2011 gelin adayları buyrun sohbete

cnm bn düz lise mezunuyum gülbn hocayı bnde çokk sewerm hatta arycaktım öğretmenler gnnde ama fırsat bulamadm çk şey öğretti dediğin gbi her anlamda çk gzel iki yıl geçrdm marmarada

ykyy var ya yasemin.
Oda bizle aynı okuldan bölümden.
Biz onunla aynı dönemde okuduk.
Şans eseri burda bulduk birbirimizi onunlada biliyomusun.
Daha doğrusu o beni buldu tanıdı :92:

ne gzel cnm bnde 3 ersten kalnca tekrr 3.sınıfı okycamda harç ücretlerini merak ediorm kızlar blen war mı aranzda

sınıf tekrarıolunca farklı oluyor ama anadolu üniv in sitesine gir aöf bölümünde klavuzları seç kayıt yenileme klavuzunda tablo şeklinde harçlar belirtilmiş ordan öğrenirsin fıstık

aaaa (bugün amma aaa çektim)=)
Ya pek zararda olmadım. Paso parasıyla baş başa geldi.
Ama 2 sene daha dişimi sıksam dersleri versem 4 yıllık diploma olucak.
Bu aöf kurslarına elini sallayan girip soruları satın alabilir mi ki?

Neymiş o beyaz prinç örneği merak ettim canım

Hocamız beyaz pirinci yıkadıkça beyaz su çıkar.
Önemli olan o beyaz suyun gitmesini sağlamak.
Pirinci duru su olana kadar yıkayın derdi.
Öyle olursa pilavınız lapa olmaz derdi.
Sonra hayattan örnekler verirdi.
O beyaz pirinç aklıma yer etti.

sınıf tekrarıolunca farklı oluyor ama anadolu üniv in sitesine gir aöf bölümünde klavuzları seç kayıt yenileme klavuzunda tablo şeklinde harçlar belirtilmiş ordan öğrenirsin fıstık

bulamadm hayatım yaa kılawuzda ne zamn yatırılacağı yazıo ne kadar oldğu kalanlar için en olduğu filan yazmıo :s

aslıcım bncede btrmek gerek ewllk filan olnca hepten kalacak bn 3 dersten geçtm muhasebdende 48 aldm 50 alsam 4.sınıfa geçicektm şimdi kalan 3taneyi bu sene wermek istiorm inşallah

İnşallah verebilirsin canım.
Ben bu sene devam etmesem bile.
Dondurmuş görünüp seneye başlayabilirim.
Daha rahat veririm seneye hemde. Maddi olarakta manevi olarakta.
Bu sene ingilizce kursuna gidiyoruz bide.
Hafta içi full kurstayız nişanlımla akşamları.
Balayına hazırlık kısmet olursa.

balayını nerede istiosnz yurtdışında mı aslcm

aof işletme bende bitirdim..murat kitaplarını aldım çıkmış soruları ezberledim birazda calıştım geçtim aslışşş sakın bırakma bitir.4 yıllık mezun oluyosunnn

balayını nerede istiosnz yurtdışında mı aslcm

Allah kısmet ederse İtalya =)

aof işletme bende bitirdim..murat kitaplarını aldım çıkmış soruları ezberledim birazda calıştım geçtim aslışşş sakın bırakma bitir.4 yıllık mezun oluyosunnn

Tebrik ederim canım.
Benim ezber kabiliyetim yok
Ya bu sene devam edemicem büyük ihtimalle.
Hem çeyiz hem aöf parası hem ingilizce kurs parası çok zorlar =(
İnşallah seneye evlendikten sonra devam ederim.

evet canım aynen öyle yapıyorsun ezberliyorsun soruları giriyorsun sınava geçiyorsun test edilmiş onaylanmıştır alltan hiç dersim yok benim çok mu çslışkanım ne:)

yazıyor fıstık ben daha akşam baktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…