2011 gelin adayları buyrun sohbete

kızlar bnde pudingli kurabiye yapıorm 2 seferdr o kadar gzel ki ağıza alınır alınmaz dağılıo herkes çk beğenio sewgilim dahil :)) çilekli pudngden yaptım toz pembe renkli kurabyeckler oldu :))

Olsun elcin çok güzel görünüyor
bir ol iki olur evdede öyle senelrdir yapılıyor yemekler bile tuzu unutulabiliyor yanabiliyor zmaanla olur herşey

pudra şekeri serp yanık pek belli olmaz :)))

Betül şurada zayıflamaya 3 5 gün kaldı yiyelim yiybildiğimi kadar.)))))))))))))))

:)) bn yne az yemeye çalışıorm çk yemiorm ama 1 aralıktan snra yemeklerimi işyernde yycem 7den snra bişii yemycem pilatese başlycam bakalım ne kadar zamanda sonç alıcaz sence yılbaşına 56-57 olrmyz

bende diyet yapmaya çalışıyorum ama iş yerinde dayanamayıp yiyorum.. yoksa baş ağrısı, halsizlik filan bitiryo beni.. ama kararlıyım akşamları evde yemek yemicem .. bende nişandan sonra aldım başımı gittim..

allah tamamına erdirsin
bende yeni üye oldum aslında sürekli takip ediyodum sitede yazılanları ama süper bişi:)
söz nişan varmı?bende gelin adayıyım bakalım,hala tanışma faslında aileler tanışma biterse devamıda gelcek:)

Tanışma faslı demişken istemeden önce herkeste ailelerin tanışma faslı oldu mu kızlar. Biz yengemi tanışmadan direkt gidip istemiştik:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…