- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #29.661
Evet Newyork'ta 5 minareye gittim kızlar.
Film bir çok konuyu ele almış, cehaleti ve bazı kesimlerin yanlış anlaşıldığını ileri sürmüş.
Yani iyi bir msj vermişler, ancak eski filmler kadar etkileyici değildi.
Bana çok kısa sürdü gibi geldi, daha uzatılabilirdi...
Ama Mahsun başarılı bir yönetmen buda bir gerçek
Ney dikkatimi çekti ikidir kayınvalidem diyorki akrabalar düğün tarihini soruyor söylüyorum ay çocukları nasıl bırakıp gelelim okul zamanı oda demişki olsun gelirsiniz bişeycik olmaz felan
bana acaba düğün tarihi ile ilgili sıkıntısı mı var bilmiyorum söylrmiyorda araya konuşuyor
bende gelen gelir gelmeyende başka zaman gelir dedim artık
konşutuk biz 21 mayıs düşünüyorum sizin için de uygunsa diye biz karışmayız siz ne derseniz ol olur dediler şimdi başkalarını etkisinde kalıyor sanırım
sarkı söylemesinden film yapması daha basarılı çektiği klipleri filan hatırlıyorum da çok komikti kendini iyi geliştirdi...
Vallahi esracım 250 tl bayıldım çelik çay setine 12 kişilik
o kadar güzel bardaklar varki onlardan çeşit çeşit alsam daha iyimiş aslında
işte çeyizde bulunsun maksat yoksa günlük kullanılmaz misafirden misafire
Ney dikkatimi çekti ikidir kayınvalidem diyorki akrabalar düğün tarihini soruyor söylüyorum ay çocukları nasıl bırakıp gelelim okul zamanı oda demişki olsun gelirsiniz bişeycik olmaz felan
bana acaba düğün tarihi ile ilgili sıkıntısı mı var bilmiyorum söylrmiyorda araya konuşuyor
konşutuk biz 21 mayıs düşünüyorum sizin için de uygunsa diye biz karışmayız siz ne derseniz ol olur dediler şimdi başkalarını etkisinde kalıyor sanırım
Evet Newyork'ta 5 minareye gittim kızlar.
Film bir çok konuyu ele almış, cehaleti ve bazı kesimlerin yanlış anlaşıldığını ileri sürmüş.
Yani iyi bir msj vermişler, ancak eski filmler kadar etkileyici değildi.
Bana çok kısa sürdü gibi geldi, daha uzatılabilirdi...
Ama Mahsun başarılı bir yönetmen buda bir gerçek
Yok meltemcim daha belli degl aralık 10 da belli olacak.bi hüzün çöktükü önce gitsin gelsin önümüze bakalıom diyordum şimdi bi burukluk var hiç gönderesim yok
Sinek kapan bitkinmi var =)))
Sana bi sey diyim mi Esracım uzakta olman daha iyi olucak çünkü evliliklerin ilk 3 yılı çok önemli birbirinizi tanıyacaksınız sen onun evde olan davranışlarını öğreneceksin dagınık mı titiz mi sana yardım eder mi?falan filan sadece ikiniz olucaksınız tartıstıgınızda dısardan kimse müdahale etmeyecek olmadı içine sinmeyen bir durum var hadi bu akşam anneme gidelim diyemeyecek ben bu yüzden yurt dısına gitmeyi çok istedim ama artık gitmiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?