2011 gelin adayları buyrun sohbete

blip blmedklerini blmiorm geçen sefer yengem söledi nişanlı kıza bayramlık alınır die ikimz çıktık alşwerş yaptık kayınvalidem bişii demedi bu byramda ses yok bn demekte istemiorm

Bizde kız tarafı tutar...
Bayramlık meselesinide birinden örnek ver istersen belki anlar o zaman...

esescm işte bn yapamam bnu kendiliğinden sölesn istiorm oda unuttmu blmiomu blmiorm

yok cnm geçen seferde bişii olmamştı bnm yengem ablam gbidir o söledi tmm öleyse çıkar bakarız dedi çıktık aldk ama ben tekrardan sölensn istemiorm kendiliğinden gelmeli

Aynen cimcime bende desem düşüp bayılır.
Çok sıkışıklar =(

canım laf sok biraz ..ima et ..baskada yapcak bişi yok.. kendılerının dusunmesı lazım.. nısanlını gectim anasının babasının dusunmesı lazım yenı nesil bilmez adeti de ana baba bilir..adettir her yörede benım bildigim..olmazsada kendıne alırsın napcan ..

Aynen cimcime bende desem düşüp bayılır.
Çok sıkışıklar =(

aynı bizimkilerinde ama şakasına takılayım dedim .. her insan ister yapmayı saraylar kurmayı ama imkanlar bazen kısıtlı oluyor..
Allah ev kurana yardım etsin..zor işler bunlar icine girilmedem bilnmiyormuş

öyle yapıcam cnm ima edemem zaten söylendi geçen bayram kendmi çk kötü hssettm şimdide kendm alırım

Maddiyat herkesin belini büküyor.
Yoksa herkes ister herşeyin güzeli iyisi olsun ama olmayınca da
zorlamanın anlamı yok işte.
Allahtan benim çevrem pek yok olanlarda uzaktalar.
Kimseyide karıştırmıyorum pek söyletmiyorum.
Söylenenlerede kulak kapamak lazım biz mutluysak

öyle yapıcam cnm ima edemem zaten söylendi geçen bayram kendmi çk kötü hssettm şimdide kendm alırım

kötü hissetme canım madid şeler icin moral bozmaya degmez..ne dertler var bunlarda sorun mu ?

ahhh ahhh en çok ben dertliyim maddiyattan 3 yıldır buyüzden nişanlıyız ben ağlamayayımda kimler ağlasın..

Ağlama şekerüm, seninki seni kraliçe gibi yaşatmak için uğraşıyo...
Adam beyaz eşyanın bile en iyisini almış kıss...

kızlar çk haklısınz ghepinize bnde katılıorm yani blmiom var mı onların adetlernde ama işte durum böle oldu geçen bayram sadece nişanlım geldi bze kayınwalidemler bayram ziyaretine gelmediler bzmkilerde gtmedi neyse bişii demycem bn hiç kendm almaya çalışıcam sağolun kızlar[/QUOTE]

Sözde gömleğimi kendim alıp nişanlım aldı demek zorunda kalmıştım :))
İlkez size itiraf ediyorum, şşşş annem duymasın

neden canım o kadar sorun olduki maddiyat ? ev meselesi falan mı yoksa işler mi yoluna girmedi ?

nişanlandık 8 ay sonra askere gitti nişanlım sağlam bir işi yoktu neyse askerlik biter bakarız dedik.askerdeyken atandı memurluğa ohhhhhhhhhhh kurtulduk borçlarıda kapatırız 1 yılda evleniriz dedik daha evlenemedik

evet o konularda asla kaçmaz elinde varsa hep en iyisini yapar hakkını yiyemem.ama işte bizdeki sorun elinde varken zora düşmek.

benburdan bir itiraf etsem dağ olur yığılır valla

Son düzenleme:

dugun gunu bellı degıl mı canım ?
daraltma kendını yahu napcan herşey olacagına varır.. kısmetten ötesine gecilmiyor..

kek fanusu ve yaglık sirkelik aldım yine hesaplı buldum kızlar :))ikisine 15 lira para verdim esse'den aldım yaglık sirkeligimi 9.90 kek fanusumu da migrostan aldım 5.90 lira akşam eklerim resmini :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…