2011 gelin adayları buyrun sohbete

sedacım rahat ve temiz olur kalabalık iseniz.

bohça yaptık onlada bize yaptı ailesinede yaptık onlarda bizimkilere yaptı
herkesin adetleri farklı oluyor canım düğünde yapacaktık bohçamızı kayınvalidem yaptığı için bizde yaptık çıktı aradan iyi oldu ayrıca :)

nişanda damada küçük altın vede saat taktık

bohçasına çamaşır takımı terlik ayakkabı kozmetik , hırka ropleşeant takımı günlük eşofman takımı ipek mendil çorap 3 gömlek 3 kravat daha KLIMA GELEN bunlar kayınvalideme yaptık takım elbiselik kumaş lif havlu bluz eşarp oyalı yazma çarşaf takımı dantelli yada pike takımı ince çorap örgü yelek gibi

hadi beni verin toprağım yaaaa:)))))

Sorma sorma valla kafam bi dünya oluyo
çok yoruluyom yıl sonunda :84: :84: :84:

kızlar dn aldğım ktaptaki bi bnzetmeyi yazıcam bn çk beğendm baklm szde beğenecekmsnz

ewliliği bir kavramla ifade edecek olursak "evlilik su gibidir" diyebiliriz su, bilindiği üzere H2O dan meydana gel,r yani hidrojen ve oksijenn br araya gelmesyle oluşur
aslnda hdrojen ve oksjen hawada dolaşırken serbest ve özgrdr bu iki özgr madde özgrlklernden fedakarlık yapıp hawada birleşnce hayat kaynağı olan suya dnüşürler ewllk br ynyle hdrojen ve oksjenn brleşme msali gbidir
yani her iki breyn özgrlklernden fedakarlık yapıp molekül
olmalarıdr

biz salonda yapmadık ama hiç pişman olmadım yaa :)
sıcak bir ortam oldu salonda olsaydı 300 kişi olurdu rahat :)
ama hoş oldu ya benim odamda oturduk tatlımla ne güzeldi ahh ahh bir hafta oldu ya yrn tam 1 hafta :)

bizde öğretmen evinde yaptık 70 kişilik yemekli oldu.. çok eğlenceli geçti, çok yakınlarımızla kutladık. fazla kişi çağıramadık, benim sözümle nişanım arası 1 hafta oldu mecburen o yüzden çağıramadık doğru dürüst kimseyi..

darısı düğünün başına.. bi atlatsak hayırlısıyla :97:

çok güzel bir ifadeymiş..
ama ben evlenince daha özgür olacağıma inanıyorum nedense :)

ben de kınamı öğretmen evinde düşünüyorum..
öğretmenlik okuyorum bana da bi indirim olur mu sence bilgin var mı canım ?

olur tabii ama öğretmen kartı çıkarmak gerekiyor diye biliyorum..nişanlımın kuzeninin kartı vardı o şekilde baya iyi fiyata geldi ..
il yada ilçe milli eğitim müdürlüğünden temin edebiliyorsun sanıyorum sen hangi öğretmen evini düşünüyorsan bi git görüş bence. bazıları tamamen özel işletme gibi işletiliyor kart bile sormuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…