2011 gelin adayları buyrun sohbete

çok şık. beğendim cnm

Uploaded with ImageShack.us

kızlar dün buna benzer çerez takımı aldım aynısı değil ama renk şekil falan benziyor çok güzel

güle güle kullan tatlım. bende de böyle renkli renkli var ama kalp şeklinde

:asigim: çok güzelmiş cidden fiyat olarak nasıl peki ben pek anlamıyorum

1995 yani 2 bin diyelim. Bana pahalı geldi. Ama modeli çok beğendim.
Gerçi Karacada filan beğendiğim yemek takımlarıda 900 bilmem kaç lira.
Set kampanyalarını yakalamak lazım.
1.400 e filan olur belki ama ben kare yemek takımı istiyorum.

canım arkadaşım aynı takımı alacaktı gerçekten cok şık duruyor ama satışcı arkadaş tavsiye etmedi bulaşık makinesinde yıkayanlar şikayette bulunmuşlar. Bende aynı seri den Ninfa yemek takımın aldım.

bAK bunu öğrendiğim çok iyi oldu. O siyah renklerimi çıkıyomuş acaba.
Nasıl şikayetler alıyolarmış hatırlıyomusun latinciğim.

kızlarr bence hangi marka olursa olsun elde yıkayın makinaya atmayın
bardaklarıda aynı şekilde hem çiziliyor hemde silinebiliyor.

Benim nişanlımın ailesi falan kalabalık. Onlar geldiği zaman ben hangi birini elimde yıkıcam. Elimde yıkayamam bir yıkarım iki yıkarım yeter artık yahu derim. Bide çalışan insana daha da zor olur. O yüzden makinede yıkanabilecek ürünler tercih edip makinede yıkamak daha iyi olur. Bide makinelere görede değişiyor o çizim. Bizim bulaşık makinesi bosh şimdiye kadar hiç bi bardağı çizmedi. Bide tuz muz detarjanında etkisi olabilir çizmeye.

Amin inşallah Rabbim sabrı cemil niyaz etsin çok uzun geliyor ama inşaallah dediğin gibi geçer kısa sürede..

Amin inşaallah çok saol.. Evet bende öyle düşündüm bakalım traş takımı havlu falan alayım diyorum..

Pandomim çok güzelmiş bence fiyatı uygun gibi sonuçta bir kere alacaksın en iyisi ve en güzeli ve en içine sineni olması lazım.. Bende aldıklarımın resmini çekip yollasammı acaba diye düşündüm bilmiyorumkismile

Evet yaa baya sohbet edildi.. Merhaba buarada.. Amin inşaallah iyi dilekleriniz için.. Ben polonezköy'ü önermek istiyorum çok güzel bir yer burdan ayrıntılı bakabilirsiniz GünüBirlik Tatil Yeri İstanbul Polonezköy

kızlar dün buna benzer çerez takımı aldım aynısı değil ama renk şekil falan benziyor çok güzel

Benimde çok hoşuma gittii kaydirigubbakcemile2 Güle güle kullan nerden aldın acaba fiyatları nasıl?

cnm valla yeni makinalar çizmezde zaman geçtikçe çizer
benim neyseki gelenim gidenip pek olmaz
en fazla 1 kere yıkarım makinada sonra dolap bekleticem.
ilk geldiklerinde bi çıkarırım sonrada kimsleer gelmez.
normal bardaklar pek çizilmio ama kadehler çizilio. bizimde arçelik ama annem yıkamaz kadehleri hiç.

Aslında doğru söylüyosun bikere alınıcak içe sinen bişey olması lazım.
yanında yine birsürü şey var. biraz gezeyim. bide mağzaya gdiip canlı görüm =)

sen şanslısın. biz kalabalık bi aile olucaz =))
gelen giden eksik olmaz. ben kadeh madeh te almıcam. kaynanamda var hiç kullanmamış =))

pandomim ben acayip meraklıyım kadehlere
annemde öyledir bende aldım.
ama sende o konuda şanslısın kayınvaldenin varmış kullancan ay onlarda bi masraf

Buda benim aldığım takım kızlar

12 Kişilik Medusa Formu Dekorlu Yemek Takımı
1 Adet Çorbalık
1 Adet Çorbalık Kapak
12 Adet 19x19 cm Düz Tabak
12 Adet 25x25 cm Düz Tabak
1 Adet 28x28 cm Düz Tabak
12 Adet 19x19 cm Çukur Tabak
2 Adet 28x18 cm, 1 Adet 32x21 cm Kayık Tabak
12 Adet 14x14 cm Komposto Kase
6 Adet Çay Fincanı
6 Adet Çay Tabağı
6 Adet Kahve Fincanı
6 Adet Kahve Tabağı
2 Adet Tuzluk
2 Adet Biberlik

pandomin çok hoş bir model ama kullanımı nasıldır acaba?
Eğer kullanışsızsa pahalı çünkü, dün bir kampanya gördüm ama sadece ütünün markasını hatırlıyorum sinboydu.
Çatal kaşık seti
Tencere seti
Günlük yemek takımı
Bardak çatak kaşık seti
Çelik çaydanlık ve cezve seti.
+ Hediye olarak
kettle + ütü + kahvaltı takımı vardı.
Fiyatı 1195 tl.
Ama sanırım pek iyi bir marka değildir çünkü bu fiyata bu ürünler fazla değilmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…