2011 gelin adayları buyrun sohbete

pofff daha hala iş görüşmelerine gidiyorum inşallah gönlüme göre iş bulabilirim kızlar ya sizler çalışıyormusunuz oturduğunuz ev kiramı olcaka kendinizin mi?hadi sohbet edelim biraz

bende 2011 gelini olacağım inşallah. yaza istiyoruz ama ramazan bayramı sonrasında olacak gibi. 3 senedir büyük günü bekliyoruz.

pofff daha hala iş görüşmelerine gidiyorum inşallah gönlüme göre iş bulabilirim kızlar ya sizler çalışıyormusunuz oturduğunuz ev kiramı olcaka kendinizin mi?hadi sohbet edelim biraz

elaaa sikma artik canini iste kazanamayan askta kazanirmis.ben 6 yildir calisirim ama evlenince issiz kalacagim zorunlu olarak bu daha zor bence

merhaba canım..bizim kendi evimiz inşaattan yaptırmaya başladık şuan sadece kapılar ve parkeler kaldı..mobilyaları saymıyorum bilebu gün kapı ve parke siparişi verdik..yavaş yavaş yapmaya başladık..birden aceleye gelsin istemiyoruz..senin nasıl?gruba yeni dahil oldum ama konuşup kaynaşıcaz artık:)

ela bizde kirada oturacağız ve ben çalışmıyorum okulu bitirdiğimden beri işsizim tek sıkıntımızda bu

sıkmıyorum denizcim ama biran evvel çalışmaya başlamak istiyorum nişanlımın çevresi geniş bakalım olursa onun sayesinde haftaya kadar biryerden haber bekliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…