2011 gelin adayları buyrun sohbete

yok canım yaa nerde heyecanla bekliyorum
124 üz daha
ayağın nasıl oldu canım,bende bugün dişçiye gidiyorum:18:

son 24'den sonra zaman su gibi akıp geçicek Allahın izniyle bitanem yüreğini ferah tut ben de çok agladım sizde biliyorsunuz haber bile alamıyordum çöldeydi senin de sıkıntıların geçicek canım o kucaklaşma anını bekliorum ben de henüz yasayamadım

Ayagım iyi üzerine basabiliyorum ben de 2 gün önce gittim dişçiye diş temizliği için senin sorun ne canım?geçmiş olsun

inşallah canım inşallah tek umudum o zaten..
dün bende telefonda onunla konuşurken ağlıyordum az daha zor tuttum kendimi
o da anladı zaten,ben öğlenden sonra yine ararım seni dedi..
çok şükür senin o günlerin geçti canım,bundan sonrası çok daha iyi olur ikiniz içinde canım benim..
iyi olmasına sevindim canım,kanal tedavisi olacak benim canım

çok geçmiş olsun canım diş gerçekten çok zor dualarım seninle ben dişçiye gittiğimde diş etlerimi kesti çok zorlandım ....bayramda ne yapıcaksın hejar kaynananlar geliceklermi?ilgileniyorlarmı seninle?

kızlar bn geldiiim herkeslere gnyadınlar zuhalcm aldklarını güle güle kullan canım

günaydın kızlaar, ayy çok mutluyum bir müzik çalsa oynayabilirim yani...
Ben 200lira bayram parasına razı olmuşken, patroncum 500 lira bayram parası verdi şoke oldum :))

diş etlerinimi kestiler ahh canımm yaa çok geçmiş olsun sanada,dualar içinde sağol
sağolsun her gün arıyorlar kayınpederimde sürekli arıyor..
kayınvalimdemler bayramın ilk günü gelirler mutlaka
bana elbise almışlar bayramlık çok hoşuma gitti:13:
çok şükür bir sorun yok ilgileniyorlar yani..
sizinkiler nasıl canım,siz ayrı şehirlerdeydiniz gelicekler mi bayramda nişanlın geliyor aileside gelicek mi

ayrı sehirlerdeyiz o ist'da ben ank'da nişanlım gelicek de ailesinin gelecegini sanmıyorum onlar benim oraya gitmemi beklerler ama gidemem kusura bakmasınlar ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…