2011 gelin adayları buyrun sohbete

bu arada doktora gittim dün varisler için.lazer ve skleroterapi ile tedavi edebileceğimizi söyledi.görüntü olarak en az %60 başarı sağlarız dedi zaten kılcal damar çoğunluğu.bi kaç damara da dediğim gibi iğneli yöntem kullanacak.500$ fiyat verdi.3 seansa.sanırım gidicem.düğün arefesinde para vermek istemezdim ama görüntüsü beni rahatsız ediyor artık

Son düzenleme:
ben bu arnicayı sipariş vericem sanırım kızlar.siz hiç alıp deniyor musunuz ürünleri?ben hiç bakmadım valla.sadece el blendırını denemiştim

ben bu arnicayı sipariş vericem sanırım kızlar.siz hiç alıp deniyor musunuz ürünleri?ben hiç bakmadım valla.sadece el blendırını denemiştim

el blederimi ütüm denemişitim. ama denememek gerekiyormuş. çalışınca ısınıyormuş ve uzun süre kullanmaynca bozulryr demişlrdi.
inş birşey olmaz bizimkilere :))))))))))))

bende sulu alacağım tatışlar
vitrin takımı için 43 parça olan setlerden alacağım inş
odam çok kalabalık olmaya başladııııı kutular kutular ve ben :))))

aynen benmde annem evde yer yok diye ne alsak odama yığıyor.yakında yatacak yerim kalmayacak diye korkuyorum ama olsun hoşuma gidiyor kendi evim için birşeyler almak

aysuncuğum geçmiş olsun ve aldıklarını güzel günlerde kullan.
vitrin tak. bardaklarına gelince aldım fkt vitrin almaktan vazgeçtim.
olsun elbet kullanılır :)
dün gelinliğimi aldım
çok mutluyum
öyle güzel duygular kii Rabbim bütün genç kızlara yaşatsın
herşeyi tam giydirdi çok beğendim kadına helal olsun diyecek hiçbirşeyim yok
Allahım tez zamanda o güne gelip mutlulukla giymeyi nasip etsin inş.

o zaman resim bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…