2011 gelin adayları buyrun sohbete

çıkıyorum kızlar
mutluluğumu paylaşmak istedim sizlerle
öpüyorum sizi
tekrar görüşürüz

herkese iyi akşamlar kızlar...moralim çok bozuk şu aralar çok duygusalım ve düğüne 6 ay var beni şimdiden bi heycan sevinç tuhaf şeyler bastı işte içim kıpır kıpır çeyizimi tamamlamaya çalışıyrm falana aklıma ne geliosa alıyrm yavaş yavaş..bu gün nişanlımla knşrken onada anlattım ruh halimi ve bana söylediği şu oldu aman daha 6 ay var heycanlanıcak ne var ki dedi öyle hevesim kırıldı öyle moralim bozuldiki anlatamam...bende zaten senin dışında bişeyler yaşıyorum ben dedim ve kapattık hala daha aramadı bile..gerçekten çok moralim bozuldu ilgisiz gbi davranıyor..biz bayanlar böyle şeylerde daha ayrıntıcı heycanlı oluruz erkekler pek umursamaz evet ama en azından aman daha 6 ay heycanlanıcak ne var demek yerine beni rahatlatsın isterdim...yaptıklarımı anlatyrm şunları şunları aldım diyorum hiçç kime diyorum....çok canım sıkkın hevesimi kırdı...

zeynep erkeklerin öle anları oluyor canım boşver takma hiç kafana.biz de öleydik bi kaç gündür dün akşam konuştuk ve herşey yoluna girdi.bazen bunaldığını söyledi demekki erkeklerin geneli böleee

iide bu güne kadar ben onu bu konuda sıkıcak bunaltıcak bişey yapmadım bu konuyu hiç açmadım bile..ben her onun canının sıkkın olduğu zaman haklı olduğum yerlerde bile sustum ve bişey olmamış gbi davrandım...biraz nazlanıyım heycanımı paylaşıyım istedim olan hevesimi kırdı....ama ne konuda olursa olsun bir kere hevesim kırıldığında imkanı yok bi daha açtıramaz bana bu konuları...

sen de tavır yap ona biraz bu ara.o zaman anlar hatasını

amin cnm inş allah başka ayrılık göstermesin
hayırlısıyla bide iş bulsaydık

askerdeyken bizdede sorun işsizlikti askerde ataması geldi 15 saat uzaklıkta şimdide birşeylerin olabilmesi için katlanılması gereken zorluklarda çıkıyor önümüze.olur inşallah herşey hayırlısıyla canım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…