2011 gelin adayları buyrun sohbete

Benim çokoprens sonra biskirem. sonra ikram. Sonra hepsi

sen de maşallah benim gibi boğaza çok düşkün düğüne kadar 5 kilo vermem lazım ya
ne yapsak bacım ne zaman başlıcağız çok yediğimden de değil abur cubur sırf öfff ya kalçalarımdan bir versem birde karın göbek kısmını tamam yüzden bakınca zayıf oaralrım şiş çalışmaktan oturmaktan yayılıyor herhalde

aynen koprak kilolu değilim yüzüm falan zayif
ama gel kalçaları basenleri gör

Bayramdan sonra başlıcam ben diyete

benimkide böylee yayılma değilde uzunlamasına gidip gider havaya doğru oturuş şeklim mi yanlış nedir

Kalça ve basen bölgsindeki fazlalıklar için ebru şallının kalça gününü tavsiye ederim:) Ben 1 hafta hergün sadece kalça günü yapmıştım hiç basenim kalmadı hatta pantolonlarım bol duruyor basenlerim kotlarımda yer yapmış resmen:)

kızlar dün akşam eve geldikten sonra nişanlım aradı. ablana gidelim dedi bende tamam bir saat oturur gelriz dedim.
ablamı aradım evde yoktu
bizde gezer bir tur atar döneriz dedik eve sonra durduk bir yerde sonra gezen polisler varya onlar geldi yanımıza kimlik kontrolü karşıda karanlık bir park var git oraya bak kardeşim duran arabaya ne geliysun sen sinir oldum sanki yatııyacaktık biz orada.
hepte bizim şansımıza 3. polis konrolümüz oldu dün akşamla birlikte saat de 9 bile değildi yani
bir keresinde de konsere gisiyoruz başlayana kadar parkta oturduk mısır yiyirouz adam yine geldi başka birileri polis yine sen tut nişsanlımın yanında parfümünüz çok güzel ismin nedir dedi
bende zıtlaşmak istemedim parfüm değil kolonya .))))))) dedim artık ne münasebetle soruyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…