- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #3.041
merhaba arkadaşlar ben de mayıs 2011 gelini olucam kısmetse:)
günaydın kızlar, nasılsınız?
günaydıın, ben iyiyim canım sen nasılsın?
Kızlar merhaba a.s. Bende 2011 geliniyim inşaallah.. Kendi aramızda bir yüzük taktık ama aileler tanıştı kaynaştı sevgilim 10 gün sonra askere gidiyor biz oyüzden askerden gelince nişan yapalım sonrada hemen evlenelim istiyoruz.. zemuszemus Yani söz falan olmayacak bakalım kısmetse.. İzin kullanmazsa 17 Ocak 2011 gibi dönecek şubat mart gibi nişan mayıs yada haziranda düğünümüz olur inşaallah.. Şimdiden heyecanlıyım.. boshayallersmile Sizce hani aileler tanışıyor bende çok sık gidip geliyorum ama henüz bir söz nişan olmamasına rağmen askerim için bişey yapmalımıyım? Yani en azından kendi adıma bilmiyorumkismile
kısmetse bende 2011 gelınıyımmmm
Hoşgeldin canımkısmetse bende 2011 gelınıyımmmm
Çok güzelmiş cimcime güle güle kullan.
Allah kavuştursun canım, inşallah günler çok çabuk geçer, benimde kardeşim askerde bizde onu bekliyoruz düğün için...
Bişey yapmalımıyım derken? uğurlamak dışında başka ne yapılabilir ki...
Saol pandomincim...
Çok teşekkürler öncelikle inşaallah su gibi geçerde kavuşuruz biran önce.. Sorumda yani hani bohça hazırlanır ya belki biz nişanlı veya sözlü olmadığımız için gerek yok belki ama ben kendim bişeyler almalımıyım traş için olsun havlu olsun ne biliyim iç çamaşırı falan yani yakışırmı almambilmiyorumkismile
tabiki canım alabilirsin ben almıştım traş malzemeleri iç çamaşırı alabilirsinÇok teşekkürler öncelikle inşaallah su gibi geçerde kavuşuruz biran önce.. Sorumda yani hani bohça hazırlanır ya belki biz nişanlı veya sözlü olmadığımız için gerek yok belki ama ben kendim bişeyler almalımıyım traş için olsun havlu olsun ne biliyim iç çamaşırı falan yani yakışırmı almambilmiyorumkismile
Hoşgeldin canım
Günaydın kızlarrr
Allah kavuştursun canım bende asker yolu bekledim
Hoşgeldin canım
Günaydın kızlarrr
Allah kavuştursun canım bende asker yolu bekledim
bence gerekmez, zaten gittiği yerde veriyorlarmış, kardeşim birçok şeyi geri getirmişti.
Ama yanında bulundurması için bir hediye versen fena olmaz yani...
İçinden almak geliyorsa alabilirsin bence.
Yakışıp yakışmayacağını düşünme derim.
Yani ufak bir kaç hediye alsan aa hadiyemi almış dicekler sanki.
Bence bir iki parça bişey almak içinden gelerek kötü bişi değil :1rolleyes:
tabiki canım alabilirsin ben almıştım traş malzemeleri iç çamaşırı alabilirsin
Amin amin :Saruboceq: :Saruboceq: zor gibi şuan ama inşaallah gelip geçer hemen mafoldumben
Geçmiyo yaa, hele uzun dönem hiç geçmiyo(
Kardeşimin daha 8 ayı var, ocakta gitti askere bide(
Geçmiyo yaa, hele uzun dönem hiç geçmiyo(
Kardeşimin daha 8 ayı var, ocakta gitti askere bide(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?