2011 gelin adayları buyrun sohbete

selam kizlar. ben almanyada yasadigim icin dügün türkiyede olacak. malum burdan akraba arkadas toplasan 20-30 kisi anca gelir. o yuzden dügün istemiyorum aslinda....
ama nikah ve kokteyl olabilir. istanbulda bir mekan görmüstüm nette, nikah eglencenin oldugu mekanda kiyiliyordu 1500 tl. müzikli kokteyli eglence 2 saat sürüodu. buna benzer tanidiginiz biryerler var mi? cok acil

güle güle kullan canım çok hoş nerden ve ne kadar aldın bitanem?3 boy olarak al birisi kirli sepeti birisi deterajan olur....

Hasır ürünler satan bir mağazadan aldım canım, 18 lira.
Banyo setimde kirli sepetim var ama şampuanları koymak için bir hasır kutu alıcam bunun küçüğü olacak...

Canım bizim burada belediyeye ait nikah ve kokteyl salonu var.
Ümraniye'de belki işinize yarar...

geldim geldim çok yoruldum kaynanamlar falan geldiler bugün biraz önce gittler çok kalabalıktı bugün evimiz 25 kişiyi agırladık teyzemler falan da vardı bulasıktan elim çıkmadı ama güzeldi ...

meltemcimm hışgeldin canım
burda mı oturuyor .kvalidenler
ne yaptın bakem gelin hanım :)))

yok bitanem kaynanamlar ist'da oturuyorlar ben ist'a gelin gidecegim ist'dan kalkıp geldiler saolsunlar :))yemekli agırladık bu sabah saolsun annemle teyzem yemekleri yaptılar çok misafir oldugu için zaten ben hazırlayamazdım ben bulaşıkla ilgilendim akşam da misafirler gidince biz bize oturduk :))

evet esracımm o da geldi damat bey süzüldü,durdu ayyy yerinden bile kalkamadı yemek bile yiyemedi bi de babamlar filan oldugu için ben de çok utandım mutfaga cagırdım bak cayın bitince benden isteme herkes çok kalabalık ben utanırım die o da olduuu canımmm dedii

ay ay ne güzeel :))
Şimdi İstanbul'amı döndüler?
Nişanlım çok konuşkandır yaa toplum içinde bana laf atar bazen, bizimkilerinde hoşuna gider...

Evet bitanem istanbula gidiyorlar yoldalar benimki de çok konuskandır ama biz bugün evde Kur'an okuttuk ve yemek verdik geçen sene annnanemi kaybetmiştik o yüzden aile büyüklerinin hepsi bizdeydi onun agır olması gerekiyordu...

Allah kabul etsin canım
Allah yollarını açık etsin

ben taaaa 3 ay sonra göreceği nişanlıcağızımıııı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…