2011 gelin adayları buyrun sohbete

Bizde ancak martta görüşücez.
Nişanlım sormuş haziran için martta gün almaya gidicez ve nikah memurunu düğün salonuna çağırıcaz nasipse...
Kızlar orada nikah memurunu getirtmek 100-150 arasıymış...
Farklı bir konsept düşünüyorum ben

nasıl bir konsept mesela canım

Ben çıkıyorum kızlar görüşmek üzere...
Bu boncuk işini tavsiye ederim yarın zamanım olursa son parçayı bitiriciem.
Hem zevkli hem masrafsız hemde şık görünüyor...

nasıl bir konsept mesela canım

Ben çalgılı bir düğün düşünmüyorum o nedenle çok uzun sürmeyecek yani 2-3 saatte bitirmeyi planlıyoruz.
Fon müzik seçicez, nikah, takı ve yemek düşünüyoruz, hem gelen misafirlerle ilgilenme fırsatıda buluruz böylece.
Slayt gösterisi olabilir, daha ne yapmalıyım şuan bilemiyorum, fikriniz varsa alabilirim kızlar.
Biz salona girene kadar slayt gösterisini izlerler, ikimizin resimlerinden oluşan resimler
Sonra gidince nikah kıyılır, takı ve yemek derken zaman geçer zaten....

düğün sevmeyenler için güzel ve farklı cimcimecim
bizde kına ertesi gün nikah düşünüyorduk ama değişiklikler oldu biraz... zaman yaklaşnca netleşecektir
Allah gönlümüze göre versin inş...

cimcime daha ne olsun tatlım ya.
bizde öyle istiyrduk ama yemek işinden vazgeçtik
gördük ki kimse yemeğe bizim için değil karnını doyurmaya gelcek vazgeçtik bizde

hoşgeldinizz
nasıldı sınav didoşşş

ben de dün alışveriş yaptım.meyve suyu bardağı aldım 6'lı.reçellik aldım.bi de tahta kaşıklar,spatula,kesme tahtası ve havan aldım.tüm bu aldıklarım 25 tl tuttu:)
süpürgeyi sulu alıcam ama biraz daha araştırıcam.fakir pahalı sanki.arnicaya bakıcam bi de.bievdeki cips tabağından alayım dedim kalmamış ya.netten bakıcam

hayırlı olsun didoşcumm nasıl geçti sınavın?
ben de bugün alışveris yaptım aysuncum teflon kasık seti aldım 6'lı sarımsaık ezici,silikon çırpma teli,yumurta fırcası,sptaula bi de cam kesme tahtası aldım iyi günlerde kullan sen de...
kaselerini nasıl aldın?degişik kaseler arıyorum da ben de?

tarih ve vatandaşlık biraz kastı diğreleri iyiydi çok şükür
hayırlısı ile açıklansa yerleşsem Yarabbim, benimde işim olsunnnn inşallha

Aldıklarını güle güle kullan canım, eksikler yavaş yavaş bitiyooooo.
mikforiber bez aldım bende en son :)))

meltemcim iyi sayılırdı sınav. tarih ve vatandaşlk idare ederdi diğerleri iyi geçti çok şükür :)))
hayırlı olsun meltoş aldıkların

ben henüz kase almadım.çerez için güralın vardı beğendim ama elimde yük var diye alamadım.büyük salata kasesi ile yanında 6 kasesi olan bi takım alırım sanırım ayrıca.bunun dışında fincan,kahvaltılık ve günlük çkb seti alıcam.onlar kaldı benim.bi de vitrini alınca ona bardak alıcam.haa bi de çay seti oluşturcam kendim

saol bitanemm ben de bim'den 3!lü bezlerden aldım evde kullanıyorum çok memnun kaldım ...
aysuncum ben de hem sulu hem de kuru almaya karar verdim fiyatlarını paylasalım olur mu?

bitanem ben vitrin almayacagım için yaldızlı bardak setlerinden almayacagım ben bi tek konsol+yemek masası alacagım onun içine de sandıklı catal-kasık setimi ve yemek takımı koyacagım bardak setlerimi sade alacagım ....misafir için olanları..

bende sulu alacağım tatışlar
vitrin takımı için 43 parça olan setlerden alacağım inş
odam çok kalabalık olmaya başladııııı kutular kutular ve ben :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…