2011 gelin adayları buyrun sohbete

walla kıslar 51.5 tum evlendigimde şuan 51 kiloyum
kilo verdim bile almayim ya istemiyorum kilo

ayy süper bnde wermelym 55n altına düşmeliyim :))

sen kaç kilosn cnm bnde ewde yemek yememeye çalışıorm
Tanışma faslı demişken istemeden önce herkeste ailelerin tanışma faslı oldu mu kızlar. Biz yengemi tanışmadan direkt gidip istemiştik:)

bz babama anlatnca babam ilk bn grcem çocuğu dedi ilk onlar tanştı babam okey wernce kadnlar tanşmaya geldi snra bkere de bz gttik kadnlar snra isteme ve söz oldu
nasılda geçio zaman ne kadar heyecanlydm hele kahwelerş taşırken ölecektm neredeyse

Tanışma faslı demişken istemeden önce herkeste ailelerin tanışma faslı oldu mu kızlar. Biz yengemi tanışmadan direkt gidip istemiştik:)

ya herkeste nasıl olur bilmiyorum ama bizim tanışma faslı öyle bir büyüdüki önce kadınlar geldi sonra sevgilimle babam tanıştı sonra ailecek hepsi geldi şimdide onlar bizi davet etti.artık bizde onlara gittikten sonra nihayet isteme faslına geçicekler diye umuyorum:)
siz evlimisiniz?

ya aslında sizinki daha mantıklıymış.böyle çok gel git olunca herşey belirsiz can sıkıyo.bu arada kızlar ben herseyi önceden düşünenlerdenim ben nişan yapmak istiyorum ama herkes ne gerek var diyo.siz ne düşünüyosunuz bu konuda.masraf çok oluyo gereksiz diyolar ama evdede olunca masraf olmıcakmı sanki.o zamanda bi telaş olcak sonuçta

ben 57 kiloyum5-6 kilo vermek istiyorum ama otur otur biraz zor..

spor yapabilsem çok rahat veririmde işten eve gidince hiç enerjim kalmıyor ki

saniye saniye nerelerdesin canım
artık bu günden sonra rahatlarsın biraz da olsa muhasebelştirmeler bitti

ahh canım ahh .. bu gün cuma ve ödeme günü.. finansta bende.. onlarla uğraşıyorum .. bitmiyor hiç bu ara işler..

çok bunaldım

.. sende ne var ne yok canım..?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…