerliyizde daha da deger katmak icin istemek lazım.. eltimimi örnek alsam ne etsem

Bu konu birazda karşıdakilere göre değişir bana kalırsa.
İyi niyetini suistimal etmeyecek insanlar olursa zaten sana gereken değeri vereceklerdir.
Mesela Aylin'in kayınvalidesini takdir ediyorum bu konuda, o istemese bile kadın elinden geleni yapmaya çalışıyor...

Günaydın Yaso

Biz nişanlımla iki arkadaş gibiyiz bazende
gideriz alışverişe o bir taraftan ben bir taraftan maviyi severim bağırır alışveriş merkezinde deniz hayatım bu nasıl boyda uzun zorlanmıyorum da kalabalıkta görmeye .)))
kabin sırası bile bekliyor benim için giyerim bakar inceler bekle der gider bir kaçtane daha bulur bunlarıda giy :)) alem ya
çekinmiyorum hiç bazen bana harçlık bile verir otobüs kartımı doldurur para hesabı yapmayız hiç :)
geçen doktora gittim acile gece iğne yaptılar kalçamdan üflüyor acımasın diye

maşallah ya :97:
Allah bozmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…