2011 gelin adayları buyrun sohbete

canım benim 3 senelik evli bir arkadaşım beko bulaşık makinesini 6 kere tamire gönderdikten sonra tüketici haklarına başvurarak makineyi iade etti. şimdi bosch kullanıyor ve cok memnun. elektronik eşyalar biraz da şans işi. Beko ve Arçelik ikisi de koç ama ikisi farklı yerlerde farklı parçalar ile üretiliyor muş. Koç Hol. de çalışan arkadaşımız öyle dedi ama ben net olarak bilmiyorum :)

hayır aynı parçalar kullanılıyor oradaki müdürler bizim müşterimiz onlardan biliyorum canım
evt şasn işi buna katılıyorum
teyzemde bosch var ve bardakları hep çizik çok kötü oldu biz hergün kullanıyoruz ne bir leke ne de çizik olmadı bugüne kada

bosh ve sıemes düşünüyorum bende..bizde önce ön ödemeli alacaktık sonra mobilyaları alınca anca onu taksitlerini ödeyebiliyoruz onlar bittikten sonra düğüne denk geliyor beyaz esya tam tersi ön ödeme degilde gecikmeli ödeme yaparız büyük ihtimalle..yani 2010 da al 2011 de öde kampanyaları gibi.bkalım..

:teytey:2011 Gelin Adayları Tahmini Düğün Listemiz:teytey:

04.03.2011 - papatyam2011 - Kına
05.03.2011 - papatyam2011 - Düğün

23.04.2011 - Ayten_s - Kına
24.04.2011 - Ayten_s - Düğün

13.05.2011 - Ece - Kına
14.05.2011 - Ece - Düğün

20.05.2011 - Pandomim - Kına
21.05.2011 - Pandomim - Düğün

04.06.2011 - Speddy Gonzales - Kına
05.06.2011 - Speddy Gonzales - Düğün

24.06.2011 - latinsugar - Kına
25.06.2011 - latinsugar - Düğün

:sm_cool:2011 Gelin Adayları Tahmini Düğün Listemiz:sm_cool:

04.03.2011 - papatyam2011 - Kına:teytey:
05.03.2011 - papatyam2011 - Düğün

23.04.2011 - Ayten_s - Kına:teytey:
24.04.2011 - Ayten_s - Düğün

13.05.2011 - Ece - Kına:teytey:
14.05.2011 - Ece - Düğün

20.05.2011 - Pandomim - Kına:teytey:
21.05.2011 - Pandomim - Düğün

04.06.2011 - Speddy Gonzales - Kına:teytey:
05.06.2011 - Speddy Gonzales - Düğün

24.06.2011 - latinsugar - Kına:teytey:
25.06.2011 - latinsugar - Düğün

yok ya kenara para atılmıyo ben onu öğrendim ne yazık ki :1no2: kaç ay biriktirdim 2 küçük altın yapabildim o kadar
onun dışında kumbaramda var baştan düzenli attım birikti bayağı şimdi onada atamıyorum
aldıklarım yanıma kar kalıyo

Merhabalar ben aranıza yeni katıldım evlilik tarihim 2011 mayıs ya da haziran kısmetse harıl harıl çeyiz alma peşindeyim allah yardımcımız olsun :)

ben kendimi şartlandırınca para atıyorum.
Şimdilik 2 altın aldım ama çeyrek (
Bana para kalsa yarım falan alırım ama kalmıyor malesef, mesela geçen ay altın alamadım ama 40 tl attım kenara, bu ayda üzerine ekleyip alıcam, zaten altın düştü.
Bence en iyi yatırım altın, ama hırsızlardan da korkmuyo değilim, çünkü bizim eve hırsız girmişti...

kesinlike haklısın canım, mesela biz de 3 ayda bir çift maaş olayı var çok şükür, çift maaş aylarında genelde yüklü para tutacak şeyleri alıyorum. mesela geçen ay yatak örtümü ve tencere takımımı aldığım gibi. önümüzdeki çift maaşımda günlük çatal bıçak takımı ve kadeh takımı alamyı düşünüyorum (allah kısmet ederse)

Merhabalar ben aranıza yeni katıldım evlilik tarihim 2011 mayıs ya da haziran kısmetse harıl harıl çeyiz alma peşindeyim allah yardımcımız olsun :)

hoşgeldin canım a.s.

canım aklına kötü şeyler getirme, uzak tut onları kendinden. Allah bir şekilde koruyor emeklerimizi

çift maaş alsam iyi bir yatırım yaparım sanırım :))
Benim maaş çok düşük yaa, Allah'tan bayramda harçlık veriyor patronum, geçen sene Ramazanda 100 Kurbanda 200 vermişti bu sene arttırırsa çok işime yarayacak...

rezervasyonunuzu yaparken dikkatli olmanizi tavsiye ederim. Avrupa uzerinden bu tur rezervasyonlar yapildiginda otele gittiginiz gun size vize soruyorlar..Tabikide yaninda yurtdisindan giris yaptiginiz pasaportu. Buyuk bi problem yasayabilirsiniz. Bizde Balayi rezervasyonumuzu Avrupa uzerinden yaptiriyoruz AMA teyzem yaptiriyor bizimkisini ve kendi isminin ustune olucak.. gitcegimiz otel bizim kalacagimizi biliyor.. Hos bi sorun cikcaginida zannetmiyorum cunku ben Amerikan vatandasiyim ayni zamanda.. Dikkatli ol derim canim balayinizda problem cikmasin Avrupadan giris yaptiginiza dair pasaportunuz yok diye.. Ama gercekten fiyatlar sahane.. Biz turkiyeden rezervasyon yapildigi taktirde geceligi kisi basi 250 tl olan 5 yildiz hersey dahil bi otelde 1 hafta kalicaz ve toplam 1000 tl ye gelicek bize.. :dance:

balayına giden arkadaşımız gelin de damatta TC vatandaşı ve herhangi bir problem yaşamadılar, vize de sormamışlar otelde. Normal giriş yapmışlar. Sonuçda balayını yurt dışında yaşayan arkadaşları onlara hediye de etmiş olabilir. Yinede araştırmakta fayda var tabii ama otelde vize sorulduğunu daha önce hiç duymadım (vize kontrol etmek polisin işi, resepsiyon görevlisinin değil) boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…