2011 gelin adayları buyrun sohbete

off tam yazamadım ne demek istediğimi :))erkeklere bazen resti çekmek gerekiyormuş herkes böyle söylüyor vardır bir bildikleri ben de bayramda geldiği zaman konuşacagım herseyi sonuçta yurt dısına giderken biz martta evlenecektik ama şu anda türkiye'de ve burda kalıcaksa bu yaz evlenebiliriz eee herkes düğün salonunu falan tuttu son ana kalmaz ki böyle seyler biz de bayramda kesinleştirecegiz düğün günümüzü Allah kısmet ederse ....eltin nasıl derken ben az çok olayları biliyorum o yüzden sunu söylemek istiyorum biz susuyoruz sen de ben de inşallah asilliğimizin kıymetini anlarlar :))

kaynanam aradı şimdi konuşuyorduk görümcemle kikirdeşiyorlardı demekki iyi meltemcim::)))bizde kaynanamla yıkıldık telefonda harbi ne güldük yaa:))))

aman nazar degmesin diyelim :)))kızlar ben yogunum biraz size selam veriyim çıkıyım dedim yemekte olan kızlara da afiyet olsun ben aksam vardiyasındayım akşam ugrayın arada sırada yalnız bırakmayın bizi

sinoplu daha yüzünü göremedik :)) ama kaynanam 10 günlüğüne gezmeye gelmişti buraya döndüğümde kız kıskançlığından seni bile sormadı dedi aman benden uzak dursun elti filan tanımam ben.

Sözde gömleğimi kendim alıp nişanlım aldı demek zorunda kalmıştım :))
İlkez size itiraf ediyorum, şşşş annem duymasın
[/QUOTE]

sen yine ii gömlegini almışsın ben kıyafetimi aldımm

sinoplu daha yüzünü göremedik :)) ama kaynanam 10 günlüğüne gezmeye gelmişti buraya döndüğümde kız kıskançlığından seni bile sormadı dedi aman benden uzak dursun elti filan tanımam ben.

evınız köyünüz ayrı olcaksa şimdiden hiç takma sonra sorun kafada büyüyp üzüntüye neden oluyor.. bende öyle yapıyorum ..kıskanıpta noluyor yahu bende bunu anlamıyorum senınde güzel olsun onunda ..mesafeyi koy sen cnm yüzgöz olma aman diyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…