- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #2.761
çeyiz hazırlığı malesef hiç bitmiyor ama ben birazda unutkanım onun için böyle bi topic açtım kendime aklinialirimsmileaklinialirimsmile arada ekliyorum aldıklarımı falan...
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/341997-sipaydi-kendine-ait-dunyasi.html
iyi yapmissin tatlim iyi bi fikir.. bende takip ederim ordann ceyizlerini.. benimkilerde sandiklarda duruyor vallah habire alip atiyorum ama soyle cikartip ne var ne yok diye bakmaya hic gonlum yok heheh sonra toplamasi var bide bu isinnn heheheh
BENİMDE öyle idi 2 bavul ananemde çekyat altları bizim evde falan ama açıp bak ona göre Liste oluştur yoksa gereksiz herşeyden 2'şer tane oluyor. kaydirigubbakcemile5 benim mesela bi sürü salata tabağı,pasta tabağım falan varmış haberim yok kaydirigubbakcemile3
böyle çıkıyor işte, onun için ne olduğunu bilmek daha mantıklı. bi kağıda falan yazabilirsin. senin az kaldı en azından eksiklerine yoğunlaşırsın
evet daha yıkaması falan var zaten, kendimle kıyaslayınca aramızda 3 ay var yawbide çalışan insan için zor oluyor yaw yıka+ütüle falan
aynen oyle.. olsun ama evimize sevdigimiz insanla yerlestigimizde bu butun telaslara degicek eminimmm.. o zaman sefasini cekicez ceyizlerimizinnn.
günaydın kızlarrropuyorumnanaktan
kızlar size bir tavsiyem olucak, biz otel rezervasyonlarımızı yurt dışındaki sitelterden yaptırıyoruz. burdan link vermek yasak galiba ama mesela almanyanın siteleri var TRIVAGO.de türkiyeden direk rezervasyon yapınca iki kişi bir haftalık balayı 3500-4000 tl ye gelirken alman istesinden yaptığında 1500 TL oluyor. arada 2000-2500 tl fark var. bilginiz olsun istedim
kızlar size bir tavsiyem olucak, biz otel rezervasyonlarımızı yurt dışındaki sitelterden yaptırıyoruz. burdan link vermek yasak galiba ama mesela almanyanın siteleri var TRIVAGO.de türkiyeden direk rezervasyon yapınca iki kişi bir haftalık balayı 3500-4000 tl ye gelirken alman istesinden yaptığında 1500 TL oluyor. arada 2000-2500 tl fark var. bilginiz olsun istedim
şöyle yapıyorsunuz kızlar; de uzantılı bir siteye girmeniz gerekir, mesela expedia.de, trivago.de sonra gitmek istediğiniz tarihi yazın, otel veya bölgeyi seçin ordan fiyat bilgilerine ulaşabilirsiniz. Yerli ve yabancı turistlere farklı fiyatlar verildiği için ve turistler icin ücretler daha düşük olduğu için daha düşük fiyatla rezervasyon yapıp ödemenizi euro üzerinden yapıyorsunuz. Bu sene evlenip balayına giden arkadaşlarımın hepsi almanya üzerinden yaptı rezervasyonlarını ve cok daha uygun fiyatlara gittiler.
otele gidince herhangi bir sorun olmuyor mu canım? mesela baktığım bir otelin alt kısmında 800€ yazıyor bu iki kişilik gecelik fiyatı mı mesela anlayamadım.. ödemeleri nasıl yapıyoruz..:uhm:
latinsugar biz aldık VESTEL den ve hala orada ürünlerimiz olurda iflas ederse malımızı yada ödediğimiz tüm ücreti geri vermek zorunda bunlar için zaten kağıt imzalıyorsun ama şu sıralar BEKO seçme derim bi yerde duymuştum iflas etme aşamasında diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?