2011 gelin adayları buyrun sohbete

kınan nerde olacak canım bende bindallı giyip evde yapacağız 20-30 kişi olur zaten

kınan nerde olacak canım bende bindallı giyip evde yapacağız 20-30 kişi olur zaten

canım o belli degil.. evde olmucak büyük ihtimal..hava sıcak olursa evımın bahcesinde yapıcam evımızın bahcesi büyük uygun cunku.. soguk olursa kapalı bir yer buluruz artık..
sizin azmıs 20-30 kişi bizim cok oluyor kadın .. nişanlımı zaten kınada sonra şutlucam gitsin o kadın kadına oynayalım ,annem olmaz durcak diyo.. olur mu öyle kadınların arasında tek erkek damat?

Valla ben kınaya hiç erkek sokmak istemiyorum, bir kınaya gitmiştim gelinin babası kös kös oturmuş gözünü dikmişti sinir oldum.
Bende başkaları rahat edemez diye erkek almayı düşünmüyorum...
Bizim gecede oyunlar olur, kadınlar erkek kılığına falan giriyorlar çok komik oluyor...

bzmde kına 50 kişi falan olr herhalde hç blemiorm erkek tarafından kaç kişi gelr.. bzdede erkek olmaz ama kına yakılrken nişanlımı istiorm gelsn bn ağlarken yanmda olsn..

Bende erkekleri istemiyorum kınada.
Bütün herkes rahat rahat döksün kurtlarını =))
Bitek damat olucak. Bide kardeşim bir iki kuzenim olur.
Onlarda zaten kınadan sonra bahçeye çıkarlar orda oyalanırlar =)
Bizim ya dernekte ya semt konağında olucak.
İkisininde bahçesi var.

boşver canım muhabbet güzel limo sıkmayayım

Ya canım olurmu öle şey.
Anlatmak istersen biz dinleriz.
BİZ iyi kötü herşeyi paylaşmıyomuyuz birbirimizle bilmiyonmu kız

bzmde kına 50 kişi falan olr herhalde hç blemiorm erkek tarafından kaç kişi gelr.. bzdede erkek olmaz ama kına yakılrken nişanlımı istiorm gelsn bn ağlarken yanmda olsn..

bİZİMDe ortalama 70 kişi filan olur en fazla.

Demek ki tek ben degilmişim böyle düşünen.. erkek kına yakılırken olsun ondan sonra gitsin diger erkeklerin eglencesine..
bizim kınalarda da kadınlar tef çalar güzel olur davul fln da oluyor

Demek ki tek ben degilmişim böyle düşünen.. erkek kına yakılırken olsun ondan sonra gitsin diger erkeklerin eglencesine..
bizim kınalarda da kadınlar tef çalar güzel olur davul fln da oluyor

Ben dayımın kınasında Kılık değiştirmiştim.
Karnıma yastıklar filan koymuştum.
Yüzümü gözümü boyamıştım.
Çingene olmuştum =)
Çıplak ayaklı oynamıştım kadınların içinde.
Ananem rahmetli bu deli kadın kim demiş uzaktan. Tanımamış beni =)

kızlar kına yerini km tutuo kız tarafı mı? bde bişii sölicem szce nişanlıma bayramlık meselesini açsammı yksa bn kendm mi halletsem

kızlar kına yerini km tutuo kız tarafı mı? bde bişii sölicem szce nişanlıma bayramlık meselesini açsammı yksa bn kendm mi halletsem

Canım onlar düşünse daha iyi.
Alırlarsa alırlar almazlarsa sen kendin alırsın.
Geçen bayram bana kıyafet almadılar.
Bende sormadım bişi de demedim
Bayramlaşmaya gidince kayınvalidem harçlık verdi 100 lira.
Sen bilirsin ama demeye gerek yok.
İllaki biliyolardır alınması gerektiğini

Merve'ciim öyle düşündüğün için kızdım sana şimdi, neden limon sıkasınki canım...

canım benım kınamada gel renk katarsın

bizde de kız atarfı tutar kına yerini..
niişanlından atak gelmedi mi cnm bayramlık meselesi.. adettir cunku..
ben benımkıne kurdelalı koç istiyom dedim ciddiye aldı

Son düzenleme:
bizde de kız atarfı tutar kına yerini..
niişanlından atak gelmedi mi cnm bayramlık meselesi.. adettir cunku..
ben benımkıne kurdelalı koç istiyom dedim ciddiye aldı
[/QUOTE]

Ben desem düşüp bayılır heralde :))
Kurban bile kesemiyorlar bu sunu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…