- 22 Ocak 2008
- 8.888
- 8.893
- 723
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #28.481
Günaydın Hejarcıgım safak iki haneye düştümü bebişim
Ayşe resimm :))
Ben alınmam dün zuhal saçlarımı yoluyordu alınmadımBuket memnun oldum meltem hadi sende kucakla beni
yok canım yaa nerde heyecanla bekliyorum
124 üz daha
ayağın nasıl oldu canım,bende bugün dişçiye gidiyorum:18:
son 24'den sonra zaman su gibi akıp geçicek Allahın izniyle bitanem yüreğini ferah tut ben de çok agladım sizde biliyorsunuz haber bile alamıyordum çöldeydi senin de sıkıntıların geçicek canım o kucaklaşma anını bekliorum ben de henüz yasayamadım
Ayagım iyi üzerine basabiliyorum ben de 2 gün önce gittim dişçiye diş temizliği için senin sorun ne canım?geçmiş olsun
inşallah canım inşallah tek umudum o zaten..
dün bende telefonda onunla konuşurken ağlıyordum az daha zor tuttum kendimi
o da anladı zaten,ben öğlenden sonra yine ararım seni dedi..
çok şükür senin o günlerin geçti canım,bundan sonrası çok daha iyi olur ikiniz içinde canım benim..
iyi olmasına sevindim canım,kanal tedavisi olacak benim canım
kız bide alısaydın o kadar kucaklamanın üzerine
sen de maşallah benim gibi boğaza çok düşkün düğüne kadar 5 kilo vermem lazım ya
ne yapsak bacım ne zaman başlıcağız çok yediğimden de değil abur cubur sırf öfff ya kalçalarımdan bir versem birde karın göbek kısmını tamam yüzden bakınca zayıf oaralrım şiş çalışmaktan oturmaktan yayılıyor herhalde
Kalça ve basen bölgsindeki fazlalıklar için ebru şallının kalça gününü tavsiye ederim:) Ben 1 hafta hergün sadece kalça günü yapmıştım hiç basenim kalmadı hatta pantolonlarım bol duruyor basenlerim kotlarımda yer yapmış resmen:)
nasıl yaptın kızzzz :)))
Netten ebru şallının plates videoları var kalça gününü bulup deneyebilirsin zaten 40 dk sürüyor.
yaa kızlar bnmde altta problemm var tam armut tipliyim yani ha bde azck can smtlerm var onları ertmeliyim 1 haftadr bişiler yapıorm sanki azda olsa gttiler ama daha fazla yapmalıyım buketcm sen lnk atablrmsn bna bnde yapayım şu kalça hareketlerini 1 hafta
çok geçmiş olsun canım diş gerçekten çok zor dualarım seninle ben dişçiye gittiğimde diş etlerimi kesti çok zorlandım ....bayramda ne yapıcaksın hejar kaynananlar geliceklermi?ilgileniyorlarmı seninle?
zuhalllllllllll
günaydın kızlaar, ayy çok mutluyum bir müzik çalsa oynayabilirim yani...
Ben 200lira bayram parasına razı olmuşken, patroncum 500 lira bayram parası verdi şoke oldum :))
ay datluş olurmu yaaaaaaaa okuyorum bakma yorum yapmadıgıma u bakıymm
Bu arada ben her sabah ve akşam en az yarım saat yürüyüş yapıyorum.
Bu çok iyi geliyo, selülitlerimin bile gittiğini farkediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?