2011 gelin adayları buyrun sohbete

Dugii askere ne alınır ben bilmiyorum. Diğer arkadaşlar önerirler bişiler kesin =))
Ama ben şunu duydum askerlikte çok hırsızlık olayları oluyomuş. Herkes birbirinin bişeylerini yürütüyomuş. O yüzden pahalı hediyeler alma derim.

Pozitif düşünün kızlar ya. Geçer geçer. Çabucak geçicek inşallah.

İnşaallah Pandomim çok saol.. Bu siteye normalde gögüs küçültme için üye olmuştum ama kadınlar kulübü 1 taneymiş ya hele üyeler birbirinden sıcak ve yardımsever çok sağolun iyi ki varsınız opuyorumnanaktan
:enbuyukkk:

Tamam çok pahalı bişey almam o zaman çok saol.. alkisalkisalkis

=)) Ben iki sene oldu üye olalı 3 olucak. Ne ararken burayı buldum hatırlamıyorum =)
Ama seninle aynı dertten muzdaribim. Keşke bi mucize olsada ağrısız sızısız ve dikişsiz göğüslerimi küçültmem mümkün olsa delikafadulden

Valla Pandomim ben bu yüzden buldum burayı ve üye oldum hatta ve hatta 27 Ağustosda syardımcı olan tüm arkadaşların sayesinde ameliyat oluyorum kaydirigubbakcemile2 Ağrısız, sızısız, dikişsiz değil hepsi mevcut ama ne yapalım daha öyle bir yöntem yok sanırsam sempatiksalakcinni

Hadi ya kesin ameliyat oluyosun demekki. Çok cesaretlisin =))
Hangi topiktesin takip edim seni biraz bu konuyla ilgili yahu =)
ben iz kalıcak diye yaptırmak istemiyorum. bi arkadaşım yaptırmıştı baya iz kalmıştı =(

Valla canım kendim böyle bi topic açtım genelde burda doktorumla alakalı yazmıştım somuştum cevap verenlere teşekkürler a.s.http://www.kadinlarkulubu.com/gogus-estetigi/368494-doc-dr-m-suhan-ayhana-meme-kucultme-ameliyati-olanlar-buraya.html ama normalde hep burdayım :) http://www.kadinlarkulubu.com/gogus-estetigi/17327-gogus-kucultme-ameliyati-ilgili-tecrubelerimizi-paylasalim-291.html Canım bir cesaret biranda oldu ve gittim görüştüm doktorumla 27 ağustos dedi peki dedim sadece sevgilim yanımda olamayacak diye üzülüyorum ama bakma askerden geldiğinde onada süprizz olacakk

Canım böyle düşünme allah güç veriyor bende bekledim martta geldi nişanlım temmuz ağustosda nişan yapalım konuşuyorduk nasıl geçer o vakit gelir mi acaba diyordum ama geçiyor inan kimlerrr bekliyor sanada allah güç kuvvet verir

Pandomim arkadaşımın dediği doğru çok hırsızlık olayları oluyor hatta benim nişanlımın cep telf. çalınmıştı alsanaalsanasmile

verebileceğin en güzel hediye dediğim gibi traş malzemeleri ben anahtarlık yaptırmıştım kendi resimlerimizin albümünü yollamıştım bide mektup yazmıştım böyle hediyelerle çok mutlu olur

Kızlar annem bi tencere seti almış bana resmini ekliyeyim...
[/url][/IMG]

cnm çok güzel güzel günlerde kullan inş.

kısmetse bende 2011 gelınıyımmmm

hoşgeldiniz kızlar.
hayırlısı olsun.
asker için bohça hazırlanır die biliyrm ama ailen tanışıyorsa sen değil annen hazırlaması lazım.ama sende hediye gibi düşünüp verebilirsin.çamaşır havlu yün çorap traş için bişiyler işte koyabilirsiniz.ALlah kavuştursun tez zamanda inş.

pandomim hoşbuşduk canım nasılsın?

kızlar sabah bir girdim sonra işlerden bir daha giremedim, maşallah baya sohbet etmişsiniz
yeni gelen tüm arkadaşlarımız hoş geldiler, sevdiklerinin yolunu bekleyen herkesi Allah bir an önce kavuştursun boshayallersmile
ben bu hafta sonu çeyiz ev düğün davetiye nikah şekeri düşünmeden keyifli iki gün geçirmek istiyorum kızlar. Istanbulda günübirlik gidilebilcek güzel yerler var mı? Ağva ve Şile dışında :)

Canım Kıyıköy methini çok duydum. Güzel diyolar baya.
Erikli yide tavsiye ederim. Özel araba ile gidicekseniz. 2-3 saat filan İstanbula.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…