- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #31.301
Herkese günaydın kızlaar, nişanlım geliyooo, yoldaymış ama ne zaman görüşebiliriz bilmiyorum, pazar gününe kadar Balıkesir ve İstanbul arasındalar...
Ama ona biraz kızgınım, gelince nasıl davranacağımı bilmiyorum
Herkese günaydın kızlaar, nişanlım geliyooo, yoldaymış ama ne zaman görüşebiliriz bilmiyorum, pazar gününe kadar Balıkesir ve İstanbul arasındalar...
Ama ona biraz kızgınım, gelince nasıl davranacağımı bilmiyorum
Kim çorap almış yine Zuhal demeyin şimdi düşer bayılırım...
Sandığını çorapla doldurmaya kararlı, çorap delüsüüüü
neden kızgnsn cnm eğer büyütülecek brşey değilse dewamlı yanyana da değilsinz uzatma derim bn snra özleynce pişman olma..
Niye kızdın ya. Olur böle gerginlikler.
Mesele büyük değilse içten samimi davran bence canım
Zaten uzakta.
neden kızgnsn cnm eğer büyütülecek brşey değilse dewamlı yanyana da değilsinz uzatma derim bn snra özleynce pişman olma..
kızz esroşş annemde kızım dyecekler kız çorapları doldurmuş gelmiş alma artık dedi almayacağım ya :90: don ları stoklayayım birazda. hakket ya düşünüyorumda ne yapcam ben 60 çift çorabı
günaydın esra
günaydın elcin
sevdiceğinizle ortak şarkınız varmı??? kızlar
Yeter uleyynn nişanlının sakladığı çorabıda sayarsak 61 oluyo :))
2 yıl giyersin bu çorapları bee...
[/B]
bence esra senin tavır yaptığını yada yapacağını muhtemelen biliyordur tanımıştır seni
bu sefer şaşırt ve hiç bişey olmamış gibi davran mest olsun :)))))))))))) sanki bayramda gelmemiş görmemiş gibi daha özlemle sarıl kucakla
esrooo ağlamaa numaralarını artık erkekler yemiyorumm yivrummm sen bayılmaa numarasına geçç direkk kucağına bayıllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?