2011 gelin adayları buyrun sohbete

işte iyi olmaya çalışıyorum canım
babamla hep aynı işte bildiğiniz ve yazdığım gibi
birbirimizi görmeye bile tahammülümüz yok artık
ama ben gidene kadar sabredicez artık
bende bu sabah zor uyandım valla

babalar kız cocuklarını çok kıskanıyorlar evleneceksin gideceksin onun da buruklugu var o yüzden alttan al sen kalbini kırma ....sabredeceksin baska yapcak bi sey yok havalardan ya buz gibi valla ...

babalar kız cocuklarını çok kıskanıyorlar evleneceksin gideceksin onun da buruklugu var o yüzden alttan al sen kalbini kırma ....sabredeceksin baska yapcak bi sey yok havalardan ya buz gibi valla ...

yok canım dışardan gören herkes öyle zannediyo ama
gerçekten öyle değil durum
kıskanmak paylaşamamak falan değil
sana şu kadarını sorayım
bi baba kızını kıskansa bile
nişan masrafına beş kuruş katkı yapmaz mı
biz nişan bohçalarımızı nişanlımın tarafına götürürken kızının
yanında olmaz mı
bi baba ne olursa olsun kızını öksüz gibi oraya göndermez
boynu bükük bırakmaz evladını
neyse daha bir sürü şey varda
konuyu az da olsa anlaman için yazdım bunları

Aslıhan selam naber
hediye konusunu ne yaptın şekerim

cnm iyiyim senden naber? 8 aralıkta doğm gnü işte 2hfta kaldı guzel bı mekan ayarlıcam basbasa yemek snra ardından garsonlarla onceden konusp ayarlıcm ymekten snra pstayı getırcekler uzerınde guzl bı yazı yazcak smdılık "canıma can katan mustakbel esım,ıyıkı dogdun" yazdırmayı dsunuorm.bıde kısıye ozel gomlek yaptırıcam , ayrıca hr dgm gnunde fln yaptgm gbı klıp hazırlıcam resmlermzden flan ıste :) yeter dmı bu kdr :)))

babalarımız az çok benziyormuş gerçi benimki nişan bohçasına gelmemek gibi bişey yapmadı ama
beni anlamamak konusunda aynı çoğunlukla...
insanın ne kadar cok ıhtıyacı oluyor bu anlarda aılelere dımı

ya kızlar nişanlanalı bir ay oldu
kendime yeni çeyizlik bişeyler almadım
önceden aldığım ufak tefek şeylerin taksitlerini ödüyorum şuanda
sizin albümlerinize falan bakıyorum
hep aldığım şeyler alıcak şey bulamıyorum
gerçi alıncak çooookk şey var ufak tefek falan ama
şu an alırsam koyucak yer yok o yüzden alamaıyorum
ev yerleşirken alıcam onları
ama böyle olunca da kendimi huzursuz hissediyorum
bugün dikilecek havlu kenarlarım vardı onlara havlu alıcam bakalım bende
gitmişken mutfakta kullanabileceğim küçük el havlularından kurulama bezlerinden falan bakayım alayım diyorum
bari bişeyler almış olayım yaa
huzursuzum böyle olunca

Aylin'cim sanırım bayramda yine huzursuzluk olmuş, geçmişe bakamadım...
Bi kaç ay dişini sıkacaksın artık, baban senin yokluğunu hissedince eminim çok pişman olacaktır...
Aslı'cım güzel şeyler düşünmüşsün, bizde tanışma yıldönümümüzü kutladık, çok güzel ve komik geçti, gerçi çok detaya girmedik ama yaptığımız muhabbetler renk kattı...
Bu arada benimki msj attı nikahtan sonra Kıbrıs'a ne dersin diye :))

evet canım kesinlikle
en fazla ihtiyacım olduğu dönem
bu dönem ama o yanımda yok
bide özellikle maddi olarak olma ama en azından manevi olarak yanımda ol dedim
maddi olarak durumu had safhada olmasına rağmen maddi destek beklemedim ondan
yapmıycanı bildiğim için
herşeyimi kendi çabamla yapmaya çalıştım şimdiye kadar bundan sonra da öyle olucak
yani anlayacağın ben onsuzluğa alıştım artık

çok romantik olur bence
iyi olmuş güzel fikir 9 aralıkta burda ol tepkisini çok merak ediyorum :)

Bu arada Aylin'cim çeyiz olayına gelince, dantel olayını pek düşünme yaa, ufak tefek şeyler yapsan yeter...
Yani ben yapmayı düşünmüyorum şahsen.

yok canım yaa bahsettiğim dantel değil
diğer eşyalarından bahsediyorum (mutfak,tekstil v.s.)
sizin albümlerdekilere bakıyorum herşeyden almışım zaten
şu anda bu havlu olayına da alıcak bişey bulamadığım için bari onu alayım da annem diksin diyorum
küçük el havluları kurulama bezleri falan zaten lazım olucak onlara da bakayım diyorum gitmişken

Onlarıda şimdiden alırsan düğün zamanı sıkıntıya girmezsin, ben mutfak süngerine kadar almayı düşünyorum...

peki böyle davranmasının sebebi ne sence? istemiyormu evlenmeni yada nişanlınımı istemiyor yani bilmiyorum ama illaki bir sebebi vardır.. gerçi sebep ne olursa olsun bu yanında olmaması anlamını taşımaz ama (

tşk ederim cimcimem benim.nice yıllara inşallah sizede.umarım bizimkide güzel geçer :) waoww süper ne diyeceksin allahh dersinnn heraldee dimiii :)))

bende senin gibiyim canım bişeyler almak istiyorum alamadıkça huzursuz oluyorum.bi çok şeyimi aldım bende.ne alsam ne etsem diye düşünüyorum.ya şimdi çerçeve süs eşyası falan alsak salon ve oturma odası için.ne renk döşeyeceğimizi bilmiyoruz o belli değilken bişeyde alamayız.banyo için paspas seti sabunluk v.s alsak şahsen benim evimin fayansları yenileceği için ne renk olacağı yine belirsiz.onuda o yüzden alamıyorum e en mantıklısı bi tek mutfak kalıyo.gerçi ondada bi çok şeyi aldık ama kırılacak şeyler yerine tabiki renkli saklama kapları olabilir.dediğin gibi mutfak için şirin el bezleri kurulama bezleri olabilir.mutfağının yeri için kilim minik halı v.s alabilirsin.mutfak perdesi bakabilirsin.mutfağının rafları için örtü bakabilirsin ay ne bilim işte :))

selam esra
allah kavuştursun canım senide eniştemiz gitti
allah gönlünüze göre versin herşeyi
kıbrıs fikrini hiç kaçırma çok iyi olur değişiklik adına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…