2011 gelin adayları buyrun sohbete

saniyecim iyim bende ara sıra iş yapıp buralardayım :))))
sıkıcı bir meslek aşkamı son zamanlarda iple çkiyorum soğudum herşeyden açıkçası dinlenmek istiyoum biraz bende öyle tatlım monoton ve sıradan

sedacım merhaba
aile cevreniz ve çevren kalabalıksa dışarıda yap bence ben dışarıda yaptım yani salonda kırıldı döküldü basıldı derdi yoktu eksik oldu az geldi çevremiz geniş e nişanlımın da bir o kadar 450 kişi ile nişan yaptık kafam rahat oldu yoksa onunla ilgilen bununla ilgilen birde üstüne küssünler hiç çekemem öyle şeyleri

aile arasında düşünüyorsa da eğer ev en normali

toprağım benim sende şimdi bir hızlılık başlayacak ki hiç sorma yıl sonu geldi çatııı kuzummmmm.)))))))))))))

sıkılmaya fırsat bulamıcannnn

dermişimmm

kız senide bir verek enişteye o zaman ay kızlar elbise bakmaya gittim ay kızlar hangisi daha güzel ay kızlar bu saç modeli nasıl yavruuuuu:)))

saniyecim ve toprağım size bir sorum var fatura kanunu artık nokta vuruşlu olmuş yeni yıldan itibaren bilginiz varmı biz laserli idi faturam şimdi nokta vuruşlu aldırdım prenter

merhaba canım

ya aslında bencede dışarda mantıklı onlarda kalabalık bizde.dediğin gibi çağıramadıgın insanlar darılıyo.hem çok abartılı şeylerde istemiyorum ben evde o kalabalıkk daraltır beni diye istiyorum en cok.bide arkadaşlarım yanımda olsun istiyorum.bize çok yakın yerde sevgilimin derneklerinin yeri var.güzel bi yer.150-200 tl ye tutarım yani mantıklı değilmi.hem servisi herşeyi ordakiler yapıcak.işte pastadır içecektir onlar alınacak.ama onun dışında nişanda erkeğe ne alınıyo kıza ne alınıyo.bohçada ayrıca ne oluyo.onlardanda bahsedebilirmisin:)birde 450 kişiyle nişan yaptıysan senin düğününü düşünemiyorum

Elçini kacırmısım kurabiyesini falan görünce diyecektim Elçin evinin kapılarını bize aç evini gezelim yeni gelin evi görelim diyecektim ama cıkmıs bu da sana hediyemiz olsun okursan

Nesrinim gelmiş gitmiş çok sevindim canım gelişmelere hayırlı olsn...
İşlerden kızlara
arada giriyorum çıkıyorum cuma günü yorgunluk çökti üzerimize birisi sölee bol köpüklü kahve yapsa da icsek

biz evde yaptık nişanımızı..
toplamda 150 kişi vardı..
erkekler alt komşuda bayanlar biizm evdeydi..
tahmin ettiğim kadar dökülme olmadı ama :)
bzide nişan bohçası yok düğünde var..
nişan için kız tarafı erkeğin kıyafetini ( iç çamaşırı dahil ) ayakkabısını alyansını ve saatini alır..
erkek tarafı da aynı şekilde alır ben saat istemedim künye aldırdım..
bir de kayınbabam çeyrek taktı..
babam da nişanlıma 100 tl taktı..
toplmada 1800 tl.ye yakın para takıldı ve onlarla da bilezik yaptık bana..
düğünden sonra lazım olursa satarız diye yoksa nişanlımla ben yiyeceksitk o parayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…