2011 gelin adayları buyrun sohbete

mart ayı soğuk olur die
kayınvaldem mayısa attı
püfff onun çok umrunda sanki maksat tarihi uzatmak

zeynepcigim biliosun bitanem yurt dısına gitme durumumuz vardı o yüzden hep mart die konustuk salonumuz falan tutulmadı ki daha bayramda konusacagız işte bizde artık günümüzü kararlastıracagız inşallah bavulumu flo ayakkabıdan 90'a aldım canım zeynepcigim ben vitrin yapmayacagım için vitrin içi bardak takımlarından almayacagım almam gerekir mi?

evet şu tarih işini gençlere bıraksalar iyi olur
benim her kafadan bir ses çıktığı için nikahım 8 ay geri atıldı
boşuna onca ay bekliyrm
herşey haızr herşey bitmiş ama kendi zevklerine iş yapıolar
keşke biraz gençlerede saygı gösterseler ne güzel olur.
ama nerde türk örf adetlerinde
bize söz düşermi hiç.of çok doluymuşum

meltemciğim vitrin bende istemiyrm bebem
ama mesela bugün bir takım sordum vitrinini ayrı satmıolarmış mecbur almam gerekiomuş
öyle bi durum olmazsa almıcam boşuna yer kaplıo
boşuna içi toz toprak tutuo herşey iş çok mu tembelim bilmem.
bence çok fazla bardak almana gerek yok
ama kendi zevkine göre ben şık bardaklarda meşrubat içmek istiyrm dersen günlük kullanabileceğin kadeh tarzı bişiyler var öyle bakabilirsin
bende takım almadım ztn ayrı ayrı aldım herşeyi
ama yemek takımına uygun 12 tane meşrubat bardağı al derim

Bugün bayram temizligi yaptık ve en son aldıklarımı kolileyip kaldırdım artık açamam iyiki resimlemişim içinde en azından neler oldugunu biliyorum nişanlım gelince mudoya götürecegim onu şarap kadehi büyük boy meşrubat bardagı su bardagı ve cay bardagı alacagım tek basıma arabasız tasıyamam o yüzden onu bekliyorum o da aradan çıksın ...

yasemin hoş geldin canımm nasılsın?

bayram temizli mahvetti beni ama bimden mikrofiber temizlik bezi aldım tozu süper alıyor ...

ayy evett ben de alıyım çeyizime :)))mudodan tamamlayacagım işte :))enişte gelicek mi bayramda zeynepcigim gelmiyecek demiştin ama belki süpriz falan yapar :))

sekiz ay mı ay ne gıcık ya herşey hazırken...benim nişan bi türlü belirlenememişti çok fena sinir olmuştum şükür nişan halloldu da yazını okuyunca bende sinirlendim ama nişanlım da hemen olsun demiyor ona da ayrı sinir oluyorum ben meraklısıyım da o değil gibi o yüzden ona da bişey söylemeye çekiniyorum. amaaaan öf hayırlısı ne zamansa o zaman olsun ne yapim artık.... bende vitrin sevmeyenlerdenim yani severim belki ama temizlemesi zor olur tembellik benimkisi galiba

Ben geldim kızlar

Çok harika şeyler oldu
Dün harika bir süpriz yaşadım
Kayınvalidem,kayınpederim,annem ve babam geldiler yanıma nişanlımda tabi
Raporunu almış
Düğün tarihim kesinleşti
18.06.2011 tarihinde evleniyoruz
Bir gece kalıp gitti ailemiz ama nişanlım yanımda
Rapor alamaz derken 20 gün almış çok şükür
2 gündür geziyoruz
Şuan arkadaşlarının yanına gitti ancak müsait oldum
Benimde iznim halledilince birlikte gidicez askere uğurlucaz

Aslıcım artık benide listeye ekleyebilirsin..
Bizim memleketler uzak olduğundan tarihlerde uzun oldu
Şimdi yazıyorum sana...

15.06.2011-Kına (Benim Memleketimde)
16.06.2011-Gelin Alma
17.06.2011-Kına (Erkek Evinde)
18.06.2011-Düğün...:92:

Son düzenleme:

merhaba şebnem aranızda yeniyim yazını okuyunca mutlu oldum insan çok sevinir hakkaten hele de sürprizli oldu mu hayırlı olsun inş. allah bi an önce kavuşmak nasip etsin bana da inşallah

bitanemmm çoook sevindim evden cıkmadan msjını gördüm cvp yazıyım dedim darısı bize olsun bitanem keyfini çıkar :)))

nesrinnnn çok sevindim cnm.sende tarihi belirlenen adaylar kervanına katıldın.darısı herkesin başına.bu arada sürpriz de cidden süper olmuşşş

üfffffff yaa benim henüz net bi tarihim yoksinir oluyorum....bizim bunu sormamız tuhaf olucak kaynanamlarda bi gelip napalım ne edelim şu tarih ıugunmudur diyen yok....benimde düğün tarihim belli olsun artıııııııııkkkkkkkkk

benide ekleyin listeye kızlar 17.06.2011 kına 19.06.2011 düğün. Allah kimsye pişmanlık vermesin herkesin huzrlu bir yuvası olur inşallah.

allaha şükür tarih vs konusunda herşeye aşkımla beraber karar verdik.söz,nişan ve düğün hep bizim belirlediğimiz tarihlerde oldu ve olacak:)düğün için sadece ctesi mi pazar mı diye sorduk o kadar.herşeyi biz hallettik.
inşallah herkesin tarihi bir an önce belli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…