2011 gelin adayları buyrun sohbete

bende herşeyi kendim yapmak istiyorum büyük eşyalar ortak alınacak zaten
çalışmıyorumda şuan
ailemin desteğiyle hepsi halolucak inşllah

ya bnde huzursz oluorm para brktrmeye bakıorm bi çok şeym hala eksk kızlar bişey sorucam kaç tane newresm pike ws aldnzb yada alcaksnz saten newresm alcakmsnz

6-7 tane nevresim takımım vr sanırım annem ilgileniyor o işlerle :) saten nevresimim bir tane vardı kayınvalidem nişan bohçasına koymuş 2 tane oldu :) pike takımımda birtane beyaz iş vardı kayın validem koymuş 2 tane oldu sanırım :))

Valla hiç aileme yük olmadım çok şükür, olma gibi bi lüksümde olmadı zaten.
Eşyalarımıda anneme bırakmak istemiyorum elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıcam.
O nedenle pahalı şeyler bakamıyoruz nişanlımında okulu yeni bitti, askerlik falan derken çalışmayada yeni başladı bunu bile bile çok pahalı şeyler istersem yine ben zorlanıcam.
Sanırım düğün paketlerinden faydalanıcaz biz...

bende aileme yük olduğumu düşünmüyorum ama herkesin şartları farklı oluyor
bizde düğün paketlerinden yararlanıcaz

gerçektende çok pahalıymış canım :) oh ne güzel sırt çıkan olunca herşeyi beyenmek sınırsız..

geldm balım burdayım yazılanları okuorm ama konuyu bölmek istemedm yaa ewllkle ilgili yazılar okuorm nette kaptrdm kendmi gdiorm burdayım yksa

canım guzel yazılar varsa lınkını atsana bızde okuyalm bnmde cnm skılıo wlla

senın dugun ne zaman cnm tarıh neydı? allah yardmcımz olsn.. bnm dedem anneme fzla bsey yapamamıs evlenırken demıskı bızım aldıgımızı zaten bı gun olur elınızle ıtersınız ama kendı kazanıp emek sarfedıp aldıgınız daha kıymetlı olur demıs o yuzden bnde bı cok seyımı kendım almak ıstıorm :)

bende herşeyi kendim yapmak istiyorum büyük eşyalar ortak alınacak zaten
çalışmıyorumda şuan
ailemin desteğiyle hepsi halolucak inşllah

ınsallah canım benımmm

kızlar nısanlımın dogum gunu ıcın bole kucukte olsa degısık bseyler dha yapmak ıstıorum renk katmak ıstıorum o gune ve gece yıcegımz yemege

guzel byerde yer ayırttırcam basbasa yemek
garsonla onceden anlascam yemekten snra bısıler ıcerken pastayı getırcek
ustune yazı yazdrcam "canıma can katan müstakbel eşim,ıyıkı dogdun" dıye :)
bıde klıp hazırlıcam 2mızn fotolarndan kendımıde vıdeoya alıp bısıler solemek ıstıorm klıpte bkalm ıns :))
bıde kısıye ozel gomlek yaptırcam
ama ben baska bısıler daha olsn ıstıorm bole ufak tefek ne blimm :)
fıkırlerınıze ıhtıyacım war

bende aileme yük olduğumu düşünmüyorum ama herkesin şartları farklı oluyor
bizde düğün paketlerinden yararlanıcaz

bnmde ailem sıkışık durumda.Çünkü bu yaz hem abimin düğününü yapacaklar hem benim.Karşı tarafa yüklenme olmasın diye bende hep düğün paketlernde bakıyordum.5000 tl ye yatak.yemek.salon takımı falan cok uygundu.ama ilgileniilmedi pek.oyüzden bende şimdi vazgectim hepsini ayrı alacagım ve begendiğimi alacagım.Ben uygun olanlara bakarken nişanlım ilgilenseydi herşey daha güzel olacaktı.ama şimdi benm istediğimi almak zorunda.iyilik yaramıyor.Herseyi ikinci plana atanlarda var ama ilerde buna pişman olabilinir bence :) cicim ayıda bitiyor sonucta.Sadece aşk olmamalı bir evlilikte :)

Canımcım neredeydi bu paket, bizim gibi kiracı adamada böyle bişey lazım...

Bir mektup yazabilirsin, tanıştığınız günden bugüne yaşadıklarınızı anlatabilirsin...
Çocuklarınız içinde bir hatıra olmuş olur...

ooooo aslıcm daha ne olsn bi kız olark bnce çk ble düşünüosn bnm doğum gnmde 5 aralık acaba sewgilimde böle şeyler düşünüomudur? ilk yıldönümümüzü hatrlamştı ama kutlamamştı bu sefer ne olucak acaba

walla benımkıde 14subat cnm ama benımkınınde hc bnm gıbı dusuncegnı sanmıorm ben
ben ona olan sevgım saygım ıcın yapıorm
o ıster yapsn ıster ypmasn

Biz ikimizde unuttuk yıldönümümüzü, geçen senede doğum günümü unutmuştu, 1 gün önce o bana hatıarlattı ama gününde unutmuştu (
Tabi ağır ödedi...

hmm aslı esra mektup deynce bnm aklıma da şey geldi bn daha önce düşünmştm ama yapamadm madem her doğum gnnde klip hazrlıosn bu doğum gnnde farklı olsn gzel şık bir defter al we fotoğraflarınızla doldr her fotoğrafnzn altınada o gne dair bişiler we duygularını yazablrsn farklı we kalıcı olr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…