- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #3.061
Pozitif düşünün kızlar ya. Geçer geçer. Çabucak geçicek inşallah.
Dugii askere ne alınır ben bilmiyorum. Diğer arkadaşlar önerirler bişiler kesin =))
Ama ben şunu duydum askerlikte çok hırsızlık olayları oluyomuş. Herkes birbirinin bişeylerini yürütüyomuş. O yüzden pahalı hediyeler alma derim.
İnşaallah Pandomim çok saol.. Bu siteye normalde gögüs küçültme için üye olmuştum ama kadınlar kulübü 1 taneymiş ya hele üyeler birbirinden sıcak ve yardımsever çok sağolun iyi ki varsınız opuyorumnanaktan
:enbuyukkk:
=)) Ben iki sene oldu üye olalı 3 olucak. Ne ararken burayı buldum hatırlamıyorum =)
Ama seninle aynı dertten muzdaribim. Keşke bi mucize olsada ağrısız sızısız ve dikişsiz göğüslerimi küçültmem mümkün olsa delikafadulden
Valla Pandomim ben bu yüzden buldum burayı ve üye oldum hatta ve hatta 27 Ağustosda syardımcı olan tüm arkadaşların sayesinde ameliyat oluyorum kaydirigubbakcemile2 Ağrısız, sızısız, dikişsiz değil hepsi mevcut ama ne yapalım daha öyle bir yöntem yok sanırsam sempatiksalakcinni
Hadi ya kesin ameliyat oluyosun demekki. Çok cesaretlisin =))
Hangi topiktesin takip edim seni biraz bu konuyla ilgili yahu =)
ben iz kalıcak diye yaptırmak istemiyorum. bi arkadaşım yaptırmıştı baya iz kalmıştı =(
selam kızlarrr
Vallahi içim bir kötü oldu bu yazıyı okuyunca inşallah geçer sabredin.. Kendimi düşündüm biran içim gitti nasıl dayanıcam kısa dönem bile olsa diyordum birde uzun dönem çıkarsa üşütürüm heralde mafoldumben
Kızlar annem bi tencere seti almış bana resmini ekliyeyim...
[/url][/IMG]
Kızlar merhaba a.s. Bende 2011 geliniyim inşaallah.. Kendi aramızda bir yüzük taktık ama aileler tanıştı kaynaştı sevgilim 10 gün sonra askere gidiyor biz oyüzden askerden gelince nişan yapalım sonrada hemen evlenelim istiyoruz.. zemuszemus Yani söz falan olmayacak bakalım kısmetse.. İzin kullanmazsa 17 Ocak 2011 gibi dönecek şubat mart gibi nişan mayıs yada haziranda düğünümüz olur inşaallah.. Şimdiden heyecanlıyım.. boshayallersmile Sizce hani aileler tanışıyor bende çok sık gidip geliyorum ama henüz bir söz nişan olmamasına rağmen askerim için bişey yapmalımıyım? Yani en azından kendi adıma bilmiyorumkismile
kısmetse bende 2011 gelınıyımmmm
Çok teşekkürler öncelikle inşaallah su gibi geçerde kavuşuruz biran önce.. Sorumda yani hani bohça hazırlanır ya belki biz nişanlı veya sözlü olmadığımız için gerek yok belki ama ben kendim bişeyler almalımıyım traş için olsun havlu olsun ne biliyim iç çamaşırı falan yani yakışırmı almambilmiyorumkismile
~~~ BERNARDO ::: Sofra Tasarım Uzmanı ~~~
~~~ BERNARDO ::: Sofra Tasarım Uzmanı ~~~
Kızlar şu takımı çok beğendim Blacak Ivy ama 1995 Bin fiyatı var.
Çatal kaşık seti
Tencere seti
Günlük yemek takımı
Bardak çatak kaşık seti
Çelik çaydanlık ve cezve seti.
giz90 güzelmiş aldıkların canlı canlı çok beğendim güle güle kullan
selam kızlarrr
kızlar sabah bir girdim sonra işlerden bir daha giremedim, maşallah baya sohbet etmişsiniz
yeni gelen tüm arkadaşlarımız hoş geldiler, sevdiklerinin yolunu bekleyen herkesi Allah bir an önce kavuştursun boshayallersmile
ben bu hafta sonu çeyiz ev düğün davetiye nikah şekeri düşünmeden keyifli iki gün geçirmek istiyorum kızlar. Istanbulda günübirlik gidilebilcek güzel yerler var mı? Ağva ve Şile dışında :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?