2011 gelin adayları buyrun sohbete

Ney dikkatimi çekti ikidir kayınvalidem diyorki akrabalar düğün tarihini soruyor söylüyorum ay çocukları nasıl bırakıp gelelim okul zamanı oda demişki olsun gelirsiniz bişeycik olmaz felan

bana acaba düğün tarihi ile ilgili sıkıntısı mı var bilmiyorum söylrmiyorda araya konuşuyor
bende gelen gelir gelmeyende başka zaman gelir dedim artık

konşutuk biz 21 mayıs düşünüyorum sizin için de uygunsa diye biz karışmayız siz ne derseniz ol olur dediler şimdi başkalarını etkisinde kalıyor sanırım

sarkı söylemesinden film yapması daha basarılı çektiği klipleri filan hatırlıyorum da çok komikti kendini iyi geliştirdi...

Olabilir canım, çünkü düğünlerin genelde okul tatiline denk getirilmesi istenir.
Biz o nedenle haziran düşünüyoruz, nişanlımın ailesinden çok bizimkiler isteyecektir tatilte denk gelmesini...

Vallahi esracım 250 tl bayıldım çelik çay setine 12 kişilik
o kadar güzel bardaklar varki onlardan çeşit çeşit alsam daha iyimiş aslında
işte çeyizde bulunsun maksat yoksa günlük kullanılmaz misafirden misafire

Ben uzağa gideceğim için sanırım hiç istemiyorum öyle şeyler...
Zaman zaman yanlız kalacağımdan korkuyorum zaten, çok değişken bir psikoloji oluştu bende

%100 onu ima ediyordur canım .. benim kayınvalidem düğün konusunda yapmıyor bunu ama bazı konularda oda işte şu şunu dedi bu bunu dedi falan diye zarf atmıyor değil kulak asma boşver gelen gelir gelmeyen kendi bilir hafta arası evlenmiyoruz ya canım haftasonu geliversin insanlar

bende bu haftasonu gideceğim.. bahçelievler metroport avm de 6 tl sinema kızlar duyurulur
evet gerçekten şarkıcıdan öte başarılı bir yönetmen o artık...
beyaz melek .. güneşi gördüm .. newyorkta 5 minare .. hepside başarılı

Yok meltemcim daha belli degl aralık 10 da belli olacak.bi hüzün çöktükü önce gitsin gelsin önümüze bakalıom diyordum şimdi bi burukluk var hiç gönderesim yok

Sana bi sey diyim mi Esracım uzakta olman daha iyi olucak çünkü evliliklerin ilk 3 yılı çok önemli birbirinizi tanıyacaksınız sen onun evde olan davranışlarını öğreneceksin dagınık mı titiz mi sana yardım eder mi?falan filan sadece ikiniz olucaksınız tartıstıgınızda dısardan kimse müdahale etmeyecek olmadı içine sinmeyen bir durum var hadi bu akşam anneme gidelim diyemeyecek ben bu yüzden yurt dısına gitmeyi çok istedim ama artık gitmiyoruz

Canım bence kafana takılıcak bişey yok
Sorunu varsa açık açık desin.
Biz nişanı yaparkende 21 mayısta olmuştu.
Etraftan sölemişlerdi okullar var zor oluyo falan diye.
Napalım yani o gün uygundu.
Şimdi düğün tarihinide önceden aldık. 11 Haziran.
Seçim belli oldu.
Şimdide ona laf ediyolar. Seçim olucak oylar boşa gidicek falan diye.
Bende dedim isteyen gelsin isteyende gelmesin oy kullansın yani. napim.:76:

bende bu haftasonu gideceğim.. bahçelievler metroport avm de 6 tl sinema kızlar duyurulur
evet gerçekten şarkıcıdan öte başarılı bir yönetmen o artık...
beyaz melek .. güneşi gördüm .. newyorkta 5 minare .. hepside başarılı [/QUOTE]

Vay anasını ben 12lira verdim (
Öğrencide 10 lira................

Yok meltemcim daha belli degl aralık 10 da belli olacak.bi hüzün çöktükü önce gitsin gelsin önümüze bakalıom diyordum şimdi bi burukluk var hiç gönderesim yok

ayy canım benimm inşallah yakınında görevini yapar da en azından görüşürsünüz tabiki zor enişte kaç yasında neden bu kadar geç kaldı ki,

Haklısın canım ama zaman zaman böyle oluyor işte.
Kendisi bile söylüyor, annemden uzak olmamız çok iyi diye, ayy bu gelişinde eşarbımı ütüledi sevgilim :))
Ama dağınık olduğu bir gerçek, montunu bile kaldırmaya üşeniyor...
Nişanlımı çok seviyorum ama annesi korkutuyor beni (
Bayramda ilk oraya gitmedi diye trip attı, benimle telefonda da konuşurken Aydın'dan misafirlerimiz gelecek, gelse iyi olur diyor. Yani hiç düşünmüyor bunlar 4,5 aydır ayrılar 4 günü çok görmeyeyim diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…