2011 gelin adayları buyrun sohbete

Ben temin teyzemle konustum tatlim.. Benim teyzem almanyada oturuyor... Bizim balayi rezervasyonumuzu teyzem yaptircak almanya uzerinden. Kendi ismi ustune olmasi gerekiyormus cunkuu o sitelerden rezervasyon yaparken almanya ici hesap numarasi soruyolarmis oderken ve oturma iznini soruyolarmis.. almanyada oturuyo olarak gozukuyo olman gerekiyormus.. Teyzemde kendi ismine yaptiricakk oteli arayip rezervasyon adini degistiricek bizim ismimize ve yegenim ve damadimiza bizim dugun hediyemiz dicek.. teyzem her sene 2-3 sefer tatile gider hep otel rezervasyon konusunda bilgili ve daha oncede ajentada calisti almanyada.. ben yinede bilmiyorum tatlim arastir derim.. sadece bi sorun yasamanizi istemem.. opuldunnn

Günaydınlar....

Latin sugar balayı yurtdışı bilgin için teşekkür ederim =) İşime yarar inşallah. En büyük hayalimiz yurt dışı bakalım.

günaydın:)

bende tam bilmiyorum canım ama doğru dur. Bende alman vatandaşıyım o yüzden de ordan aklıma gelmişti rezervasyonu almanyadan yaptırmak :)
Ama kızlar sezonda balayına gidilmediği sürece biraz daha düşük bütçeyle aynı güzellikte balayı yaşanabilinir. kaydirigubbakcemile5
biz dün aşkımla bosch bayiisine gittik, inox A sınıfı buzdolabı, çamaşır makinası A sınıfı ve bulaşık makinası hepsine 4200 fiyat cıkardı. Ocak&fırın davlumbaz alırsanız 5000 yaparım düz dedi. Ön ödemeli fiyat bu 10 ay tastile. Nasıl sizce?

selam kızlar

keyifler iyidir umarım

dün akşam geldim ben

nasipse haziran yada temmuzda olucak ama tarih belli değil daha sizlerin belli olmuş ne güzel darısı bana :)

selam kızlar

keyifler iyidir umarım

dün akşam geldim ben

nasipse haziran yada temmuzda olucak ama tarih belli değil daha sizlerin belli olmuş ne güzel darısı bana :)

Hoşgeldin giz09. Nasılsın nasıl geçti. Seninkide hayırlısıyla belli olur inşallah. Mesela benimki gerçekten tahmini tarih =))

Selam kızlaarrr bende geldim.Allah nasip ederse bende 2011 yazına evleneceğim..Şimdiden hepimize hayırlı olsun,Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Hoşgeldin waffle.

Son düzenleme:
:asigim:2011 Gelin Adayları Tahmini Düğün Listemiz:asigim:

04.03.2011 - papatyam2011 - Kına:teytey:
05.03.2011 - papatyam2011 - Düğün

23.04.2011 - Ayten_s - Kına:teytey:
24.04.2011 - Ayten_s - Düğün

13.05.2011 - Ece - Kına:teytey:
14.05.2011 - Ece - Düğün

20.05.2011 - Pandomim - Kına:teytey:
21.05.2011 - Pandomim - Düğün

04.06.2011 - Speddy Gonzales - Kına:teytey:
05.06.2011 - Speddy Gonzales - Düğün

24.06.2011 - latinsugar - Kına:teytey:
25.06.2011 - latinsugar - Düğün

Son düzenleme:

Ohhhh listemiz git gide uzuyor kizlarrr yasasinnn! :teytey:

Hoşgeldin giz09. Nasılsın nasıl geçti. Seninkide hayırlısıyla belli olur inşallah. Mesela benimki gerçekten tahmini tarih =))

Hoşgeldin waffle.

iyiiym pandomim opuyorumnanaktan sen nasılsın? bende cetvel hazırladım ama tahmini tarih yaptım :) tatilim güzeldi iyi eğlendik ama ayrılması zor oldu :gitme:

iyiiym pandomim opuyorumnanaktan sen nasılsın? bende cetvel hazırladım ama tahmini tarih yaptım :) tatilim güzeldi iyi eğlendik ama ayrılması zor oldu :gitme:

Bende iyiyim teşekkür ederim.
bana tatil falan yok bu sene. nişanımda kullanmıştım 2 haftasını.
1 haftam var ama biyere gidemem. İngilizce kursuna başlım bir iki haftaya. 7 ay sürücek.

Güzel geçmesine sevindim tatilinin. Dönüşler zor olur hep zaten.

Çalışıyomusun pandomim?
bende yeni başlıycam şimdilik alışma süreci gidip geliyorum sadece

evet gizciğim. hukuk bürosunda çalışıyorum.
sen ne işine başladın.
ilk zamanlar o alışma süresi sıkıcı olur =(

Mart'ta bitirdi geldi canımşafak topiğinden mi muhabbetimiz vardı yoksa kaydirigubbakcemile5

yok canım genelde kızlar asker yolu bekliyolar bu topiktede.
o yüzden sordum.
erkek arkadaşınla tatile gittin sanırım.
keşke benimde öle bi imkanım olsaydı =))

evet canım ben bi şirkette muhasebeceyim,öğrenme ve alışma süreci çok sıkıntılı bi dönem

Nişanlım ve ailesi bodrumda oturuyor canım benimde teyzem var orda kayınpederim çağırdı akrabaları göreyim diye öylelikle gittim hemde tatil yapmış oldum yani :)

ay ne güzel ya. Bodrumda filan oturmak büyük şans bence.
Ben erkek arkadaşın yazdım ama nişanlıymışın canım.
demişindir belki de unutmuşumdur.
sizin nişan nezaman oldu. düğün tarihi belli olmadı daha.
ama düşündüğünüz gün ay falan varmı

10 temmuzda nişanımız oldu canım daha yeni :)
mayıs yada haziran istiyorum ben nişanlımın aileside öyle istiyor ekim-kasım gibi bakıcaklar işte tarih ona göre belli olur dedik mayıs-haziran eğer nasipse olur inşallah düşündüğüm gün hiç yok farketmez yani canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…