- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #29.281
çok romantik olur bence
iyi olmuş güzel fikir 9 aralıkta burda ol tepkisini çok merak ediyorum :)
Almış olduklarım çeyizime 5400tl tutmuş dün hesap yaptım
daha ufak tefek göze görükmeyen şeyler hariç
selam esra
allah kavuştursun canım senide eniştemiz gitti
allah gönlünüze göre versin herşeyi
kıbrıs fikrini hiç kaçırma çok iyi olur değişiklik adına
hoşgeldin pandomim cim ... naber?
cimcimem sizin nikah düğünden ne kadar önce olacak? düğün ne zamandı bu arada?
Biz nikahı salonda yapmaktan vazgerçmişiz nişanlım kendi karar vermiş .(
birde o telaşede stres yaamayalım diyor
kendi doğum gnünü denk getirmrye çalışıyor 30 nisan 29 nisan gibi
peki böyle davranmasının sebebi ne sence? istemiyormu evlenmeni yada nişanlınımı istemiyor yani bilmiyorum ama illaki bir sebebi vardır.. gerçi sebep ne olursa olsun bu yanında olmaması anlamını taşımaz ama(
tşk ederim cimcimem benim.nice yıllara inşallah sizede.umarım bizimkide güzel geçer :) waoww süper ne diyeceksin allahh dersinnn heraldee dimiii :)))
bende senin gibiyim canım bişeyler almak istiyorum alamadıkça huzursuz oluyorum.bi çok şeyimi aldım bende.ne alsam ne etsem diye düşünüyorum.ya şimdi çerçeve süs eşyası falan alsak salon ve oturma odası için.ne renk döşeyeceğimizi bilmiyoruz o belli değilken bişeyde alamayız.banyo için paspas seti sabunluk v.s alsak şahsen benim evimin fayansları yenileceği için ne renk olacağı yine belirsiz.onuda o yüzden alamıyorum e en mantıklısı bi tek mutfak kalıyo.gerçi ondada bi çok şeyi aldık ama kırılacak şeyler yerine tabiki renkli saklama kapları olabilir.dediğin gibi mutfak için şirin el bezleri kurulama bezleri olabilir.mutfağının yeri için kilim minik halı v.s alabilirsin.mutfak perdesi bakabilirsin.mutfağının rafları için örtü bakabilirsin ay ne bilim işte :))
tamam canımmm :)))))) ayrıntılarla ve fotoğraflarla burda olurum :)))
benimde o kadarı buldu .. çok zor ya evlenmek hele kız tarafı için.. biz herşeyini düşünüyoruz tuzluğuna kadar valla bi evin ama erkek 2 kaba eşya alıyo koltuk masa v.s daha çok şey almış gibi gözüküyo halbuki bizim masrafımız daha çok
ya bnde huzursz oluorm para brktrmeye bakıorm bi çok şeym hala eksk kızlar bişey sorucam kaç tane newresm pike ws aldnzb yada alcaksnz saten newresm alcakmsnz
Aylincim çok fazla eksiğin yoksa bence para biriktir en mantıklısı
ya bnde huzursz oluorm para brktrmeye bakıorm bi çok şeym hala eksk kızlar bişey sorucam kaç tane newresm pike ws aldnzb yada alcaksnz saten newresm alcakmsnz
Biz nikahı salonda yapmaktan vazgerçmişiz nişanlım kendi karar vermiş .(
birde o telaşede stres yaamayalım diyor
kendi doğum gnünü denk getirmrye çalışıyor 30 nisan 29 nisan gibi
hoşgeldin pandomim cim ... naber?
cimcimem sizin nikah düğünden ne kadar önce olacak? düğün ne zamandı bu arada?
neden stres olsunki canım, yine aynı işlemleri yapacaksınız, tek fark sadece nikah salonunda değil, düğün salonunda kıyılması olacak...
Ben bir ara şu bayram kredileri çok düşmüştü alayım dedim ama zaten kredi kaertları bir yandan taksitlerim bir yandan zorlamasın dedim
ne haber kızlar :)) işler çok yoğun off off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?