- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #28.441
buket esnafsın ohh ohhh müşterilerin hergün kucaklar seni:)))
Dükkanı kapatamıyorum malesef sadece 4 gün bayram süresince kapatırım ama 4 günde dükkanımı özlerim ben be:)
kızlar dün akşam eve geldikten sonra nişanlım aradı. ablana gidelim dedi bende tamam bir saat oturur gelriz dedim.
ablamı aradım evde yoktu
bizde gezer bir tur atar döneriz dedik eve sonra durduk bir yerde sonra gezen polisler varya onlar geldi yanımıza kimlik kontrolü karşıda karanlık bir park var git oraya bak kardeşim duran arabaya ne geliysun sen sinir oldum sanki yatııyacaktık biz orada.
hepte bizim şansımıza 3. polis konrolümüz oldu dün akşamla birlikte saat de 9 bile değildi yani
bir keresinde de konsere gisiyoruz başlayana kadar parkta oturduk mısır yiyirouz adam yine geldi başka birileri polis yine sen tut nişsanlımın yanında parfümünüz çok güzel ismin nedir dedi
bende zıtlaşmak istemedim parfüm değil kolonya .))))))) dedim artık ne münasebetle soruyorsun
Benim sorun alttan değilde üstten.
İkizleri nasıl küçültücez bide kollar filan =)))))))
ne dükkanın var toprağım
Sultaniyi bende çok severim ismi aklıma gelmedi:))
deniz parfümün neydiki canım merak ettim bak o da dengesizmiş.
evlenincede daha çok büyür derler pandoşşş o zaman ne olacak:)))))
Eczacıbaşının bayiisiyim diyeyim reklam olmasın:)
Kalça ve basen bölgsindeki fazlalıklar için ebru şallının kalça gününü tavsiye ederim:) Ben 1 hafta hergün sadece kalça günü yapmıştım hiç basenim kalmadı hatta pantolonlarım bol duruyor basenlerim kotlarımda yer yapmış resmen:)
kızlar dün akşam eve geldikten sonra nişanlım aradı. ablana gidelim dedi bende tamam bir saat oturur gelriz dedim.
ablamı aradım evde yoktu
bizde gezer bir tur atar döneriz dedik eve sonra durduk bir yerde sonra gezen polisler varya onlar geldi yanımıza kimlik kontrolü karşıda karanlık bir park var git oraya bak kardeşim duran arabaya ne geliysun sen sinir oldum sanki yatııyacaktık biz orada.
hepte bizim şansımıza 3. polis konrolümüz oldu dün akşamla birlikte saat de 9 bile değildi yani
bir keresinde de konsere gisiyoruz başlayana kadar parkta oturduk mısır yiyirouz adam yine geldi başka birileri polis yine sen tut nişsanlımın yanında parfümünüz çok güzel ismin nedir dedi
bende zıtlaşmak istemedim parfüm değil kolonya .))))))) dedim artık ne münasebetle soruyorsun
oldu canım reklammmmmmmmmmmmmmmmmmm
promısyonları gönder bize toprak
nasıl yaptın kızzzz :)))
bizdede var aynı şey yaaaa
kültürparkı çok severim ben yeşillik ya
hep oraya gidiyodukk
bi kere gündüz kız 3-4 sıraları oturuyoz orda
aldık cipsimizi gülüşüyoz falan
polis geldi bu ne yakınlak diyoo aslında yan yana oturuyoz cipsler aramızda
gelen geçene bakıyoz
nasıl sinir oldum ağlıcam ama polis bağırdı falan
aşkım diyo ne var oturuyoz
baktım ztlaşıyo iyice sarpa sarcak işş
dedim nolur gidelim
poliste dedi gidin burdann
yeni mezundu polis gıcıklığına yaptıı
kiii bizden az ilerde öpüşen kaç tane çift var milletin önünde
onların yanında geçti bize geldi çattı
ondan gitmiyorum artık oraya
yani ne anaormal demi zayıfların gögüsleri kafam kadar
kilo ile alakalı değil nasıl iş anlamadım
neyseki erkekler küçük göğüslülerden hoşlanıyorsmuş kozmapoliten dergisinde okumuştum
yani ne anaormal demi zayıfların gögüsleri kafam kadar
kilo ile alakalı değil nasıl iş anlamadım
neyseki erkekler küçük göğüslülerden hoşlanıyorsmuş kozmapoliten dergisinde okumuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?