- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #27.581
deniz bende nişanımda kabarık giymiştim.
Kınada düz bi abiyeyle uzun veya kısa etekli olanlardan tam karar vermedim ona ve
o kına kıyafetinden giyicem.
anlamazlar ceyiz sevincini onlar yahu ..
kınada bende uzun bindallı giymeyi planlıyorum altın gorunumlu kemerli.. üzerine fes.. fesiimi özel yaptırmak istiyorum bir abim fikir vermişti saolsun üzerine ay yıldız işlettirmeyi planlıyorum..yaldızdan .. güzel olur mu ki?
[ı]merve napıyon yawwwww. Sess ver [/ı]
kınan nerde olacak canım bende bindallı giyip evde yapacağız 20-30 kişi olur zaten
canım o belli degil.. evde olmucak büyük ihtimal..hava sıcak olursa evımın bahcesinde yapıcam evımızın bahcesi büyük uygun cunku.. soguk olursa kapalı bir yer buluruz artık..
sizin azmıs 20-30 kişi bizim cok oluyor kadın .. nişanlımı zaten kınada sonra şutlucam gitsin o kadın kadına oynayalım ,annem olmaz durcak diyo.. olur mu öyle kadınların arasında tek erkek damat?
napayım canım sıkkın biraz canım
bişeymi oldu merve. Hastalıktan mı. öylesinemi.
canım o belli degil.. evde olmucak büyük ihtimal..hava sıcak olursa evımın bahcesinde yapıcam evımızın bahcesi büyük uygun cunku.. soguk olursa kapalı bir yer buluruz artık..
sizin azmıs 20-30 kişi bizim cok oluyor kadın .. nişanlımı zaten kınada sonra şutlucam gitsin o kadın kadına oynayalım ,annem olmaz durcak diyo.. olur mu öyle kadınların arasında tek erkek damat?
Valla ben kınaya hiç erkek sokmak istemiyorum, bir kınaya gitmiştim gelinin babası kös kös oturmuş gözünü dikmişti sinir oldum.
Bende başkaları rahat edemez diye erkek almayı düşünmüyorum...
Bizim gecede oyunlar olur, kadınlar erkek kılığına falan giriyorlar çok komik oluyor...
boşver canım muhabbet güzel limo sıkmayayım
bzmde kına 50 kişi falan olr herhalde hç blemiorm erkek tarafından kaç kişi gelr.. bzdede erkek olmaz ama kına yakılrken nişanlımı istiorm gelsn bn ağlarken yanmda olsn..
Demek ki tek ben degilmişim böyle düşünen.. erkek kına yakılırken olsun ondan sonra gitsin diger erkeklerin eglencesine..
bizim kınalarda da kadınlar tef çalar güzel olur davul fln da oluyor
kızlar kına yerini km tutuo kız tarafı mı? bde bişii sölicem szce nişanlıma bayramlık meselesini açsammı yksa bn kendm mi halletsem
kızlar kına yerini km tutuo kız tarafı mı? bde bişii sölicem szce nişanlıma bayramlık meselesini açsammı yksa bn kendm mi halletsem
Merve'ciim öyle düşündüğün için kızdım sana şimdi, neden limon sıkasınki canım...
Ben dayımın kınasında Kılık değiştirmiştim.
Karnıma yastıklar filan koymuştum.
Yüzümü gözümü boyamıştım.
Çingene olmuştum =)
Çıplak ayaklı oynamıştım kadınların içinde.
Ananem rahmetli bu deli kadın kim demiş uzaktan. Tanımamış beni =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?