- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #29.681
çok iyi yapmışsın canım bende çay takımı aldım çelik.tepsisi şekerliği çay tabakları çay kaşıkları var ama çay bardakları yok bunu 150 ye aldım 240 liraydı çay bardaklı olan.dedim 90tl fazla vereceğime senin yaptığın gibi uyumlu bir şey alırım bende öyle gri kendinden çizgili bir şeyle takım yapıcam 15tl çok iyi almışsın :))
insanı sıkıntıya sokuyo valla beklemek dimi canım
benimde nisanda olucak
23nisan diye tutturdu benimki hem güzel olur tarih açısındanda o gün yapalım diye
ya diyorum 30nisanda kuzenimin düğünü var bi hafta arayla olmaz sıkış sıkış ard arda diyorum anlatamıyorum
ama saçma olur yani konuşuyo işte anca gıcık nolcak
ben 2 nisan diyorum ama bakalım anlaşabilcezmi.. daha 129 gün var oooff...
Ney dikkatimi çekti ikidir kayınvalidem diyorki akrabalar düğün tarihini soruyor söylüyorum ay çocukları nasıl bırakıp gelelim okul zamanı oda demişki olsun gelirsiniz bişeycik olmaz felan
bana acaba düğün tarihi ile ilgili sıkıntısı mı var bilmiyorum söylrmiyorda araya konuşuyor
bende gelen gelir gelmeyende başka zaman gelir dedim artık
konşutuk biz 21 mayıs düşünüyorum sizin için de uygunsa diye biz karışmayız siz ne derseniz ol olur dediler şimdi başkalarını etkisinde kalıyor sanırım
sarkı söylemesinden film yapması daha basarılı çektiği klipleri filan hatırlıyorum da çok komikti kendini iyi geliştirdi...
Evet canım tohumdan yetiştirdim daha mini minnacık ama ilerde tam bir canavar olacak tabiki yağmur yağarsa:)
esracım cogu yerde sınema bıletlerı senın verdıgın kadar ztn
bıtek metroportta gordum ben 6tl
Esra benimki de çok dagınık bi de istekleri hiç bitmiyor onu götür onu yap falan filan ama artık yapmıorum
Nesrin ben de çok merak ettim telefonu filan olsa arayıp soracaktım uzun zamandır girmio ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?