2011 gelin adayları buyrun sohbete

abooo cok pahali didoshhh ben ona yatak ortusu alirim zaten yikamasini filan beceremem yaptirmayayim kalsin aman

sana katılıyorum canımmm annem dinlemiyo yaaa offffffffffff

hoşbuldumm çok teşekkür ederimm

çalışıyor musun canım

canım ben kırklareliliyim yine burda kalıyorum..siz nereye gidiyosunuz?

benim ki mart ayında aşkım kura çekince belli olacak inş

selam kızlar didos ben sana oy vermişim 7 isen..yüzükten öte çok samimi bir ten teması olmuş sıcacık...:)

evet canım 7yim. teşekkür ederim canım :))

pofff daha hala iş görüşmelerine gidiyorum inşallah gönlüme göre iş bulabilirim kızlar ya sizler çalışıyormusunuz oturduğunuz ev kiramı olcaka kendinizin mi?hadi sohbet edelim biraz

bende sadece görüşmey e gidiyorummm
işsizlik zorr valla

bende 2011 gelini olacağım inşallah. yaza istiyoruz ama ramazan bayramı sonrasında olacak gibi. 3 senedir büyük günü bekliyoruz.

bizimkide temmuz ya da ramazaan byrmı sonrası olcekk

alena inşallah gönlümüze göre bir iş buluruz..ben buldum bugün ama çalışma saatleri çok yaa.sabah 7.30 akşam 9.30 ve asgari ücretin birazcık üstünde..

benim nişanlım karışıyoo özelde çaışlmamı istemiyoo
kpss girdik bakalım önlisansa
seneyede lisansa gireceğim
ayyy gir çık kafamı yicem doğrusuu

evet elacım çalışma saatleri evli bir bayan için haddinden fazla oluyor. insan hem evine vakit ayırmak istiyor hemde eşine. ama bir yandanda bütçeye katkı yapmak istiyorum. hayırlısı inşallah

kesinlikle erkeğin büyük olması daha iii.
didos bende dikey geçiş yaptım işletmeye sende işletmemi bitirdin çok mu zor bu yıl..

teşekküre ederim alena
çok haklısın torpilsiz olmayacak
ama sırtımızı yaslayacağmz dayımız amcamız yok valla

bende kpss ye girdim lisanstan elimde puanım bekliyorum ocak ayını merkezi atamalarda torpil geçerli olmuyor ama küçük atamalarda malesef torpil gerek mülakat varsa zaten belli dayısına güvenmeyen gitmesin.ne yazık ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…