2011 gelin adayları buyrun sohbete

Erkek arkadaşımın ailesi bize ev aldığı için biz evi komplede döşesem onların yaptığı masrafa ulaşamam canım Haklarını ödeyemem tüm birikimleri ile bize yuva aldılar hatta yetmedi borçlandılar. O yüzden evin eşyaları alınırken hepsini kendi aileme aldırmayı düşünüyorum yine bile dengelenmiyor:s

Sağol Aslıhancığım. İyiyim =)
Sen nasılsın.
iyiyim canım bende teşekkür ederim :) ingilizce kursu nasıl gidiyor

her aile ister elbtte bildğmz gördğmz tanıdğmz insan olsn kızımızla evlenen dıye.ama 8 yılda dıle kolay yanı az deglkı yakn cevreden bı ınsan olmasımı yanı cozum? belkı dha kotu olcak o yakn cvreden tanıdgn.önemlı olan mtlu olman anlasablmen.ıste aıleler anlayamıo her zman bnu.smdı dha bekarsın evlenınce anlarsn aşk karın doyurmuyo hersey bıtıo marıfetler kalıo vs vs annemın lafı buda :))

herkes farklı cnm bızım oturcagmz evıde kayınvalıdemler ne cabalarla aldılar yanı allah razı olsun ama benım aılemde borc oduo her ay kredı oduolar herkes kendı butcesıne gore elınden gelenı yapar sırf onlar ev aldı dıyede aılemı sıkıntıya sokamam sahsen.ogulları oturcak o evde bıtek ben oturmıcam sonucta.kendını ole hssetme elınden geldgı kdar hersey

Son düzenleyen: Moderatör:

annen doğru söylemiş biyerde canım orası doğru aşk karın doyurmuyo malesef
ama önemli olan anlaşmak saygıyı sevgiyi yitirmemek aşk zaten baki kalmıyo bilmiyosun ki
ben bu kişiyle ömrümün sonuna kadar mutlu olacağıma inanıyorum
bunca yıldır birlikteyiz
şurası da var 8 yıldır birlikteyiz diye ilerde hiç mi problem yaşamıycaz
tabiki yaşarız hele geçim derdine düşünce problemlerde çıkıcak mutlaka ama
dediğim gibi saygıyı sevgiyi yitirmemek önemli olan
yani kimsede kusura bakmasın
tanıdık olsun bildik olsun diye de hiç aşık olmadığım sevmediğim
bi adamın koynuna girip ömrümü de onunla geçiremem töbe töbe
haksızmıyım ama şimdi

Biz bırak ev almayı ev için yaptığımız borçları bile zor ödüyoruz.
Şükürki anneminde kayınvalideminde evi var, nişanlımada yapmışlar saolsunlar...
Ama biz orada olmayacağız o ayrı konu...

haklısın canım benim.. annen destekçinmi peki nişanlın konusunda?

bizimde evimiz yok
ama birlikte olalım da bi şekilde oda olur zamanla

haklısın canım benim.. annen destekçinmi peki nişanlın konusunda?

kesinlikle destekçim sonuna kadar hemde
allah razı olsun annemden

ailemin zorlanmayacağını biliyorum o yüzden evi onlar aldı içinide biz döşeyelim daha fazla borca girmesin insanlar diye düşünüyorum sonuçta bizim nakit alacak gücümüz var neden insanları daha fazla sıkıntıya sokayım ki diye düşünüyorum. Onlar ev almasa da benim evim vardı zaten babam abim evlendiğinde ona alırken bana da almıştı sağolsun. Bizde evimin eşyalarını babama aldırırsam ne beğenirsem alabilirim onlara aldırırsam ekonomik yönünü düşünmek zorunda kalırım:)

hmm anladımm.. ailenin maddi gücü varsa o başka o zaman işler değişir :) haklısın kendi ailene aldırdığın zaman daha çok seçme özgürlüğün olur elinde.iyi düşünmüşsün :) ailen ne diyor peki bu konuya alırız dediler mi?

Diyorlar canım geçenlerde mobilya bakmıştık yatak odası takımı beğendim 9000 tl idi erkek arkadaşım çok pahalı dedi bakmadı bile:) Anneme anlattım gelince sen beğen ayarlayın biz ödemeyi yaparız dedi.

vallahi kızlar elimden geldiğince iğneme varana kadar kendim yapmayı düşünüyorum
çabalıyorum bunun içinde takıldığım yerde artık destek gelir
şurada 5 ay kaldı para birikmesi zor da bakalım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…