2011 gelin adayları buyrun sohbete

iyi akşamlarr kızlar

Didem nişanlın geldi mi canım?

Rodi mood kampanya yapmış kızlar 75 liralık alışverişe 50 lira hediye ediyorlar

iyi günlerde kullan zeynepcigim ben de aldım bugün bi şeyler ...

hoşbuldum evet nişanlıyım düğün tarihi nisan temmuz arası belli değil yani( bir belli olsa keşke senin ne zaman düğünün kleopatra. sumus diyebilirsin daha kısa:)

meltem sağol bebem teşk.ederim
ekledin mi çeyizlerini
sende güle güle kullan
yeni gelenlerede hoşgeldiniz kızlar

sürahi aldım saklama kabı aldım 2 tane bi de bavul aldım bugün canım 90 liraya cekmeli bavulum yoktu dedim ihtiyaç olur lazım olur aldım ...sen de iyi günlerde kullan bitanem ..gördüm bardak takımını çok hoş

sağol bebemm
evet bavul lazım
bende istiyrm ama çok pahallı.
belki taksitle alırım artık en son o da şimdi gerek yok
aslında nişanlım alıcam demişti ama bilemiyrm akıl ederde alırmı.
hepimiz iyi günlerde kullanalım inş.

nişanlım mart diyor çünkü martta tanıstık ama henüz kesinleştirmedik canım yurt dısına çıkma durumumuz var çünkü...
soğuk olur biraz mart hakkınızda hayırlısı olur inş. benımki soğuk havada olmasın dedi en aşağı nisan olsun dedi aman erkekler acele etmez mi bir an önce olsun diye yaa benimki değilde ben acele ediyorum sanki tuhaf hissediyorum valla
meltem sağol bebem teşk.ederim
ekledin mi çeyizlerini
sende güle güle kullan
yeni gelenlerede hoşgeldiniz kızlar

teşekkürler

Son düzenleme:
keşke tarih işini çiftlere bıraksalar tabi fikir beyan edilir gerisinide çiftlere bıraksalar ne iyi olur. belki ben bi an önce kavuşmak istiyorum dimi ama öff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…