- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #28.461
Valla canım o kişiden kişiye göre değişir bence
olsun isterdim ya özeniyoum bazen neys artık evlenince büzür zihniyetine motivesine devam
nasıl yaptın kızzzz :)))
Netten ebru şallının plates videoları var kalça gününü bulup deneyebilirsin zaten 40 dk sürüyor.
Superisi nekadar sinir bozucu bi durum ya =(((
Geldiği yeri sindirememiş çok insan var çevremizde mağlesef
evet oraalrı öyle malesef ben ikinci polis kontrolünde kimliğimi almamaıştım spor amaçlı çıktım akşam yemeğniden sonra gelin bizimle felan sallamadım korkmadım da valla nişanlım dedi spor yapıyoruz çantamı taşıcağız memur bey biz kimlik numaralarımızı verilim siz araştırın madem dedi onlarda sessiz kaldı akıllı görüyorsun ki spordaız onca insan içinden bizi buldu eşleriylemi sorunları var ne hikmetse çiftleri pek sevmiyorlar
olsun isterdim ya özeniyoum bazen neys artık evlenince büzür zihniyetine motivesine devam
Bende böyle löp löp taşan gögüslerim olsun isterdim neyseki destekli sütyenler var:)
buketçim ben ajanda kolleksiyonum vardı 96 dan beri
bir sdürü artk annem gizli gizli veriyordu çocuklara
bende artık sıkıldım çok seviyorum ne alakaysa kullanmıyorumda kıyamıyorum enteresan
isterim ajandadan sakla alırım ben sendenn şekerim
Günaydın Ayşe,Zuhal,Merve,Aylin,Deniz,Züleyha ve Aslıgüzel bir gün geçirmeniz dileğiyle ...
Günaydın Ayşe,Zuhal,Merve,Aylin,Deniz,Züleyha ve Aslıgüzel bir gün geçirmeniz dileğiyle ...
Ya ben ya ben:S
yabancılarla konusmuyorum :90:ayy saka saka sonra bu saka da uzar filan tanısmadık ben meltem ya sen?
Ben alınmam dün zuhal saçlarımı yoluyordu alınmadımBuket memnun oldum meltem hadi sende kucakla beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?