- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #31.321
Verdiği ufak bir sözü tutmamıştı, ben gündeme getirmedim ama böyle konulara çok kızarım.
Birisinin ağzından laf çıktımı sözünde durmalı, duramıyorsa mazeretini belirtmeli.
Kasten yaptığını düşünmüyorum ama, biraz naz yapıcam ona :))
Ağlayarak derdimimi anlatsam, belki üzülür
selaamm hlmbtl+,kradese+,cimcime eses+,elcintih+,DENİZKOYDUMADIMI+,aicha177,daisyrose+
Kızlar yazdıklarınızı okuyorum ,tam yazayım diyorum bi iş çıkıyor 2 gündür bir türlü yazamadım..
kıslar mersine gittigimde köy patlıcanı getirdi babacım şimdi çok onlar bozulsun istmemiyorum közlüyorum
daha sonra nasıl saklıyabilirim közledikten sonra yanii
cnm ağlayışına üzülecek olsa ble bnce ağlama bu ağlaman gereken önemli bi durum diil belki ama yarın öbrgn seni gerçekten kıracak gzyaşlarını hakdecek brşey yaptığında ağlarsan gzyaşlarınn değerini bilsn.. aman naslsa herşeye ağlıyo demesn
cumartesi günü fatih'e gelinlik bakmaya gittik. netten beğendiğim bir kaç modelin çıktılarını aldım , aynılarını buldum ve denedim hatta çok beğendim derken tam artık hadi gidelim dedik bi anda vitrinin birinde gördüğüm bi gelinliğe bayıldım..
sadece fiyatını sorayım dedim çok pahalı olduğunu düşünerek.. sonra hadi bi dene dediler vee ..resmen gözlerim doldu çok duygulandım .. duvağıyla ,zerafetiyle tam istediğim gibiydi her şey..
bu hafta annemlerle beraber gideceğiz onlarında fikrini alacağım ve inşallah bu haftasonu gelinlik seçme işini bitireceğim
Benzemez kimse sana, tavrına hayran olayım
Bakışından süzülen işvene kurban olayım
Lûtfuna ermek için söyle perişan olayım
Hüsnüne ermek için söyle perişan olayım
şekercim közledikten sonra
derindondurucuda saklayabilirsin
annem yazdan koyar öyle yapıp dolaba
ama hepsini aynı poşete koyma bir seferde yiyebileceğiniz kadarını poşetler halinde yap
tek tek çıkartıp çözdürürsün biz öyle yapıyoruz
çok güzel oluyo
hepsini aynı poşete koyarsan hepsini aynı anda çzödürmen gerekir kalanları da tekrar koyarsan dondurucuya bozulurlar bidaha
saol şekeirm yaa közledim kahvaltıdan sonra yapim bari
nasılsın aylincim nasıl gidiyor nişanlılık bebemm
Haklısın canım bugüne kadar bir kere ağladım onada ağlamak denmez sesim titremişti...
Ama kendimi tutucam diye mideme kramplar girmişti, hiç unutmam o günkü şefkatini
Hayırlı olsun saniyecim, gelinliğini beğendiysen devamı gelir...
cumartesi günü fatih'e gelinlik bakmaya gittik. netten beğendiğim bir kaç modelin çıktılarını aldım , aynılarını buldum ve denedim hatta çok beğendim derken tam artık hadi gidelim dedik bi anda vitrinin birinde gördüğüm bi gelinliğe bayıldım..
sadece fiyatını sorayım dedim çok pahalı olduğunu düşünerek.. sonra hadi bi dene dediler vee ..resmen gözlerim doldu çok duygulandım .. duvağıyla ,zerafetiyle tam istediğim gibiydi her şey..
bu hafta annemlerle beraber gideceğiz onlarında fikrini alacağım ve inşallah bu haftasonu gelinlik seçme işini bitireceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?