- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #3.081
Uploaded with ImageShack.us
kızlar dün buna benzer çerez takımı aldım aynısı değil ama renk şekil falan benziyor çok güzel
~~~ BERNARDO ::: Sofra Tasarım Uzmanı ~~~
Kızlar şu takımı çok beğendim Blacak Ivy ama 1995 Bin fiyatı var.
Çatal kaşık seti
Tencere seti
Günlük yemek takımı
Bardak çatak kaşık seti
Çelik çaydanlık ve cezve seti.
kızlar dün buna benzer çerez takımı aldım aynısı değil ama renk şekil falan benziyor çok güzel
:asigim: çok güzelmiş cidden fiyat olarak nasıl peki ben pek anlamıyorum
Çatal kaşık seti
Tencere seti
Günlük yemek takımı
Bardak çatak kaşık seti
canım arkadaşım aynı takımı alacaktı gerçekten cok şık duruyor ama satışcı arkadaş tavsiye etmedi bulaşık makinesinde yıkayanlar şikayette bulunmuşlar. Bende aynı seri den Ninfa yemek takımın aldım.
İnşallah ameliyattan memnun kalır sorunsuz atlatırsın arkadaşım.
kızlarr bence hangi marka olursa olsun elde yıkayın makinaya atmayın
bardaklarıda aynı şekilde hem çiziliyor hemde silinebiliyor.
Canım böyle düşünme allah güç veriyor bende bekledim martta geldi nişanlım temmuz ağustosda nişan yapalım konuşuyorduk nasıl geçer o vakit gelir mi acaba diyordum ama geçiyor inan kimlerrr bekliyor sanada allah güç kuvvet verir
Pandomim arkadaşımın dediği doğru çok hırsızlık olayları oluyor hatta benim nişanlımın cep telf. çalınmıştı alsanaalsanasmile
verebileceğin en güzel hediye dediğim gibi traş malzemeleri ben anahtarlık yaptırmıştım kendi resimlerimizin albümünü yollamıştım bide mektup yazmıştım böyle hediyelerle çok mutlu olur
cnm çok güzel güzel günlerde kullan inş.
hoşgeldiniz kızlar.
hayırlısı olsun.
asker için bohça hazırlanır die biliyrm ama ailen tanışıyorsa sen değil annen hazırlaması lazım.ama sende hediye gibi düşünüp verebilirsin.çamaşır havlu yün çorap traş için bişiyler işte koyabilirsiniz.ALlah kavuştursun tez zamanda inş.
pandomim hoşbuşduk canım nasılsın?
Çatal kaşık seti
Tencere seti
Günlük yemek takımı
Bardak çatak kaşık seti
kızlar sabah bir girdim sonra işlerden bir daha giremedim, maşallah baya sohbet etmişsiniz
yeni gelen tüm arkadaşlarımız hoş geldiler, sevdiklerinin yolunu bekleyen herkesi Allah bir an önce kavuştursun boshayallersmile
ben bu hafta sonu çeyiz ev düğün davetiye nikah şekeri düşünmeden keyifli iki gün geçirmek istiyorum kızlar. Istanbulda günübirlik gidilebilcek güzel yerler var mı? Ağva ve Şile dışında :)
Pandomim çok güzelmiş bence fiyatı uygun gibi sonuçta bir kere alacaksın en iyisi ve en güzeli ve en içine sineni olması lazım.. Bende aldıklarımın resmini çekip yollasammı acaba diye düşündüm bilmiyorumkismile
?
cnm valla yeni makinalar çizmezde zaman geçtikçe çizer
benim neyseki gelenim gidenip pek olmaz
en fazla 1 kere yıkarım makinada sonra dolap bekleticem.
ilk geldiklerinde bi çıkarırım sonrada kimsleer gelmez.
normal bardaklar pek çizilmio ama kadehler çizilio. bizimde arçelik ama annem yıkamaz kadehleri hiç.
Ben nasıl resim ekleyebilirim bilmiyorumkismile
Hızlıresim.com dan yükleyebilirsin. Resmi oraya kaydediyosun. Aşağıdaki 3 linki buraya kopyalalıyosun.
Buda benim aldığım takım kızlar
12 Kişilik Medusa Formu Dekorlu Yemek Takımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?