2011 gelin adayları buyrun sohbete

inşallah istediğinz gbi olr saniyecm

bu arada kızlar bahar,yaz başı gibi evlenecek arkadaşlara tekrar duyurayım yıl başından sonra özellikle gelinliklerde fiyatlar değişir dediler ..

kiralar,işçi ücretleri,malzemeler filan hep zamlanacağı için mutlaka fiyatlarada yansır dedikleri için ben biraz erken davrandım.

paylaşayım dedim

Aslında fiyattan ötürü mantıklı ama benim kilo problemi olduğu için riskli.
Alıp veriyorum.

saol şekeirm yaa közledim kahvaltıdan sonra yapim bari
nasılsın aylincim nasıl gidiyor nişanlılık bebemm

valla benim için çok zor geçiyo canım
hiç güzel bi dönem değil benim için nişanlılık dönemi
bi an önce geçse de kurtulsam diye dört gözle bakmaktayım şu an

hoşgeldiniz kızlar ayloşşş sende iç çamaşırı stoğumu yapan kız baya varmış.

yok kız daha iç çamaşırı stoğum
seksü gecelik stoğum var benim
daha hala almayı düşünüyorum
nişanlım da pek sever öyle şeyleri adamın gözü gönlü açılsın ama dimi

canım yaa hakikaten pahalıymış ama
düşündüğünüzün de çok çok üstünde değilse hayatta bi kere olucak bişey sonuçta
içinde kalmasın derim ben
sonra pişman olma yani

aslında gezerken bir çok yerden aldığımız fiyatlar birbirine çok yakındı. ahh kızlar çok pahalı her şey çook.. pazar günü de modokoya gittik mobilya bakmaya tahminimizden daha fazla borçlanacağımız belli oldu zaten

Saniye'cim ne kadar yükselme olur acaba, her yıl zam geldiği kesin ama bu sene çokmu fazla artacakki...
Örneğin benim diktireceğim gelinliğe 750lira dediler, bunda ne kadar artış olurki acaba?

vallahi ne kadar artar bilemiyorum ama bunu bana modaevi sahibi bir yakınım söyledi..

başka yerlerde de söylediler gelinlik için gezdiğimde..

belki pazarlama taktiğidir. onu da bilemiyorum ama eğer fiyat aldığın yer tanıdıksa bir görüş istersen

mrb kızlar bende fatihde bi moda evinde bi gelinlik beyendim ama netten sebnem moda evi diye ugrama sanssın oldumu senin second?

Son düzenleme:
vallahi o kadar çok yere girip çıktım ki belki uğramışımdır ama isimlerini hatırlamıyorum.. her girdiği yerden kart ve fiyat aldım .. ama sonuncuyu deneyince hiç birine dönüp bakmadım bi daha..

2. katta bi yermiydi şebnem moda evi?

bi arkadaşımda oradan kiralamıştı yanlış hatırlamıyorsam

ben istanbulun bi ucundayım tuzlada fatih bi ucunda gitme sansım olmadı ama netten buldum sadece bi model resim nasıl eklenıyor yardımcı olursanız sizlerede gösterme isterim

Son düzenleme:
şunu söyleyeyim kesinlikle gelinliği giymek gerek ..
çok beğendiğiniz bi model üzerinizde çok farklı durabiliyor. yada hiç aklınızda olmayan bir şeyi denediğinizde çok beğenebiliyorsunuz.
geçen sene bir arkadaşım beğendiği modeli diktirdi ve hiç umduğu gibi olmadı.
zaten çok başarılı dikemediler ve üstünde de çok iyi durmadı.. gelinliği mecburen giydi ama içine sinmedi..

yani eğer aynısını bulamazsanız aklınızdaki modele yakın bir modeli denemeden karar vermeyin bence.

hoşgeldin nesrin naptın canım..polislerle ilgili yasa martta cıkacak diyorlar ama nişanlın gidecek değilmi senin o yüzden gtmeyen arkadaslarım oldu benim iptal ettirenler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…