- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #30.661
dlekçim bizimde evde oldu ama
50 kişi falandık
takı falan da olmadı bizde
toprağım benim sende şimdi bir hızlılık başlayacak ki hiç sorma yıl sonu geldi çatııı kuzummmmm.)))))))))))))
sıkılmaya fırsat bulamıcannnn
dermişimmm
kız senide bir verek enişteye o zaman ay kızlar elbise bakmaya gittim ay kızlar hangisi daha güzel ay kızlar bu saç modeli nasıl yavruuuuu:)))
en istersen mail adresini at mail atayım bohçalarımı seda fikir olur belki ben çok baktım buralardan
ya bir tek ben mi o kadar kalabalık nişan yaptım ya
kızlar dn aldğım ktaptaki bi bnzetmeyi yazıcam bn çk beğendm baklm szde beğenecekmsnz
ewliliği bir kavramla ifade edecek olursak "evlilik su gibidir" diyebiliriz su, bilindiği üzere H2O dan meydana gel,r yani hidrojen ve oksijenn br araya gelmesyle oluşur
aslnda hdrojen ve oksjen hawada dolaşırken serbest ve özgrdr bu iki özgr madde özgrlklernden fedakarlık yapıp hawada birleşnce hayat kaynağı olan suya dnüşürler ewllk br ynyle hdrojen ve oksjenn brleşme msali gbidir
yani her iki breyn özgrlklernden fedakarlık yapıp molekül
olmalarıdr
bizde öğretmen evinde yaptık 70 kişilik yemekli oldu.. çok eğlenceli geçti, çok yakınlarımızla kutladık. fazla kişi çağıramadık, benim sözümle nişanım arası 1 hafta oldu mecburen o yüzden çağıramadık doğru dürüst kimseyi..
darısı düğünün başına.. bi atlatsak hayırlısıyla :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?