- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #2.781
atabiliyorsanız mobilyanın parasını atın bi köşeye dursun evleneceginize yakın para peşin olunca bayagıo indirim olur..
yok ya kenara para atılmıyo ben onu öğrendim ne yazık ki :1no2: kaç ay biriktirdim 2 küçük altın yapabildim o kadar
onun dışında kumbaramda var baştan düzenli attım birikti bayağı şimdi onada atamıyorum
aldıklarım yanıma kar kalıyo
Merhabalar ben aranıza yeni katıldımevlilik tarihim 2011 mayıs ya da haziran kısmetse harıl harıl çeyiz alma peşindeyim allah yardımcımız olsun :)
ben kendimi şartlandırınca para atıyorum.
Şimdilik 2 altın aldım ama çeyrek(
Bana para kalsa yarım falan alırım ama kalmıyor malesef, mesela geçen ay altın alamadım ama 40 tl attım kenara, bu ayda üzerine ekleyip alıcam, zaten altın düştü.
Bence en iyi yatırım altın, ama hırsızlardan da korkmuyo değilim, çünkü bizim eve hırsız girmişti...
kızlar size bir tavsiyem olucak, biz otel rezervasyonlarımızı yurt dışındaki sitelterden yaptırıyoruz. burdan link vermek yasak galiba ama mesela almanyanın siteleri var TRIVAGO.de türkiyeden direk rezervasyon yapınca iki kişi bir haftalık balayı 3500-4000 tl ye gelirken alman istesinden yaptığında 1500 TL oluyor. arada 2000-2500 tl fark var. bilginiz olsun istedim
rezervasyonunuzu yaparken dikkatli olmanizi tavsiye ederim. Avrupa uzerinden bu tur rezervasyonlar yapildiginda otele gittiginiz gun size vize soruyorlar..Tabikide yaninda yurtdisindan giris yaptiginiz pasaportu. Buyuk bi problem yasayabilirsiniz. Bizde Balayi rezervasyonumuzu Avrupa uzerinden yaptiriyoruz AMA teyzem yaptiriyor bizimkisini ve kendi isminin ustune olucak.. gitcegimiz otel bizim kalacagimizi biliyor.. Hos bi sorun cikcaginida zannetmiyorum cunku ben Amerikan vatandasiyim ayni zamanda.. Dikkatli ol derim canim balayinizda problem cikmasin Avrupadan giris yaptiginiza dair pasaportunuz yok diye.. Ama gercekten fiyatlar sahane.. Biz turkiyeden rezervasyon yapildigi taktirde geceligi kisi basi 250 tl olan 5 yildiz hersey dahil bi otelde 1 hafta kalicaz ve toplam 1000 tl ye gelicek bize.. :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?