2011 gelin adayları buyrun sohbete

sanem ,
tez zmanda gıtsn gelsn ıns nısanlın hayırlısıyla da sızde onunuze bakın ıns.
ıcın ıster ıstemez buruk olur tabıkı ozlıceksın yakınında olmıcak ıstedgn zman ama vatan borcu npalm

Son düzenleyen: Moderatör:

ben alırken de 190 tl idi bardaklarla birlikte ben 140 tl ye aldım bardaksız
50 tl veremicem yani 12 tane bardağa bu aldıklarımda gayet sade ve hoş

bizimde belki 23- 24 nisan olabilir canım
30 nisanda onların bi akrabalarının varmış çünkü ya önce ya sonra olucak işte ben önce olması taraftarıyım

bizde de aynı şey oluyo ya düğünü nisan sonu mayıs başı gibi düşünüyoduk
bütün akrabaları da uzakta o yüzden herkes tatilde yapın diyomuş
ama ben istemiyorum sarkmasını tatile
sarkmıycakta büyük ihtimal yapıcaz en geç mayıs başında banane gelen gelsin gelmeyen gelmesin
gelmiycek insan tatildede bi bahane bulup gelmez

sarkı söylemesinden film yapması daha basarılı çektiği klipleri filan hatırlıyorum da çok komikti kendini iyi geliştirdi...

kesinlikle katılıyorum
o adam şarkı söylerken sesini bile duymaya tahammül edemiyodum
hatta ilk filmine bile izlemedim uzun bi süre bu yüzden

Esra benimki de çok dagınık bi de istekleri hiç bitmiyor onu götür onu yap falan filan ama artık yapmıorum

Nesrin ben de çok merak ettim telefonu filan olsa arayıp soracaktım uzun zamandır girmio ...

Okullar kapandıktan sonra olsaydı düğün bu seferde milet biz tatile gideceğiz yok yazlığa gideceğiz derdi onunda etkisinde olurdu kayınvaliden merak etme canım:) Herkesi aynı anda mutlu etmek mümkün olmuyor canım malesef en iyisi kulakları tıkayıp bildiğini yapmak:)

Son düzenleme:
Esra benimki de çok dagınık bi de istekleri hiç bitmiyor onu götür onu yap falan filan ama artık yapmıorum

Nesrin ben de çok merak ettim telefonu filan olsa arayıp soracaktım uzun zamandır girmio ...

Benimkide acayip dağınık. Öyle böyle değil.
Odasında sek sek sekerek pencereye filan gidiyosun.
Herşey yerlerde. Yada bilgisayar masasının üstünde veya yatağın üstünde yığılı.
çok işim var çok.

Eve gidince resmini çeker eklerim büyüsün sinek kapmış halinide çekerim görsin marifetlerini ablaları:) Çok severim canım dükkanımda menekşem ve sardunyalarım var menekşelerimin yapraklarını koparttım çoğaltacağım kısmetse:) dükkanımın önündeki bahçeyede kasımpatılar ektirdim kasım geldi açmalarını bekliyorum:)

Esroş meltoş aslı teşekkür ederim kızlar çok garip duygular yasıyorum son zamnlarda hiç ayrılmak istemiyorum yanından bian bile gidecek diyemi baska sebeptenmi bilemiyorum ama giderse çok kötü olacagım..
Canım memur çalışıyor 4 yıllık fakülteyi bu yıl bitirdiki kısa dönem yapsın 27yasında

idare eder canım.. ne olsun,iş-ev başka bir şey yok..

bayramda modeevi sahibi bir bayanla tanıştım kızlar.
gelinlik için bi an önce adım at,yıl başından sonra herşey zamlanacak,kumaş,boncuk,tül.. hatta kiralara gelen zamlarda etkiler gelinlik fiyatlarını,en geç önümüzde ki ay karar ver dedi bana..

sizlerle de paylaşayım dedim

allaha sukur gelınlıgımde kına kıyafetımde hazır sadece bındallı alıcam onuda dugune yakın smdıden buldgm byendgm bı yerden kıralıcam 35tl ye hmde sonucta alp napym ben onu nrde gycemkı bıda..
dugunumz dha erken olcaktı ama evımzde oturan kıracı ckmadgı ıcn soz verdıgı tarıhte yalan oldu ıptal oldu hrsey
o yuzden erken almıs blundugm gelınlıgımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…