- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #27.601
Canım onlar düşünse daha iyi.
Alırlarsa alırlar almazlarsa sen kendin alırsın.
Geçen bayram bana kıyafet almadılar.
Bende sormadım bişi de demedim
Bayramlaşmaya gidince kayınvalidem harçlık verdi 100 lira.
Sen bilirsin ama demeye gerek yok.
İllaki biliyolardır alınması gerektiğini
Bizde kız tarafı tutar...
Bayramlık meselesinide birinden örnek ver istersen belki anlar o zaman...
canım benım kınamada gel renk katarsın
bizde de kız atarfı tutar kına yerini..
niişanlından atak gelmedi mi cnm bayramlık meselesi.. adettir cunku..
ben benımkıne kurdelalı koç istiyom dedim ciddiye aldı
canım benım kınamada gel renk katarsın
ben benımkıne kurdelalı koç istiyom dedim ciddiye aldı
ben benımkıne kurdelalı koç istiyom dedim ciddiye aldı :63
Ben desem düşüp bayılır heralde :))
Kurban bile kesemiyorlar bu sunu...
blip blmedklerini blmiorm geçen sefer yengem söledi nişanlı kıza bayramlık alınır die ikimz çıktık alşwerş yaptık kayınvalidem bişii demedi bu byramda ses yok bn demekte istemiorm
esescm işte bn yapamam bnu kendiliğinden sölesn istiorm oda unuttmu blmiomu blmiorm
yok cnm geçen seferde bişii olmamştı bnm yengem ablam gbidir o söledi tmm öleyse çıkar bakarız dedi çıktık aldk ama ben tekrardan sölensn istemiorm kendiliğinden gelmeli
Aynen cimcime bende desem düşüp bayılır.
Çok sıkışıklar =(
canım laf sok biraz ..ima et ..baskada yapcak bişi yok.. kendılerının dusunmesı lazım.. nısanlını gectim anasının babasının dusunmesı lazım yenı nesil bilmez adeti de ana baba bilir..adettir her yörede benım bildigim..olmazsada kendıne alırsın napcan ..
blip blmedklerini blmiorm geçen sefer yengem söledi nişanlı kıza bayramlık alınır die ikimz çıktık alşwerş yaptık kayınvalidem bişii demedi bu byramda ses yok bn demekte istemiorm
canımcım geçen bayram banada almadılar, ama Allah için kadın marketten herşeyi doldurup getirdi, oysaki ihtiyacımızda yoktu, içinden gelmiş işte, birde yanında bilezik getirmişti.
Ama bizimkilerde yine laf oldu neden kıyafet alınmadı diye, bardağın dolu tarafını göremediler yani,ama ne oldu, sırf millet memnun olmadı diye bende saf gibi kafama takıp sorun yaptım bunu ve aramız bozuldu.
Aslında kimseyi takmamak gerekiyor, görüyoruzki ayrılan çiftlerin çoğu maddi sebeplerden dolayı tartışıyor, aslında hiç gerek yok...
Bu benim nacizane düşüncem ama ben yinede ima ederdim, eğer durumları yok o nedenle almıyorlarsa sorun yapma be canım...
Belkide bayramda hediye getirirler...
[Q
canımcım geçen bayram banada almadılar, ama Allah için kadın marketten herşeyi doldurup getirdi, oysaki ihtiyacımızda yoktu, içinden gelmiş işte, birde yanında bilezik getirmişti.
Ama bizimkilerde yine laf oldu neden kıyafet alınmadı diye, bardağın dolu tarafını göremediler yani,ama ne oldu, sırf millet memnun olmadı diye bende saf gibi kafama takıp sorun yaptım bunu ve aramız bozuldu.
Aslında kimseyi takmamak gerekiyor, görüyoruzki ayrılan çiftlerin çoğu maddi sebeplerden dolayı tartışıyor, aslında hiç gerek yok...
Bu benim nacizane düşüncem ama ben yinede ima ederdim, eğer durumları yok o nedenle almıyorlarsa sorun yapma be canım...
Belkide bayramda hediye getirirler...[/B]
öyle yapıcam cnm ima edemem zaten söylendi geçen bayram kendmi çk kötü hssettm şimdide kendm alırım
her lafına katılıyorum canım.. maddiyat icin moral bozmaya gonul koymaya degmez.. belkide onlarda öyle adetler yoktur..maddiyatın gözü kör olsun.. bizimkilerde ev aldılar cok borclandılar nişanlım zaten devamlı borc ödüyor garibime ben ne diyim şimdi.. zaten rahat edeyim diye canını dişine takıyor.. maddiyat konusu olunca aglayasım geliyor ..
kötü hissetme canım madid şeler icin moral bozmaya degmez..ne dertler var bunlarda sorun mu ?
her lafına katılıyorum canım.. maddiyat icin moral bozmaya gonul koymaya degmez.. belkide onlarda öyle adetler yoktur..maddiyatın gözü kör olsun.. bizimkilerde ev aldılar cok borclandılar nişanlım zaten devamlı borc ödüyor garibime ben ne diyim şimdi.. zaten rahat edeyim diye canını dişine takıyor.. maddiyat konusu olunca aglayasım geliyor ..
kızlar çk haklısınz ghepinize bnde katılıorm yani blmiom var mı onların adetlernde ama işte durum böle oldu geçen bayram sadece nişanlım geldi bze kayınwalidemler bayram ziyaretine gelmediler bzmkilerde gtmedi neyse bişii demycem bn hiç kendm almaya çalışıcam sağolun kızlar
ahhh ahhh en çok ben dertliyim maddiyattan 3 yıldır buyüzden nişanlıyız ben ağlamayayımda kimler ağlasın..
ahhh ahhh en çok ben dertliyim maddiyattan 3 yıldır buyüzden nişanlıyız ben ağlamayayımda kimler ağlasın..
neden canım o kadar sorun olduki maddiyat ? ev meselesi falan mı yoksa işler mi yoluna girmedi ?
Ağlama şekerüm, seninki seni kraliçe gibi yaşatmak için uğraşıyo...
Adam beyaz eşyanın bile en iyisini almış kıss...
Sözde gömleğimi kendim alıp nişanlım aldı demek zorunda kalmıştım :))
İlkez size itiraf ediyorum, şşşş annem duymasın
nişanlandık 8 ay sonra askere gitti nişanlım sağlam bir işi yoktu neyse askerlik biter bakarız dedik.askerdeyken atandı memurluğa ohhhhhhhhhhh kurtulduk borçlarıda kapatırız 1 yılda evleniriz dedik daha evlenemedik
dugun gunu bellı degıl mı canım ?
daraltma kendını yahu napcan herşey olacagına varır.. kısmetten ötesine gecilmiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?