- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #29.361
walla benımkıde 14subat cnm ama benımkınınde hc bnm gıbı dusuncegnı sanmıorm ben
ben ona olan sevgım saygım ıcın yapıorm
o ıster yapsn ıster ypmasn
Biz ikimizde unuttuk yıldönümümüzü, geçen senede doğum günümü unutmuştu, 1 gün önce o bana hatıarlattı ama gününde unutmuştu(
Tabi ağır ödedi...
Canımcım neredeydi bu paket, bizim gibi kiracı adamada böyle bişey lazım...
kızlar nısanlımın dogum gunu ıcın bole kucukte olsa degısık bseyler dha yapmak ıstıorum renk katmak ıstıorum o gune ve gece yıcegımz yemege
guzel byerde yer ayırttırcam basbasa yemek
garsonla onceden anlascam yemekten snra bısıler ıcerken pastayı getırcek
ustune yazı yazdrcam "canıma can katan müstakbel eşim,ıyıkı dogdun" dıye :)
bıde klıp hazırlıcam 2mızn fotolarndan kendımıde vıdeoya alıp bısıler solemek ıstıorm klıpte bkalm ıns :))
bıde kısıye ozel gomlek yaptırcam
ama ben baska bısıler daha olsn ıstıorm bole ufak tefek ne blimm :)
fıkırlerınıze ıhtıyacım war
yok canım dışardan gören herkes öyle zannediyo ama
gerçekten öyle değil durum
kıskanmak paylaşamamak falan değil
sana şu kadarını sorayım
bi baba kızını kıskansa bile
nişan masrafına beş kuruş katkı yapmaz mı
biz nişan bohçalarımızı nişanlımın tarafına götürürken kızının
yanında olmaz mı
bi baba ne olursa olsun kızını öksüz gibi oraya göndermez
boynu bükük bırakmaz evladını
neyse daha bir sürü şey varda
konuyu az da olsa anlaman için yazdım bunları
alfemoda canımm çok güzeldi beyaz evim paketi diye bişey.bayılmıstım işte. ama nişanlım ilgilenmedi fazla bende kendi kendime dedim görürsün sen düğün zamanıı diye :))
Onada bir bakalım, biz düğün paketlerini araştırıyoruz canım, kiracı olacağımız ve şehirlerarası yolculuk yapacağımız için pahalıya kaçmak istemiyoruz.
Saol canımcım, göster ona gününü :))
hmm aslı esra mektup deynce bnm aklıma da şey geldi bn daha önce düşünmştm ama yapamadm madem her doğum gnnde klip hazrlıosn bu doğum gnnde farklı olsn gzel şık bir defter al we fotoğraflarınızla doldr her fotoğrafnzn altınada o gne dair bişiler we duygularını yazablrsn farklı we kalıcı olr
bn yıl dönümmzde kol dğmesi yaptrmştm snradan bişiler olr die bekledm ama olmadı.. yani sewgm saygm için yapıorm hepmz aynı şeklde ama insan helede bi kız olarak böle özel gnlerde en az senn düşündüğün kadar düşünlmek istio
mesela en sevdiği renk en sevdiği kelime en sevdiği şiir en sevdiği yemek en sevdiği çerez en sevdiği şeyleri bir arada toplaman
mesela başka
tanıştığınız günden itibaren bir kağıt üzerine resimlerinizi yağpıştırman resim derslerinde olur ya kendi emeğinle
badakta resim oluyor sıcak su koyunca resim görünüyor yapıyor fotografçılar
resimli yastık veya 2011 masa takvimi çalıştığı iş masasına koyar
yappoz en sevdiğiniz resimi yapboz olabilir
gibi gibi gibi
O zamanlar askerdeydi, nişanlımın sürpriz hediye anlayışı pek yoktur, alacağı hediyeyi benim beğenmemi ister.
Hep sorardı ne alayım diye, ama o gün geldi tık yok. İşyerime sürpriz falan bekledim yok, belki evdedir dedim ama evde de hiçbirşey yoktu, ya en azından bir msj bekledim. Sonra aradı, hiç bahsetmedi doğum gününden falan, tabi ben unuttuğun birşey yokmu falan diyince aklına geldi. Telefonu kapadım eve gidip ağladım ağladım, annemler ve yengem falanda pasta almış tabi pasta üflemek falanda yalan oldu.
Sonra aradı bizimkiler zorladı aç diye ben konuşmak istemedim, sonra msj atmıştı, telefonu açtım, hem ağladım hem söyledim, o gelene kadar soğuk durdum :))
O haftasonu komutanından zorla izin alıp gelmişti, birde yüzük getirmişti :))
vay süpermş :)) bakalım nolucak bnm doğum gnmde ne yapılıcak aslnda kendme kızıorm beklenti içinde olmakla doğru mu yapıorm die
selammmmmmmmm napıyorsunuz
Her zaman beni şaşırtmıştır
herşekilde mutlu etmiştir
yavrum ya şimdi sinirliyim ona karşı ama
unutmaz asla 00,00 olduumu hemen harekete geçer
olblr aslıcım wideoya kendi grntnü eklemek.. zaten yaptıklarında gayet yeterli bu extrası olr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?