2011 gelin adayları buyrun sohbete

walla benımkıde 14subat cnm ama benımkınınde hc bnm gıbı dusuncegnı sanmıorm ben
ben ona olan sevgım saygım ıcın yapıorm
o ıster yapsn ıster ypmasn

bn yıl dönümmzde kol dğmesi yaptrmştm snradan bişiler olr die bekledm ama olmadı.. yani sewgm saygm için yapıorm hepmz aynı şeklde ama insan helede bi kız olarak böle özel gnlerde en az senn düşündüğün kadar düşünlmek istio

Biz ikimizde unuttuk yıldönümümüzü, geçen senede doğum günümü unutmuştu, 1 gün önce o bana hatıarlattı ama gününde unutmuştu (
Tabi ağır ödedi...

yıl dönümümüzü dediğim gbi unutmamştı ama kutlamak için özel bişeyde yapmamştı bn hediye almştım sadece sen ne yaptın esra nasıl ağır ödettn :)

Son düzenleme:

mesela en sevdiği renk en sevdiği kelime en sevdiği şiir en sevdiği yemek en sevdiği çerez en sevdiği şeyleri bir arada toplaman

mesela başka
tanıştığınız günden itibaren bir kağıt üzerine resimlerinizi yağpıştırman resim derslerinde olur ya kendi emeğinle

badakta resim oluyor sıcak su koyunca resim görünüyor yapıyor fotografçılar

resimli yastık veya 2011 masa takvimi çalıştığı iş masasına koyar

yappoz en sevdiğiniz resimi yapboz olabilir
gibi gibi gibi

O zamanlar askerdeydi, nişanlımın sürpriz hediye anlayışı pek yoktur, alacağı hediyeyi benim beğenmemi ister.
Hep sorardı ne alayım diye, ama o gün geldi tık yok. İşyerime sürpriz falan bekledim yok, belki evdedir dedim ama evde de hiçbirşey yoktu, ya en azından bir msj bekledim. Sonra aradı, hiç bahsetmedi doğum gününden falan, tabi ben unuttuğun birşey yokmu falan diyince aklına geldi. Telefonu kapadım eve gidip ağladım ağladım, annemler ve yengem falanda pasta almış tabi pasta üflemek falanda yalan oldu.
Sonra aradı bizimkiler zorladı aç diye ben konuşmak istemedim, sonra msj atmıştı, telefonu açtım, hem ağladım hem söyledim, o gelene kadar soğuk durdum :))
O haftasonu komutanından zorla izin alıp gelmişti, birde yüzük getirmişti :))

benim babam da evde var mı yok mu belli değil. nişanımı tamamen kendim salonda yaptım. nişan bohçamı damatlığı hatta saati bile ben aldım. annem bana takı aldı nişanda takmam için bir de kendi kıyafetlerini aldılar. düğün için de herşeyi kendim yapıyorum. ortak alacağız nişanlımla büyük şeyleri. bütün mobilya ve beyaz eşyaları. iyiki çalışıyorum ve biraz birikmişim var. yoksa evlenemeyecekmişim bile. annem ne yapar eder hallederdi ama çok üzülürdü.

alfemoda canımm çok güzeldi beyaz evim paketi diye bişey.bayılmıstım işte. ama nişanlım ilgilenmedi fazla bende kendi kendime dedim görürsün sen düğün zamanıı diye :))

Onada bir bakalım, biz düğün paketlerini araştırıyoruz canım, kiracı olacağımız ve şehirlerarası yolculuk yapacağımız için pahalıya kaçmak istemiyoruz.
Saol canımcım, göster ona gününü :))

vay süpermş :)) bakalım nolucak bnm doğum gnmde ne yapılıcak aslnda kendme kızıorm beklenti içinde olmakla doğru mu yapıorm die

bizde tayinci olacağımız için paketleri tercih edeceğiz
taşınmaktan yıpranıyorlar zaten

dediğin şey daha mantıklı canım ama bi erkeğede defter hediye etmek ne bileyim ya pek anlamazlar bence o gün bakıcaklar hoşlarına gidecek sonra sadece saklayacaklar gerek yok bence.her sene yaptğm böyle resimlerden oluşuyo bu sefer çok az resim koyayım kendi videomu oluşturayım kendi sesim ve görüntümle konuşayım ona klipte daha güzel olabilir dmi :)) ne dersin cnm?

kol dugmesını bnde yaptırdm cnm bnmkı kendı hedyemı kendım beyenmemı ıster hep bn zevklı deglm der durur elbtte dusunulmek ıstıoruz ama huylu huyundan vazgecmıo ıste onlarıda bole kabul edıcez npalım odunlar nolcak :)

İlk söylediğin çok hoş cnm onu yapablrm bıde guzel bı kutu ayarlarm doldururum hepsnı ıcıne :)

ayyy ne guzell olmus cnmm sonu guzel bıtmıs :)

Her zaman beni şaşırtmıştır
herşekilde mutlu etmiştir
yavrum ya şimdi sinirliyim ona karşı ama
unutmaz asla 00,00 olduumu hemen harekete geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…