2011 gelin adayları buyrun sohbete

Canım 4 nevresim aldım, 2 pike takımı, 1 uyku seti aldım, birde yatak örtüsü alıcam.
Saten almayı düşünmüyorum...

bn sanki alsam alsam btmicekmş yetmycekmş gbi gelio 1 örgü battanye seti aldm onn içinde newresmi war zaten bi kapitone set aldm 1de pike parlak saten nevresmler çkk hoşuma gidio aylin sen hangi marka aldn ne kadara bahsettiğim gbi parlak saten mi

canım bi doğum günümde ben beğenmiştim annem almıştı ama markasını hatırlamıyorum
2 sene önce falandı sanırım 120 tl olması lazım
parlak saten bildiğin saten yani

gnaydın buket ya kızlar ewt bnde duydm altın hesabnı bilen yatıran warmı yuada şu bankaların kar payı die bişileri warmş onu bilen war mı

bu arada aylincm güle güle kullan bnde alıcam inşallah

Zuhalcim aslında olayın bakış açısı şöyle kardeşmi okulu bıraktı bir lise mezunu bile değil erkek...
Yarın öbürgün annem babam ele avuca düşşün istemem bizler ne kadar evladı olursak olalım elin kızı bakmaya bilir neler görüyoruz duyuyoruz herkes biz değil.

Içim rahat etmesi lazım emekli olunca bir katta kendileri yaşar ikinci kira olur gelir gelir üçüncü erkek kardeşmi otururr
kardeşime güvenemem çalışma konusunda aişlede tek erkek çocuk şımarıkta 20 yaşında şimdiye kadar bir pek bir faydasını görmedik anca kızlarla gezsin dolaşşın gençliğin vermiş olduğu etken mi ne işte yaşıyor..

Yarın öbürgün ne oalvağımızın garantisi yok daha 5 senedir çalşyorum bir takım elbise almış giymiş biri değilim bu tarafından bakarsan üzücü

ama binlerce şükür hem ev bakıyorum geçindiriyorum hemde çeyizimi yarıladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…